Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Τους συμφέρει?Δεν θα πρέπει να δώσουν τσάμπα τον εξοπλισμό σε 57.000 συνδρομητές? Άσε και το άλλο...το IPTV το πιάνει ο άλλος σίγουρα -όπως το πιάνει τέλος πάντων με τη γραμμή του conn-x...μπορούν σίγουρα και οι 57.000 να βάλουν πιάτο?

ε ναι. γιατι να μην πιανει με πιατο?

εκλεισε και η 12606 του connex απο hellasat.......και ανοιξε μαλλον η 12149 v27500 απο eurobird 9.....για connex...αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

ε ναι. γιατι να μην πιανει με πιατο?

έχουν όλοι ορίζοντα ελεύθερο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

και μαλλον και η 12169 δειτε το και αυτο..

είναι ελέυθερα;; σε εμένα βγάζει ότι είναι σε nds άρα θέλει συνδρομή, πού βρίσκουμε συνδρομή για αυτά;;απο σεπτέμβρη;; επίσης έκανα ένα scan στις 9e για το πακέτο του οτε. στην αναζήτηση κατέβηκαν οι υπηρεσίες και από τους 2 αναμεταδότες αλλά όταν επιλέγω να παρακολουθήσω ένα κανάλι πχ το aljazzera μου βγάζει μήνυμα "το sid δεν βρέθηκε στο pat" .τί είναι αυτό; πώς λύνεται;;

Οι τελεταιες πληροφοριες λενε οτι το Σεπτεμβρη θα ξεκινησει η πλατφορμα του ΟΤΕ , αλλα δεν θα μπορεις να κανεις συνδρομη με σκετη καρτα.
Θα πρεπει να παρεις και τον δεκτη που θα λανσαρει η εταιρεια ,με παντρεμενη καρτα που θα παιζει μονο σε αυτον τον δεκτη.
Τωρα οσο αφορα στα tests που γινονται τωρα ,μακαρι να ηταν free να παρουμε μια πρωτη γευση.
Αλλωστε θα ηταν και μια καλη διαφημιση για το πακετο.

εγω σημερα πηγα στον οτε να πληρωσω το τηλεφωνο. ρωτησα για το δορυφορικο πακετο και μου ειπαν πως δεν ξερουν κατι για εναρξη τον σεπτεμβρη..

ασχετο/σχετικο:

μονομπλοκ για hotbird/eurobird,με 1 μετρο πιατο και με τον hotbird παρακεντρα(κεντρο astra 19)βγαινει ο eurobird στις 9?

Δεν υπαρχει καμια επισημη ενημερωση απο τον ΟΤΕ και η υποθεση θυμιζει εντονα το ραδιο-αρβυλα των προηγουμενων τριων ετων.
Παραδειγματος χαριν διαβαστε στο link της καθημερινης παρομοια ειδηση
για εναρξη του πακετου τον Σεπεμβριο του .......2009.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_100041_09/07/2009_321462

Κατα τα αλλα ευελπιστουμε, και αναμενουμε μετ' επιτασεως την επι τελους καταργηση του μονοπωλιακου καθεστωτος της δορ. TV.
Πανω απο ολα βεβαια αναμενουμε μια φτηνη συνδρομη και ενα δεκτη με συγχρονες λειτουργιες και με τα αξιολογα καναλια του conn-x TV.

Last edited:
Δεν ξέρω να πω για monoblock αλλά σε "καθαρό" 80άρι κάτοπτρο με κέντρο astra 1 βγαίνει άνετα παράκεντρα ο eurobird 9.

Δεν ξέρω να πω για monoblock αλλά σε "καθαρό" 80άρι κάτοπτρο με κέντρο astra 1 βγαίνει άνετα παράκεντρα ο eurobird 9.

Συμφωνώ απόλυτα Σεραφείμ, από ένα 80αρι με κέντρο τις 19.2Ε, κάνω παράκεντρη λήψη στον eurobird 9Ε (άνετα 8.70-9.00DB `η 53-56%), στις καλοκαιρινές μου διακοπές... Παρόλα αυτά ο Astra 3B είναι δυνατότερος στην Ηπειρώτικη Ελλάδα (και στις παράκεντρες λήψεις )...

αμ αυτο το παρακεντρα hotbird ειναι το ζητουμενο.
εαν δεν βγαινει αναγκαστικα σε 3το lnb.ισως να ειναι και καλυτερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

αμ αυτο το παρακεντρα hotbird ειναι το ζητουμενο.
εαν δεν βγαινει αναγκαστικα σε 3το lnb.ισως να ειναι και καλυτερα...
Καλύτερα ξεχωριστά lnb (γνώμη μου).

Satzapper, παράκεντρες λήψεις κάνω όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι...

Σε αναμονή της εμφάνισης της δεύτερης δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας στην ελληνική αγορά, αυτής του ΟΤΕ TV, πληροφορίες αναφέρουν πως ο οργανισμός συζητά το ενδεχόμενο να κατεβάσει την IPTV του Conn-x, που διαθέτει περίπου 57.000 συνδρομητές.
Το σενάριο αυτό θα προχωρήσει με την έναρξη λειτουργίας της δορυφορικής πλατφόρμας.
Ας γίνει κι αυτό αρκεί να αξίζει η δορυφορική υπηρεσία !

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί μιας και το IPTV έχει πρακτικά πλέον μηδενικό κόστος για τον OTE.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π: μονομπλοκ για hotbird/eurobird,με 1 μετρο πιατο και με τον hotbird παρακεντρα(κεντρο astra 19)βγαινει ο eurobird στις 9?

Με το ειδικό LNB της "Inverto Single Monoblock 23mm LNB 4deg for 80cm dish", όπως και με τα Slim feed LNB της Inverto μπορείς να έχεις το συνδυασμό των παράκεντρων λήψεων που ζητάς, με κέντρο τις 19.2Ε...

Σεραφείμ, φυσικά και χρησιμοποιώ παράκεντρες λήψεις "Καλοκαίρια και Χειμώνες" (Δημητρης Μητροπανος), απλά την συγκεκριμένη τη διαλύω το φθινόπωρο γιατί είναι εκτός έδρας...

Status
Not open for further replies.