Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
-Κι εγώ δεν το νομίζω να δώσουν κάρτες ή μοντούλες με παντρεμένη κάρτα.

Σου λένε, "κύριος,πως έχεις τους δύο ιδιοκτησιακούς δέκτες στο rack ; ε, με τον ίδιο τρόπο βάλε και τρίτο"!!!!
Γιατί νομίζετε υπάρχει το unicable στην αγορά; τα τετραπλά LNB; τα 4 καλώδια σε ένα sleeve ;

Πότε θα καταλάβετε ότι απαιτήσεις για μοντούλες κτλ έχει ένα 5 με 10% το πολύ; Οι υπόλοιποι απλώς θέλουν να βλέπουν. Αν είναι και τσάμπα ο δέκτης (πχ με 12μηνο συμβόλαιο) ακόμα καλύτερα.

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Πότε θα καταλάβετε ότι απαιτήσεις για μοντούλες κτλ έχει ένα 5 με 10% το πολύ; Οι υπόλοιποι απλώς θέλουν να βλέπουν. Αν είναι και τσάμπα ο δέκτης (πχ με 12μηνο συμβόλαιο) ακόμα καλύτερα.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι αυτό το ποσοστό είναι τουλάχιστο 20%. Και η κίνηση με παντρεμένη μοντούλα και όχι δέκτη πιστεύω θα είναι παραγματικό "ματ" στον ανταγωνισμό με την κυρία....

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Εγώ πάντως θεωρώ ότι αυτό το ποσοστό είναι τουλάχιστο 20%. Και η κίνηση με παντρεμένη μοντούλα και όχι δέκτη πιστεύω θα είναι παραγματικό "ματ" στον ανταγωνισμό με την κυρία....

Εγώ δεν καταλαβαίνω που βλέπετε τον ανταγωνισμό με την "Κυρία"...Αφού μόνη της παίζει...

Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Εγώ δεν καταλαβαίνω που βλέπετε τον ανταγωνισμό με την "Κυρία"...Αφού μόνη της παίζει...

στους Ελληονοποδοσφαιροφιλους σαφως και ναι.μεγαλο χαρτι...
απο κει και περα ομως,εαν το ψαξεις θα δεις οτι:
-με ουτε 20 ευρω,εχεις Ισπανια,Ιταλια και Γερμανια.
-ταινιες,ντοκιμαντερ αλλα και hd καναλια.
χτυπας και ενα tring με Αγγλικο πρωταθλημα και εισαι κομπλε.

με συνολικο μηνιαιο κοστος κοντα στα 3ο ευρω,τα εχει ολα εκτος απο την τρομερη super league.
εαν δεν καιγεσαι γι`αυτο,υπαρχουν αρκετες λυσεις.

Ανάλογα...το περιεχόμενο του film club,όχι,δεν έχει επιπλέον χρέωση.Το Film express όμως έχει.Πιο συγκεκριμένα οι τιμές κυμαίνονται από τα 0,001(μην πείτε όχι...τις προάλλες είχε 20 ταινίες σε αυτή την τιμή) ευρώ εώς και τα περίπου 3 ευρώ οι πιο καινούριες.

Νεο αρθρο για τον ΟΤΕ....

http://rexsat.blogspot.com/2011/09/ote-hd.html

Κατι αναφερει για lnb που επιτρεπει ταυτοχρονη παρακεντρη ληψη Hotbird και Eurobird (13E+9Ε)?

Το άρθρο δεν αποτελεί είδηση αλλά ευσεβείς πόθους, όπως αναφέρει και στον τίτλο του.
Τώρα όσο αφορά το LNB για να κλείσει αυτό το θέμα, να γνωρίζεις ότι ο εξοπλισμός έχει μοιραστεί στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα ΟΤΕ από καιρό και περιλαμβάνει 80άρι κάτοπτρο Tecatel, Sharp LNB και 30 m καλώδιο.

Πηγή: περιοδικό Digital TV info

Ικανοποίηση στη Nova για τον αριθμό των συνδρομητών, που το 2ο τρίμηνο του 2011 έφτασαν τους 340.705. Με αυτή τη βάση, η Forthnet αναμένει τις κινήσεις του ΟΤΕ στην έναρξη της δορυφορικής πλατφόρμας. Η ΟΤΕ TV θα βγει μετά τη ΔΕΘ και στο πακέτο των προγραμμάτων της διαθέτει τη δύναμη των Γερμανών.

Η Deutsche Teleκom μόλις πρόσφατα σύστησε την FTTH GmbΗ, η οποία θα δραστηριοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη ως εταιρεία παραγωγής και διανομής entertaiment, επενδύοντας 1,5 δισ. ευρώ. Αναμένεται και η λειτουργία καναλιού 3D

http://greektv-com.blogspot.com

Η Deutsche Telekom έχει ήδη στο πακέτο της T-mobile άν δεν κάνω λάθος ήδη 3D κανάλι (σε επίπεδο IPTV σίγουρα)...

Τώρα όσο αφορά το LNB για να κλείσει αυτό το θέμα, να γνωρίζεις ότι ο εξοπλισμός έχει μοιραστεί στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα ΟΤΕ από καιρό και περιλαμβάνει 80άρι κάτοπτρο Tecatel, Sharp LNB και 30 m καλώδιο.

Εχω ηδη κατοπτρο 80 cm Triax και lnb 0.2 db , οποτε υποθέτω θα πρεπει απλως να το μετακινησω στις 9Ε αν βαλω το πακετο του ΟΤΕ και κοψω την NOVA.

Το σεναριο με το διπλο lnb απο οτι καταλαβα δεν "παιζει".

γιατί δεν παίζει το σενάριο με το διπλό; απλά δε θα το παρέχει κάποιο
πακέτο απ ότι φαίνεται (αρχικά). Αν θες το βάζεις και μόνος σου,
το κόστος είναι μικρό και αν είσαι καλά "κεντραρισμένος" αρχικά είναι
εύκολη και η εγκατάσταση χωρίς τεχνικό για οποιονδήποτε πιστεύω
που ξέρει να ανεβαίνει στην ταράτσα ... ;)

Ωραία, Θα μάθουμε από τη ΔΕΘ τι θα συμβεί.
Μα δεν έχετε καταλάβει ακόμα, ότι η ΔΕΘ παραδοσιακά, αποτελεί το βήμα που λέγονται τα περισσότερα ψέματα απ' τους "μή χρηστικούς" (sic), που θέλουν να λέγονται πολιτικοί?
Σήμερα μάλιστα διέρρευσε ότι (στη ΔΕΘ), πρόκειται να ανακοινώσουν μείωση του ΦΠΑ και της Φορολογίας.

Καλά, η βουλη τόσο καιρό που ψηφίζει νόμους για το αντίθετο, "κουκιά σπέρνει"?
Ψυχραιμία κ μή τρελλαθείτε.

--

PS. Είμαι ένας ταλάιπωρος επενδυτής, που θα ήθελε να επενδύσει στη χώρα σας. Αλλά, έτσι που αλλάζουν όλα κάθε μέρα σ' εσας, δεν μπορώ να παρουσιάσω ένα αξιόπιστο business plan στη τράπεζα που θα με χρηματοδοτήσει, οπότε και δε με χρηματοδοτεί.
Έτσι, θα πάω πρώτα στη Βουλγαρία. Όταν ηρεμήσετε και αφού θα έχω πετύχει εκεί, θα σκεφτώ τότε (άν με συμφέρει), να κάνω ένα υποκατάστημα στη χώρα σας.

Sorry για το PS :offtopic:αλλά είμαι :fahne90:

Status
Not open for further replies.