Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Ειστε κάτοχος του iPhone ?

• Total voters
    272
και για το ξυπνητήρι που λένε δεν λειτουργεί όταν ειναι κλειστό το κινητό ισχύει?

Re: Απάντηση: Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Το 3gs έχει την καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το 3g.

Υποθετικά ισχύει... το παλιό μου 3G πάντως είχε καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το 3GS.
Προφανώς η επιπλέον ισχύς πληρώνεται :bigcry:

Και εγώ κατοχος ενός 3GS 32GB (αφού πούλησα το 3G 16GB πριν από 1 μήνα και αγόρασα το S).

Το κινητό απλά είναι ΤΟΠ.

Υπερήφανος κάτοχος εδώ και 3 μέρες.Τα λόγια περιττεύουν.
Σαν λάτρης των gadgetaκίων χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που παιδευόμουν τόσα χρόνια με απάτες του στύλ windows mobile (βλέπε Samsung Omnia) που αυτή τη στιγμή παίζει το ρόλο μπάλας στα χέρια του μπέμπη μου...

Δεν περίμενα ποτέ να μαγευτώ απο ενα μηχάνημα που δεν έχει bluetooth και θέλει ένα σωρό αλχημείες για να στείλεις ένα mms ή να περάσεις δυο mp3 απο τον υπολογιστή σου...
Πιθανότατα-δε θέλω να πω μεγάλα λόγια- έχω καταλήξει στη μάρκα κινητού για την υπόλοιπη ζωή μου...

Θα είμαι και εγώ κάτοχος μια από τις επόμενες μέρες... ελπίζω...

Από που προτείνεται να το πάρω για να μην έχω μεγάλη καθυστέρηση;

Θέλω σκέτη συσκευή...

Πρέπει να προσέξω κάτι όταν το πάρω ώστε να ξεκλειδώνεται;

για σκετη συσκευη θελει προσπαθεια ...

στο τηλεφωνο λενε ναι το δινουμε και σκετο σα συσκευη αλλα μετα αρχιζουνε και τα τα γυριζουνε ...

δεν εχουμε για σκετη συσκευη μονο με συνδεση να περιμενετε να ερθουν iphone με IMEI για χωρις συνδεση ... και κατι αλλα τετοια ωραια ...

εγω αναγκαστηκα σχεδον να τσακωθω ζητησα τον προισταμενο και μου το δωσανε ... 31 ιουλιου

να ξεκλειδωνεται δε χρειαζεται τα ελληνικα δεν εχουν τετοιο θεμα δεν ειναι κλειδωμενα ...

τωρα για jb αν εχει το νεο bootrom μπορει να αλλαζουν τα πραγματα ...

Πήγα σε μια Vodafone...

Λέω στον υπάλληλο ότι θέλω ένα Iphone αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, ισχύει κάτι τέτοιο;

Μου απάντησε πως όχι...

Δηλαδή του λέω υπάρχει ετοιμοπαράδοτο; και μου λέει πως υπάρχει και άρχισε να μου λέει για συμβόλαιο κλπ...

Μόλις του ξεκαθάρισα πως δεν θέλω συμβόλαιο αλλά μια σκέτη συσκευή έπαψε να υπάρχει το iphone.. λίστα αναμονής κλπ...

Βέβαια μόλις του είπα πως ο πατέρας μου είναι 10+ χρόνια πελάτης της vodafone και αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, άλλαξαν λίγο τα πράγματα...

Με λίγα λόγια κοροϊδία...

Εντάξει εγώ θα το πάρω, θα πάω με τον πατέρα μου στη vodafone και θα του το δώσουν...:D Τόσα χρόνια πελάτης...

Αλλά κάποιος που θέλει απλά μια συσκευή και δεν μπορεί να το πάρει με τον τρόπο που θα το πάρω εγώ, τι μπορεί να κάνει;

και εγω κατοχος 3gs white 32gb απο 3g black 8gb.το τηλεφωνο ειναι must buy για ολους τους γνωστες τις τεχνολογιας.

Έκανα φορτότητα το κινητό που χρησιμοποεί η γυνάικα από Cosmote σε Voda και πήρα το 3gs 16GB μαύρο!
Εντυπωσιακή ευκολία !!

Το πήρα και εγώ σήμερα το μεσημέρι!!!!!

Μου έστειλαν μήνυμα από την vodafone οτι η συσκευή που ζήτησα είναι διαθέσιμη και αμέσως πήγα και το πήρα!!!!

Το έχω να φορτίζει τώρα... κανένα 10ωρο είναι καλά για πρώτη φορά;

Το πήρα και εγώ σήμερα το μεσημέρι!!!!!

Μου έστειλαν μήνυμα από την vodafone οτι η συσκευή που ζήτησα είναι διαθέσιμη και αμέσως πήγα και το πήρα!!!!

Το έχω να φορτίζει τώρα... κανένα 10ωρο είναι καλά για πρώτη φορά;

για πιο λογο το φορτισες 10 ωρες?οταν φορτισει πληρως το βγαζουμε μην ακουτε τις βλακιες τον πωλειτων.απλος τις 3 πρωτες φορες αστο να κατεβει περιπου στο 10% και μετα βαλτο να γεμιση.

Τώρα δεν μου δείχνει κάποια ένδειξη... να υποθέσω πως έχει φορτίσει;

Έχω το 3gs 32gb μαύρο, εδώ και 1,5 μήνα και είμαι ΚΑΤαενθουσιασμενος!!!! Φοβερή ευκολία και γρηγοραδα!!! (σύνδεση vodafone) αξίζει τα λεφτά του σαν σύνδεση. Για σκέτη συσκευή 669euro είναι πολλά. Ας τα μειώσουνε όλα από 100 euro θα είναι πιο λογικό. Το καλύτερο και πληρέστερο gatzet!!!

Τώρα δεν μου δείχνει κάποια ένδειξη... να υποθέσω πως έχει φορτίσει;

πανε ρυθμισεις-γενικα-χρηση και κανε on το ποσοστο μπαταριας.οταν σου λεει μετα 100% θα ξερεις οτι ειναι φουλ.

battery numerical percentage on αν εχεις αγγλικα στο μενου

μολις παει στο 100 % το βγαζουμε

υπαρχει και ια εφαρμογη το batter magic η οποια στην paid εκδοση εχει ειδοποιηση μολις τελειωνει η φορτιση ...