Πόσοι εiναι οι Θεσσαλονικείς του AV CLUB ?

Aααα εγώ δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που έκανα ήταν να τρώω τρίγωνα στον Τάσο εκεί ψηλά...

Mωρέ το '87 που τα έτρωγα στο Πανόραμα μια χαρά ήταν, να'ναι καλά ένα φιλαράκ Δημήτρη τον έλεγαν(είχε και ένα βενζινάδικο ο πατέρας του) που είμασταν μαζί φαντάρια στου Καρατάσου..

Δημητρη ,ο Σαββας εχει ενα παραπονο εδω και καιρο,δεν μπορει να συνδεθει στο AVCLUB,παρ ολο που εχει γραψει το παραπονο του πολλες φορες δεν εχει γινει τιποτε

Απάντηση: Re: Πόσοι εiναι οι Θεσσαλονικείς του AV CLUB ?

Mωρέ το '87 που τα έτρωγα στο Πανόραμα μια χαρά ήταν, να'ναι καλά ένα φιλαράκ Δημήτρη τον έλεγαν(είχε και ένα βενζινάδικο ο πατέρας του) που είμασταν μαζί φαντάρια στου Καρατάσου..

Πότε ακριβώς ήσουν στου Καρατάσου , και τι σειρά είσαι ; Εγώ ήμουν 86 ΣΤ και απ' όσο θυμάμαι τώρα πρόχειρα ήμουν στου Καρατάσου , στις κουβαρίστρες , από Απρίλιο -Μάϊο 1987 έως Νοέμβριο 87 .

Re: Απάντηση: Re: Πόσοι εiναι οι Θεσσαλονικείς του AV CLUB ?

Πότε ακριβώς ήσουν στου Καρατάσου , και τι σειρά είσαι ; Εγώ ήμουν 86 ΣΤ και απ' όσο θυμάμαι τώρα πρόχειρα ήμουν στου Καρατάσου , στις κουβαρίστρες , από Απρίλιο -Μάϊο 1987 έως Νοέμβριο 87 .

Ίδια σειρά είμαστε φιλαράκι ήμουν στο ΛΥΤ από Δεκέμβρη 86 έως Μάρτιο 87, έφυγα και ξαναγύρισα με την επιφυλάκη (αλλά δεν έκατσα πολύ )μέχρι Μάιο.

Re: Απάντηση: Πόσοι εiναι οι Θεσσαλονικείς του AV CLUB ?

Παρις και Ανδρεας Μπουρατζης ,Εθνικης Αντιστασεως κοντα στην Αιγαιου

Γιατί τα περισσότερα από τα καταστήματα που με ενδιαφέρουν είναι στην άλλη άκρη της πόλης;

@#$%$%#@ δυτικές συνοικίες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι εiναι οι Θεσσαλονικείς του AV CLUB ?

Ίδια σειρά είμαστε φιλαράκι ήμουν στο ΛΥΤ από Δεκέμβρη 86 έως Μάρτιο 87, έφυγα και ξαναγύρισα με την επιφυλάκη (αλλά δεν έκατσα πολύ )μέχρι Μάιο.

α ρε παλιοσειρά -bye- :grinning-smiley-043

1. Μελιδης Μιχαλης
2. Κακαλιος Στεργιος
3. Kosmous
4. Νικος Καλ
5. Ηλίας Γιαρίμης
6. ΒασίληςΤσάκωνας
7. Δημήτρης Παναγιωτίδης
8. Jaws
9. Ilias
10 Send-Τάσος
11 Xρήστος Ιωαννίδης
12 Μάριος Δασκαλάκης
13 Anasthom
14 George Papas
15.Maverick
16 Δημήτρης Πανουσης
17 Έκτωρ Κατσίκης
18 Δημήτρης Ντοκατζής
19.guyBrush
20.Dimosthenis
21.Δημήτρης Καραλής
22.Kωνσταντίνος Παναγιώτου
23.Βλασίδης
24.Δημήτρης Γκιουλόγλου
25.Νίκος Κρυωνάς (Τιμης ενεκεν)
26 Λευτέρης Χατζησάββας
27.Μαριος Τσιριγώτης
28.Μάκης Ευμορφόπουλος
29 Κώστας Ποτακιδης
30 Παναγιώτης Λαμπαδαριου
31 Fuse

Κάτι μου λέει ότι θα έχω να κάνω με ένα σωρό ΠΑΟΚια πάλι...
Τι κατάρα κι αυτή;
:flipout: :flipout:

Πάντως το χτεσινό μπάσκετ ήταν για πολλά γέλια. Και από τις δυο ομάδες!