Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Ειστε κάτοχος του iPhone ?

• Total voters
    272
Εξαρτάται ποια λεφτά εννοείς λίγα:
Αν το πάρεις από Αμερική και σου κοστίσει 400-450 ευρώ όλα μαζί, τα θεωρώ πολύ λίγα! Τι παίρνεις με 400-450 ευρώ σκέτη συσκευή εδώ, που να συγκρίνεται;

Αν εννοείς ότι να το πάρεις από εδώ που ζητάνε 800 ευρώ, φυσικά και συμφωνώ μαζί σου.

και μην νομίζετε ότι με σύνδεση θα είναι φθηνό...κάπως θα πρέπει και ο πάροχος να βγάλει τα λεφτά που έσκασε για τα δικαιώματα...απλά θα σε σφάζουν αλλά με το γάντι...

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει η κλασσικη επιδοτηση που υπαρχει σε ολα.. Αν δηλαδη ερθει με τιμες εξωτερικου (γυρω στα 300-400 ευρω η συσκευη) θα μπορει κανεις να το παρει με συνδεση στα 150-200

Re: Απάντηση: Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Τι να κάνω ρε Μανώλη με αυτά που διαβάζω κάθε μέρα. Η μόνη γιατρειά μου φαίνετε είναι να κόψω την σύνδεση .

Υ.Γ. Α και που είσαι . Η παραγγελία έγινε . Ετοίμασε τα εργαλεία να ρυθμίσουμε την F 86

την πηρες?

θα δω κι εγω για καμια ρυθμιση οταν μπορεσω....:grinning-smiley-043

ααα είναι τέλειο...ήθελα να το πάρω πριν λίγες μέρες που ήμουν στην Αμερική, αλλά δεν λειτουργεί ακόμα στην Ελλάδα...

ααα είναι τέλειο...ήθελα να το πάρω πριν λίγες μέρες που ήμουν στην Αμερική, αλλά δεν λειτουργεί ακόμα στην Ελλάδα...

Έχεις μείνει πίσω. Διάβασε στην κατοιγορία και θα δείς οτι λειτουργεί μια χαρά.
:fahne90:

Από σήμερα ανήκω κι εγώ στο iphone club.Οτι και να πω είναι λίγο για αυτό το εργαλείο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον διαχειριστή μας Νίκο Καλ. Το ξεκλείδωμα αν και το φοβόμουνα αποδείχτηκε παιχνιδάκι.

Τι πηρες παλι ρε συ? Ποτε? Ποσο?

Να σου πω, το Ρ3300 που μου εδωσες εμεινε από δονηση.

Ποσο δινεις το i-phone?:Banane0::Banane0: