Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Ειστε κάτοχος του iPhone ?

• Total voters
    272
Ρε παίδες.πληρώνουμε τελωνείο από usa η μονο μεταφορικά?Με βάλατε στην πρίζα πάλι!!!:ears::2thumb22sup:

Μετα απο καιρο (λογω υποχρεωσεων) επιστρεφω κι εγω στο forum...
Ακομα ενας περηφανος ιδιοκτητης iphone. :)
και τολμω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!
Για οσους το σκεφτονται εχω μονο μια σκεψη-συμβουλη.
Αν περιμενετε να κανει ολα οσα κανει και το υπαρχον κινητο/pda σας και παραπανω, μαλλον θα απογοητευτειτε. Το iphone κανει πολλα αλλα δεν τα κανει ολα.
Κατα τη γνωμη μου το αγοραζεις γιατι ειναι ενα επαναστατικο προιον που αλλαζει τον τροπο που χρησιμοποιηουσες το κινητο/pda σου και οχι για την απολυτη χρηστικοτητα του.

Απάντηση: Re: Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Μ
Αν περιμενετε να κανει ολα οσα κανει και το υπαρχον κινητο/pda σας και παραπανω, μαλλον θα απογοητευτειτε. Το iphone κανει πολλα αλλα δεν τα κανει ολα.

Το τοπίο σε αυτόν τον τομέα αναμένεται να αλλάξει από τον Φεβρουάριο που θα δωθούν τα νέα developer kits και περιμένουμε ακόμα περισσότερες εφαρμογές.

Καλορίζικο!

Ειπαμε, αν σου το στειλουν ταχυχρομικως (με USPS EMS - οπου USPS United States Post Services, EMS Express MAil Service) και το δηλωθεν ποσον του πακετου ειναι πολυ χαμηλο (πχ 15 ντολαρς) και το περιεχομενο ειναι κατι αλλο απο το iphone (πχ. battery kit, Cds, headset κλπ), κατα ΠΑΣΑ πιθανοτητα σου ερχεται στο χερι.
Οχι τελωνεια δλδ.

Θα το παρεις τωρα ???

8a h8ela k egw me th seira na ekfrasw thn gnwmh gia thn agora tou IPHONE...
a)to agorasa 420 eyrw telikh timh apo ebay me firmware 1.0.2 unlocked k 8gb
b)h apostolh k paralabh eixe diarkeia 3 meres(den to pisteya otan to antikrisa toso grigora)
c)http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/tarhome_el.htm pigainontas se ayto to site k perigrafontas to antikeimeno 8a deite tous dasmous oi opoioi anerxontai se 0%...
d)ola ayta bebaia mporoun apla na ta glitwsete ean sas to steiloun "like gift"

Genika epeidh to exw talaiporish me oles aytes tis third party appls(untrast yliko) den 8elw na kanw oute restore oute update prokeimenou na min mpw sthn diadikasia tou 3eklidwmatos...
Prokeitai gia ena dynato pda/phone alla me polly klidwmenes kai kryfes dynatothtes poy an den to exeis agorasei me tous orous tou agorasth menoun anekmetaleytes sta xeria soy....ouf ayta!!! TELOS

Καλορίζικο φίλε, αν θες γράφε με ελληνικά μας βγήκαν τα μάτια....

Ποιές δυνατότητες δηλαδή μένουν ανεκμετάλλευτες;

Μην μου πεις να βλέπεις τον λογ/σμό σου και τις χρεώσεις σου από την ΑΤ&Τ .....

Είμαι και εγώ απο σήμερα ευτυχής κάτοχος του iPhone (1.1.1). Μου κόστισε 320 συνολικά και το unlock πήρε 5 λεπτά. Μπράβο στην apple για αυτό το καταπληκτικό gadget!!

Το σκεφτομαι σοβαρα -μια που υπάρχει και η εταιρικη επιδοτηση τον Δεκεμβρη- αλλα...

Δεν θελω να εχω 2 κινητα (μια που το Ρ3300 που εχω το χρησιμοποιω ενιοτε και σαν πλοηγο).
Ακούστηκε οτι ερχεται νεο iPhone τον Μαρτη με full extra. Ισχυει;

Μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης μαζι του, περιμενω να μου ερθει η εταιρικη επιδοτηση να δω αν θα το αλλαξω ή οχι.

Απο οτι φαινεται, δεν ειναι για εμενα αυτο το κινητο.

Καποιος απο εσας, νομιζω οτι θα το καβατζωσει σε καλη τιμη κιολας.

Απάντηση: Re: Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης μαζι του, περιμενω να μου ερθει η εταιρικη επιδοτηση να δω αν θα το αλλαξω ή οχι.

Απο οτι φαινεται, δεν ειναι για εμενα αυτο το κινητο.

Καποιος απο εσας, νομιζω οτι θα το καβατζωσει σε καλη τιμη κιολας.

Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα,μόνο κινητό δεν είναι Ντίνο.
Gadget ναι.