Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
o οτε θα εκπεμψει 1)οταν το κρατος χρεοκοπησει μονιμα 2)οταν δεν χρεοκοπησει το κρατος αλλα οι πολιτες 3)οταν δεν χρεοκοπησει κανενας απο τους παραπανω 4)οταν χρεοκοπησει η νοβα 5)οταν φτασει ο οτε να χρεοκοπησει 6)οταν χρεοκοπησουν τα ελληνικα καναλια για να μην τα πληρωνει κιολας 7)οταν χρεοκοπησουν οι γερμανοι που τον ανελαβαν.8)οταν θα μας την πεσουν οι τουρκοι με τον δορυφορο τους.ολα αυτα ειναι ερωτηματα που πραγματικα δεν με αφηνουν το βραδυ να κοιμηθω:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

malakudi ωρες ωρες βρε σε πιανει μια λυσσα με τον π-οτε!!!! ηθελα να ξερα τι σκαρφιστηκε παλι το κεφαλι σου?

Λύσσα εγώ; Απλώς ρώτησα να μάθω τι πιστεύουν τα μέλη για την επικείμενη (;) έναρξη του OTESAT.

Ήδη βρέθηκαν 2 μέλη που συμφωνούν με τη δική μου εκτίμηση για φθινόπωρο.

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Λύσσα εγώ; Απλώς ρώτησα να μάθω τι πιστεύουν τα μέλη για την επικείμενη (;) έναρξη του OTESAT.

Πρόσθεσε κι εμένα, μαλλον για Φθινόπωρο το βλέπω πλέον!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

και γω μαζι σου. κατι θα ξερεις παραπανω ... ;)

Εγώ δεν είμαι με κανένα σας και δεν σας λέω πότε θα ξεκινήσει !!!!!! Στείλτε μου όσα pm θέλετε, δεν πρόκειται να πω το πότε...... :D

Από τους παραπάνω που δεν θα απαντήσω εξαιρούνται οι συχωριανοί μου....:antlers:

Εγώ νομίζω το Πάσχα γιατί περιμένουν απο τα Ιεροσόλυμα το ''δευτε λάβετε φως'' ώστε να γίνει θαύμα:2thumb22sup:

Εσύ κανόνισε μην έρθω και σου κατεβάσω τα 3 πιάτα !!!!!:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Έλα ρε.... κοντοχωριανάκι! :flipout:

Ρε σύ σύντεκνε S.manos, εσύ που ξέρεις καλές μαντινάδες, δε μας λες καμία για τον π-οτε;"
:flipout::flipout:

Μάνο είσαι ολίγον μακρυά βρε !!!!!!!!

Εκτός και αν η σύζυγος (υπάρχει ???) είναι κάτω από το αυλάκι !!!!!:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

Ρε σύ σύντεκνε S.manos, εσύ που ξέρεις καλές μαντινάδες, δε μας λες καμία για τον π-οτε;"[/I]:flipout::flipout:
Π-ΟΤΕ θα κάνει ξαστεριά
Π-ΟΤΕ θα Φλεβαρίσει
ν' αφήσει η Νόβα τον οτε
το πρόγραμμα ν' αρχίσει!

Αυτή η μαύρη η ΕΕΕΤ
πρέπει για όλα φταίει
χωρίς κανάλια εθνικά
μένει ο ΟΤΕ και κλαίει.

Όμως μην απελπίζεστε
φίλοι av-κλαμπάδες
θα 'ρθεί ο ΟΤΕ με HD
κοντά με τις λαμπάδες.