Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε ένα καλό κασσετόφωνο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε ένα καλό κασσετόφωνο?

Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα το έφτιαχνα μόνο για συναισθηματικούς λόγους για να το βλέπω και ίσως να το βάζω καμιά φορά να δουλέψει ή αν είχα κασέτες που δεν μπορούσα να βρω σε ψηφιακή μορφή και ήθελα να τις ψηφιοποιήσω. Όχι γιατί δεν ήταν καλό κασετόφωνο, δεν το ξέρω.

Όπως και να το κάνουμε, η τεχνολογία έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Να το φτιάξει για να το κάνει τι? Να ακούει μουσική ή να αντιγράφει από CD σε κασέτα και για πόσο ακόμα θα μπορεί να βρίσκει κασέτες? Για να κάνει εγγραφή από ραδιόφωνο, δεν λέει (μιας και μουσική βρίσκεις παντού), ούτε από CD ή έστω πικαπ (αν έχει) για να ακούει στο κασετόφωνο.

Πιο πολυ για συναισθηματικους λογους,και μετα για ακροασεις,αν και υπαρχει αρκετο υλικο σε κασσετες με μουσικη που δεν υπαρχει σε cd.

Εγώ πάντως έγραψα την τελευταία κασέτα μου πέρυσι, όταν ένας γνωστός μου έφερε ένα ωραίο βινύλιο να ακούσω. Δεδομένου ότι έχω αρκετό υλικό σε κασέτες που δεν είμαι διατεθημένος να ψηφιοποιήσω το κασετόφωνο θα παραμείνει στο ρακ, έστω και για σποραδική χρήση. Το ίδιο συμβαίνει και με το VHS. Και κάποια στιγμή θα αναστήσω το μπομπινόφωνο που έχω στην αποθήκη, γιατί απ' ότι βλέπω στο e-bay κυκλοφορεί αρκετό υλικό και σε καλή τιμή από παλιές στερεοφωνικές ταινίες.

To δικο μου Sony TC-WE505 που τωρα το εχω στο παταρι ηταν μια χαρα κασετοφωνο

Επαιζε απειρως καλυτερα απο τα φτηνα Cd-player της Samsung και της Sony που εχω τωρα.

Απλως, οπως καταλαβαινετε, δεν γινεται να το κατεβασω και παλι στο ρακ και να αρχισω να μετατρεπω τα CD σε κασετες

Πριν λιγες μερες εφτασε στα χερια μου ενα Τeac C-1.
To μηχανημα λειτουργει κανονικα,απλα χρειαζεται νεους ιμαντες,και ενα καθαρισμο κεφαλων.
Οι πιο παλιοι στον χωρο σιγουρα θα το γνωριζουν να μου πουν την αποψη τους!

DSC01036.jpg