Ποσοι εχουν αγορασει HD-DVD η BLU RAY player?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Για να μην θεωρηθει διαφημηση, σας στελνω πμ

Ο Zeb, μπορει να επιβεβαιωσει.

Απάντηση: Re: Ποσοι εχουν αγορασει HD-DVD η BLU RAY player?

Το καλύτερο θα είναι όταν θα βρεθεί τρόπος να παίζουν backup παιχνίδια, και ταινίες, ΟΠΟΤΕ ανεξαρτήτως τιμής, αυτή θα είναι και η πιο κατάλληλη περίοδος για να το πάρεις .... :antlers:

Αυτό με τα backup δέν είναι και ότι καλύτερο.Στο PS 2 για να μπορούσες να το κάνεις να παίξει τέτοιου είδους δισκάκια έπρεπε να δώσεις ένα ποσό της τάξεως των 150 Ευρώ και φυσικά άν βιάζεσαι χάνεις και την εγγύηση:grandpa:.

Η τιμή του πάντως (ακόμα και στα 650 Ευρώ) είναι άκρως ανταγωνιστική καθώς συνδιάζει 2 σε 1 (κονσόλα και blu ray) αλλά συγκριτικά με ένα κατεξοχήν blu ray player ποίο αποδίδει την καλύτερη εικόνα?

Για να μην θεωρηθει διαφημηση, σας στελνω πμ

Ο Zeb, μπορει να επιβεβαιωσει.

Δε νομίζω ότι θεωρείται διαφήμιση... Είναι μια ωραία κίνηση που θα γίνει ούτως ή άλλως από όλους...

Στο ODC στη Βάρη... Η αλήθεια είναι ότι δε μου έκανε εντύπωση... Νόμιζα ότι αυτούς τους τίτλους τους είχαν ήδη φέρει παντού...

Γνωρίζει κανείς στο περίπου τον αριθμό των blu-ray, hd-dvd δίσκων με ελληνικούς υπότιτλους που έχουν κυκλοφορήσει εως τώρα;

Εγω παντως στο επαρχιακο Video club που πηγαινω εχει 8 τιτλους Blu RAY,απο HD-DVD τιποτα ομως,οταν ρωτησα την υπαλληλο μου ειπε οτι αρκετοι τα νοικιαζουν και απο οτι καταλαβα ιδιοκτητες PS3 γιαιτι μου ειπε οτι ο player ειναι της ταξης των 650 .

Θεωρω οτι καλη εποχη για αγορα θα ειναι οταν ολες οι μεγαλες παραγωγες διατιθενται παραλληλα με τα DVD και σε BLU RAY,υπολογιζω περιπου σε κανενα χρονο,οποτε ταυτοχρονα θα εχει πεσει η τιμη του PS3 γυρω στα 400

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πεφτει πολυ "σπρωξιμο" του BLY-RAY αντιθετα με το HD-DVD