nikoskouklos
Supreme Member
- 20 September 2008
- 3,631
Και εγω της γνωμης ειμαι οτι ειναι πολυ φτωχο το περιεχομενο.
Ειδικα αυτο το entry pack δεν θα επρεπε καν να υπαρχει, ειναι κοροιδια.
Λειπουν οντως τα βασικα(history, animal, travel, natgeo)
υποθετω οτι ισως ειναι η αρχη ακομα και θα εμπλουτιστει. Ειδαλλως με αυτα τα καναλια ακομα και εγω που θα το ηθελα δεν θα παρω. Και θελω να τους στηριξω.
P.S δεν βλεπω καλα, λεει Discovery HD η ID?
Πολλοί λέτε ότι θέλετε το natgeo.Αυτό το κανάλι ώστε να αποτελέσει μέρος του πακέτου,θα πρέπει να φτάσει τους 100.000 συνδρομητές.Αυτό το έχει ορίσει η Fox international.Τα περισσότερα σοβαρά κανάλια εκτός από αυτά της Discovery Networks απαιτούν έναν ''α'' αριθμό συνδρομητών.Όσον αφορά τις ταινίες,θα υπάρχει 100% η ταινιοθήκη του film express όπως και του film club.Πιθανότατα και αυτό το πακέτο όπως και του Conn x tv θα βασίζεται στο on demand περιεχόμενο.Πάντως στα ''έσω'' δεν έχουν αναφερθεί τιμές ούτε τα κανάλια που θα μεταδίδει.Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες που έχουν μεταφερθεί.Πιστεύω ότι είναι η κατά εκτίμηση τιμή όπως και το κατά εκτίμηση περιεχόμενο.Μην δώσετε ιδιέταιρη προσοχή στις τιμές μιας και θα είναι αρκετά πιο περίπλοκα από όσο παρουσιάζονται.Συνδιαστικά με συνδρομητές ΟΤΕ,προσφορές μεταφοράς από IPTV στο δορυφορικό κλπ.
Και εγω της γνωμης ειμαι οτι ειναι πολυ φτωχο το περιεχομενο.
Ειδικα αυτο το entry pack δεν θα επρεπε καν να υπαρχει, ειναι κοροιδια.
Λειπουν οντως τα βασικα(history, animal, travel, natgeo)
υποθετω οτι ισως ειναι η αρχη ακομα και θα εμπλουτιστει. Ειδαλλως με αυτα τα καναλια ακομα και εγω που θα το ηθελα δεν θα παρω. Και θελω να τους στηριξω.
P.S δεν βλεπω καλα, λεει Discovery HD η ID?
Φιλε malakudi , ο καθενας με τα γουστα του...
Για να μπορεσεις να απολαυσεις το NFL πρεπει πρωτα να μπορεις να το καταλαβεις, και αυτο προυποθετει να αφιερωσεις αρκετο χρονο παρακολουθοντας το. Περιεχει παρα πολυ στρατηγικη , φασεις σε εξαιρετικη ταχυτητα , και συγκρουσεις με ''φονικη'' δυναμη.Ειναι φτιαγμενο για τηλεοραση.
είναι πολλοί που θα χρειαστουν και το πακετο του οτε.οι ποδοσφαιροφιλοι γιατί θα έχει τα ποιο ενδιαφέρον πρωταθληματα της ευρωπης ,και όχι μόνο το καραστιμενο ελληνικο πρωταθλημα
Πόσο "έσω" είναι αυτές οι πληροφορίες και γιατί να είναι αυτές σωστές ας πούμε?
Αντίστοιχα μπορώ να πω κι εγώ ότι είναι σίγουρο ότι το δορυφορικό δεν πρόκειται να έχει film express και film club και ότι το full pack θα κοστίζει "τόσο". Πώς αποδεικνύεται ποιος έχει δίκιο?
Φιλικά
Στο πρώτο συμφωνώ. Απλώς εσύ κρίνεις σύμφωνα με τα δικά σου γούστα ενώ εγώ προσπαθώ να αφουγκραστώ την ελληνκή πραγματικότητα. Στην Ελλάδα το ενδιαφέρον για NFL, Rugby και Aussie Rules είναι μηδέν, και γι' αυτό κανείς δε τα μεταδίδει. Μεταδόθηκαν κάποιες φορές και κρίθηκαν ότι δε τα βλέπει κανείς.
Στρατηγική τεράστια έχει και το σκάκι, αλλά δε το βλέπεις στην τηλεόραση.
με το προνομιο το value pack βγαινει στα 16,67 ευρω παντως (ενσωματωνοντας και τις δυο εκπτωσεισ)
Επειδή βλέπω έχει ανάψει η συζήτηση ας κάνω και εγώ μια υποθετική τοποθέτηση…
Τελικά τι ισχύει? Πως γίνεται να μιλάμε για τιμές αν εδώ λένε ότι δεν θα γίνει τίποτα μέχρι το 14?Στο «πάγωμα» των νέων επενδύσεων σε οπτική ίνα VDSL, της αναβάθμισης των υποδομών του ΟΤΕ, αλλά και τις δορυφορικές υπηρεσίες για τουλάχιστον τρία χρόνια αναγκάζεται να προχωρήσει η διοίκηση του Οργανισμού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.