Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Ειστε κάτοχος του iPhone ?

• Total voters
    272
Να ρωτησω κατι παρακαλω?

Οτιδηποτε παω να κανω install, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

Error
Package download failed!

εχει κανεις καποια ιδεα?

Και εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη μου ειχε βγαλει ενα μηνυμα οτι υπαρχει νεα εκδοση του installer, την οποια (αν θυμαμαι κιολας καλα) ενακα update.

M@λ@κια εκανα ?

Any clue ?

κατι ακομη,

σημερα παρατηρησα οτι στο πανω αριστερο σημειο της οθονης, και αμεσως δεξια απο το ονομα του provider εμφανιστικε ενα "Ε"

Τι ειναι παλι αυτο?

κατι ακομη,

σημερα παρατηρησα οτι στο πανω αριστερο σημειο της οθονης, και αμεσως δεξια απο το ονομα του provider εμφανιστικε ενα "Ε"

Τι ειναι παλι αυτο?

Αυτό είναι το σήμα του EDGE δηλαδή ότι έχει σήμα GPRS.

Και... ανάλογα τον πάροχο που έχεις πρέπει να βάλεις στις ρυθμίσεις EDGE τα αντίστοιχα και έτσι θα μπορείς να συνδέεσαι στο internet.

νεος χρηστης εδω!!! με νεο Iphone 1.1.4, μολις 2 εβδομαδων. δεν αντεξα αλλο τις μπαρουφες του ερχετε σημερα,αυριο του χρονου.... μεχρι στιγμης ΤΕΛΕΙΟ!!!

Κάτι άσχετο...

Το να μην έχουμε iphone και να μην σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε γιατί να μην υπάρχει σαν ενδεχόμενο?

ΘΑ το εχω σε λιγες ημερες !! 16gb και ισως? να ειναι το iphone 3G - 16GB, θα σας κρατησω ενήμερους!

εχω παρει το 16αρι (380ευρω) και γουσταρω για παρτυ μου και μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

once you go mac, you never go back!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
θα το πάρω σίγουρα.Απλά περιμένω να πάει κάποιος αμερική γιατί από Ευρώπη ποτε σε αυτές τις τιμές