Ποσοι εχουν αγορασει HD-DVD η BLU RAY player?

Για να μην θεωρηθει διαφημηση, σας στελνω πμ

Ο Zeb, μπορει να επιβεβαιωσει.

Απάντηση: Re: Ποσοι εχουν αγορασει HD-DVD η BLU RAY player?

Το καλύτερο θα είναι όταν θα βρεθεί τρόπος να παίζουν backup παιχνίδια, και ταινίες, ΟΠΟΤΕ ανεξαρτήτως τιμής, αυτή θα είναι και η πιο κατάλληλη περίοδος για να το πάρεις .... :antlers:

Αυτό με τα backup δέν είναι και ότι καλύτερο.Στο PS 2 για να μπορούσες να το κάνεις να παίξει τέτοιου είδους δισκάκια έπρεπε να δώσεις ένα ποσό της τάξεως των 150 Ευρώ και φυσικά άν βιάζεσαι χάνεις και την εγγύηση:grandpa:.

Η τιμή του πάντως (ακόμα και στα 650 Ευρώ) είναι άκρως ανταγωνιστική καθώς συνδιάζει 2 σε 1 (κονσόλα και blu ray) αλλά συγκριτικά με ένα κατεξοχήν blu ray player ποίο αποδίδει την καλύτερη εικόνα?

Για να μην θεωρηθει διαφημηση, σας στελνω πμ

Ο Zeb, μπορει να επιβεβαιωσει.

Δε νομίζω ότι θεωρείται διαφήμιση... Είναι μια ωραία κίνηση που θα γίνει ούτως ή άλλως από όλους...

Στο ODC στη Βάρη... Η αλήθεια είναι ότι δε μου έκανε εντύπωση... Νόμιζα ότι αυτούς τους τίτλους τους είχαν ήδη φέρει παντού...

Γνωρίζει κανείς στο περίπου τον αριθμό των blu-ray, hd-dvd δίσκων με ελληνικούς υπότιτλους που έχουν κυκλοφορήσει εως τώρα;

Εγω παντως στο επαρχιακο Video club που πηγαινω εχει 8 τιτλους Blu RAY,απο HD-DVD τιποτα ομως,οταν ρωτησα την υπαλληλο μου ειπε οτι αρκετοι τα νοικιαζουν και απο οτι καταλαβα ιδιοκτητες PS3 γιαιτι μου ειπε οτι ο player ειναι της ταξης των 650 .

Θεωρω οτι καλη εποχη για αγορα θα ειναι οταν ολες οι μεγαλες παραγωγες διατιθενται παραλληλα με τα DVD και σε BLU RAY,υπολογιζω περιπου σε κανενα χρονο,οποτε ταυτοχρονα θα εχει πεσει η τιμη του PS3 γυρω στα 400

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πεφτει πολυ "σπρωξιμο" του BLY-RAY αντιθετα με το HD-DVD