Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Ειστε κάτοχος του iPhone ?

• Total voters
    272
άλλος ένας στο club... των 3GS 32GB
Το μηχανάκι είναι αλλού!

Μετά τον αποχωρισμό του 2G 8GB και μια περιπλάνηση τριγύρω σε Wm ,Symbian και..BlackBerry επιστροφή στο 3GS 16GΒ Black.

Το λογισμικό επομένως το ήξερα και είναι όντως αλλού μένει να δούμε πόσο έχει εξελιχθεί σε εφαρμογές.....η αλήθεια είναι πως το Blackberry 9500 Storm σε αρκετά πράγματα είναι ιδιαίτερα εύχρηστο.

Πήγα σε μια Vodafone...

Λέω στον υπάλληλο ότι θέλω ένα Iphone αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, ισχύει κάτι τέτοιο;

Μου απάντησε πως όχι...

Δηλαδή του λέω υπάρχει ετοιμοπαράδοτο; και μου λέει πως υπάρχει και άρχισε να μου λέει για συμβόλαιο κλπ...

Μόλις του ξεκαθάρισα πως δεν θέλω συμβόλαιο αλλά μια σκέτη συσκευή έπαψε να υπάρχει το iphone.. λίστα αναμονής κλπ...

Βέβαια μόλις του είπα πως ο πατέρας μου είναι 10+ χρόνια πελάτης της vodafone και αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, άλλαξαν λίγο τα πράγματα...

Με λίγα λόγια κοροϊδία...

Εντάξει εγώ θα το πάρω, θα πάω με τον πατέρα μου στη vodafone και θα του το δώσουν...:D Τόσα χρόνια πελάτης...

Αλλά κάποιος που θέλει απλά μια συσκευή και δεν μπορεί να το πάρει με τον τρόπο που θα το πάρω εγώ, τι μπορεί να κάνει;

Εγώ πήγα από Cosmote σε Vodafone 2 συνδέσεις και για 18 μήνες συμβόλαιο από 56 ευρώ το καθένα πήρα 2 συσκευές 3GS 16GB εντελώς δωρεάν.
Όποιος δεν πιστεύει του δίνω απόδειξη σκαναρισμένη.

Είχα iphone από τότε που δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα... (παραγγελία από ebay USA)
Tόδωσα και εδώ και κανά χρόνο έχω το 3G 16άρι...

Βαλτε και μενα μεσα παιδια αργησα λιγο να το αναφερω παρελαβα 1/8/09 μαλλον απο τους πρωτους 3 GS 32 GB .Σε κανα μηνα θα παραλαβω το δευτερο 3 GS 16 GB μηπος να περιμενω το καινουργιο η αργει πολυ ακομα?

κατοχος 2g απο τα πρωτα που βγηκαν..το πηρα απο εβαυ απο αμερικα...

και προσφατα απεκτησα το 3gs οπου και με καλυπτει πληρως

παιδια μια ερωτηση μια και το εχετε παρει τοσοι
η εγγυηση ειναι διεθνης?
εννοω θελει να μου το στειλει δωρο ο αδελφος μου απο το καταρ
αξιζει το κοπο η να μου στειλει καλυτερα τα λεφτα εδω
αυτος μου λεει οτι καλυτερα απο εδω λογω εγγυησης

Mετα απο 2 και μισο χρονια μου ηρθε σημερα ενα 3gs.

Με τo προηγουμενο που ειχα (πρωτης γενιας), δεν ειχα ασχοληθει καθολου με το itunes, οστωσο γνωριζω το concept του itunes, απο το ipod 3g που πηρα στην γυναικα μου περισυ.

Η ερωτηση μου ειναι:
Πως μεταφερω contacts & photos (ειναι τα μονα απο το παλιο που με ενδιαφερουν.

Συνεδεσα το παλιο στο macbook, το βρηκε το itunes, αλλα απο εκει και περα ????

Καπου εδω και 8 μηνες περιπλανιεμαι και γω με ενα iphone 3GS , 32αρι
και προσανατολιζομαι να το δωσω και να παω στο 4 ??

Απάντηση: Re: Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Καπου εδω και 8 μηνες περιπλανιεμαι και γω με ενα iphone 3GS , 32αρι
και προσανατολιζομαι να το δωσω και να παω στο 4 ??

Αν έχεις 3GS δεν έχεις και τόση μεγάλη ανάγκη να πας σε 4, εκτός κι αν είναι αποκλειστικά θέμα ψυχολογικό. Τεράστια διαφορά έχει το 4 με το 3G, αλλά με το 3GS οι διαφορές τους είναι μικρές.

εφοσον το 3gs το πηρατε τωρα 539 ευρω και μαλιστα 8 gb δε νομιζω να ειναι συμφερουσα αγορα ...

περσυ ειχα δωσει 569 για το 3gs που ηταν καινουριo μοντελο και 16 gb ...

είμαι κι εγώ ένας υπερύφανος κατοχος 3g και θα το αλλαξω μόνο με κάτι που θα έχει το δαγκωμένο μήλο για σήμα!

Μετά από 2 3G ένα 3GS εχτές παρέλαβα το 4...

Εντυπωσιακή οθόνη και πιο γρήγορο αλλά όχι πιο γρήγορο από 3GS με ios3+.

Νομίζω πως το 3GS ήταν λιγάκι πιο σταθερό με το ios4.2

Εντυπώσεις για μπαταρία σε καμιά εβδομάδα.

Το hotspot όπως λέμε εξελιγμένο tethering λειτουργεί άψογα και ήταν ο κυριότερος λόγος που έφυγα από Vodafone και πήγα cosmote