Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Το ότι έχουν αφαιρεθεί το Alter και το ΣΚΑΙ από της συχνότητες του ΟΤΕ TV έχει να μας πει κάτι,ίσως ότι έχει βγει Αρνητική απόφαση από το Δικαστήριο για τα Ιδιωτικά Ελληνικά Κανάλια???

Πριν 5 λεπτά ενημερώθηκα ότι η απόφαση αναμένεται θετική... τώρα το τι θα γίνει τελικά.... άγνωστο!

Γιατί πήρε τόσο καιρό να βγει η απόφαση αφού το Δεκέμβρη του 2010 είχε γίνει η προσφυγή;

Από την Βουλή έχω και εγώ εικόνα. Μακάρι να αφήσουν το πακέτο για κάποιες μέρες ανοικτό, να δούμε την ποιότητα των καναλιών (bitrate) και να την συγκρίνουμε φυσικά με τον ανταγωνισμό.

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα ote και ρώτησα,μου είπαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμα...

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα ote και ρώτησα,μου είπαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμα...

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σε όλα τα σημεία πώλησης, διότι καλούνται συγκεκριμένοι "επιλεγμένοι" χρήστες από συγκεκριμένο τμήμα του ΟΤΕ

Από 7-8/10 που θα ξεκινήσει επίσημα από παντού (13888, OTEshop κλπ) θα γνωρίζουν όλοι ότι χρειάζεται, οπότε θα μπορούν και να ενημερώνουν

:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σε όλα τα σημεία πώλησης, διότι καλούνται συγκεκριμένοι "επιλεγμένοι" χρήστες από συγκεκριμένο τμήμα του ΟΤΕ

Από 7-8/10 που θα ξεκινήσει επίσημα από παντού (13888, OTEshop κλπ) θα γνωρίζουν όλοι ότι χρειάζεται, οπότε θα μπορούν και να ενημερώνουν

:music-smiley-005:

καλημερα συμφοριτες
Δηλαδη με λιγα λογια θελουν να μας πουν οτι στο πρωτο δεκαημερο του οκτωβρη 1) θα εχουν ενημερωθει ολοι οι υπαλληλοι του 13888 για το προιον 2)θα εχουν ενημερωθει ολοι οι οι υπαλληλοι του γερμανου και oteshop 3)θα εχουν κατεβει οι νταλικες του οτε σε ορδες και θα εχουν τροφοδοτησει τα μαγαζια 4) θα ενεργοποιηθουν τα sites του οτε 5)θα εχει βγει η αποφαση για τα εθνικα καναλια 6)θα εχουν γινει οι διαφημησεις στα μμε 7)θα υπαρχουν οι απαραιτητες παρατηρησεις απο τους επιλεγμενους πελατες ?????????????:award::award::award::award::award::award:ΕΛΛΑ;ΝΤΑ

ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ σημερα 15.15 ξεκιναει η ενημερωση στα καταστηματα γερμανος για το οτε -σατ και παρακαλω σημειωστε οτι η ενημερωση γινεται online -live ,μεχρι και ερωτησεις γινονται απο τους καταστηματαρχες στον ομιλητη οποτε το απογευμα τα εν λογω καταστηματα θα γνωριζουν αν δεν εχουν φραγη απο την εταιρεια .Οσοι λοιπον το μεσημερι περασετε απο καταστημα γερμανος ριξτε καμμια ματια μεσα (εκει θα ειναι ολοι) και αφοσιωμενοι :drummer::drummer::drummer:

Να δούμε τι θα τους πουν αν είναι όπως τα λες. Να μάθουμε και τίποτε γιατί έχουμε πήξει στη φήμη της φήμης ω φήμη. Θα μπω αν είναι σε κάνα Γερμανό να δω το Γερμανό :Ρ

Απορία: Δε θα ήταν πιο λογικό την εκπαίδευση να την κάνανε Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα που το κατάστηαμ δεν είναι ανοιχτό; Αν είναι να το δει ένας από κάθε κατάστημα για να ενημερώσει τους άλλους σωθήκαμε...άτιμο cost cutting...

παιδια εγω που δεν εχω κλεισει χρονο στο conn-x tv θα επιβαρυνθω με την ποινη των 70 ευρω για να μεταβω στο δορυφορικο? το conn-x tv το εβαλα τωρα τον Αυγουστο αν ηξερα θε περιμενα λιγο και εσκασα και 50 ευρω για το stb με τον σκληρο :bigcry:

Πιθανότατα δεν θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.Και υποθέτω ότι θα σου δώσουν αντίστοιχο δέκτη με σκληρό.

Aν δεν μπει ο ΟΤΕ στο champions league και περιοριστεί στο europa league, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα στον ανταγωνισμό με τη nova. Aν δείχνει αγώνες ελληνικών ομάδων Τρίτη και Πέμπτη (η πρώτη επιλογή της Τετάρτης φαίνεται να παραμένει στην ΕΡΤ) μπορεί να ισορροπήσει το πλεονέκτημα που έχει η nova με τη superleague.

http://www.gazzetta.gr/article/item/227237-ert-kai-sundrometika-provadisma

Last edited:
Τα μαθατε?......Νεα μεγαλη ΠΡΟΣΦΟΡΑ Οκτωβριου !! - με αγορα 2.000 λιτρων
πετρελαιου θερμανσης δωρο 1 δορυφορικο πακετο ΟΤΕ ΤV....ΣΠΕΥΣΑΤΕ

Status
Not open for further replies.