Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά,
Παρακολουθώ εδώ και μέρες το θέμα, και έχω αποφασίσει να βάλω και εγω την ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ.
Όμως επειδη είμαι τελείως άσχετος με το ?θέμα' , θα ήθελα να ρωτήσω το εξής......
Μπορώ παίρνοντας το πιάτο του ΟΤΕ , να προσθέσω αργότερα και έναν μηχανισμό περιστροφής?
Επίσης θα είναι υποχρεωτικό να πάρω το πιατο και τον αποδικωποιητη του ΟΤΕ TV ή θα μπορώ να αγοράσω οποία θέλω εγω , και φυσικά αν μπορεί να παίξει με άλλον αποδικωποιητη?
Ζητώ συγνώμη αν οι ερωτήσεις σας φαίνονται γελοίες, αλλα όπως προ είπα είμαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο!!
Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν το διαβάσατε κι εσείς αλλά μάλλον η θύρα usb και ethernet θα είναι κλειδωμένες...

Η ethernet πάντως είναι διαθέσιμη ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση στις υπηρεσίες on demand του ΟΤΕ.Αλλιώς θα υπήρχαν προφανώς και κανάλια ταινιών.Πιθανότατα βέβαια θα πρέπει να έχεις ΟΤΕ ώστε να είναι διαθέσιμες χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση (;...πιθανότατα όχι).

Παρακαλω οποιον εχει πιασει στα χερια του τον δεκτη ΚΑΟΝ που δινει ο ΟΤΕ , να μας πει κατηγορηματικα , αν ειναι PVR η PVR ready η καθολου.

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο ΟΤΕ δεν εχει μεριμνησει να προσφερει αυτην την ευκολια στο πακετο του.
Το IPTV που εχω εδω και δυο χρονια , με 15 ευρω/μηνα παρεχει PVR στον σκληρο δισκο του δεκτη, πραγμα που με εχει βολεψει αφανταστα και εχει αλλαξει τον τροπο που βλεπω τηλεοραση.
Αν δεν εχει το νεο πακετο PVR ,τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να αλλαξει το IPTV , παρα τα HD καναλια .
Στο κατω κατω τι να τα κανω τα HD ,οταν προβαλλουν αυτα που θελω πολυ να δω , σε ωρες που λειπω η δουλευω?
Μηπως ο ΟΤΕ θα διαθεσει στους συνδρομητες του με επιπλεον χρηματα , καποιον πιο ακριβο ΚΑΟΝ με σκληρο δισκο?
Το ιδιο ειχε κανει και με το IPTV , που με επιπλεον 99 ευρω , επαιρνες τo STB με σκληρο δισκο.

Οποιος ξερει περισσοτερα , ας μας διαφωτισει παρακαλω.

Ο δέκτης που θα παρέχεται δεν είναι PVR και για αρχή σε αντίθεση με το IPTV δεν θα παρέχεται PVR δέκτης. Με αναβάθμιση του SW o KAON μπορεί να γίνει PVR ready με ορισμένους περιορισμούς (χρήση εξωτερικού USB HDD, εγγραφή μόνο ενός stream ή εγγραφή και προβολή του ίδιου καναλιού) αλλά δεν φαίνεται να έχει αποφασιστεί ακόμα κάτι τέτοιο

Νέος δορυφόρος Eutelsat 9B στις 9 μοίρες ανατολικά, που θα εκτοξευτεί στο τέλος του 2014 και θα αντικαταστήσει του Eurobird 9A. O Eutelsat 9B θα έχει 66 αναμεταδότες μπάντας Ku και 5 δέσμες εκπομπής (πανευρωπαϊκή και 4 τοπικές, μία από τις οποίες θα απευθύνεται στην Ελλάδα).

http://www.eutelsat.com/news/compress/en/2011/pdf/PR 6011 Eutelsat 9B.pdf

Μπορώ παίρνοντας το πιάτο του ΟΤΕ , να προσθέσω αργότερα και έναν μηχανισμό περιστροφής?

Λογικα θα μπορεις εφοσον κραταει μνημη και για τα καναλια δευτερου δορυφορου.

Επίσης θα είναι υποχρεωτικό να πάρω το πιατο και τον αποδικωποιητη του ΟΤΕ TV ή θα μπορώ να αγοράσω οποία θέλω εγω , και φυσικά αν μπορεί να παίξει με άλλον αποδικωποιητη?

Πιατο και lnb μπορεις να εχεις/παρεις δικα σου. Ο δεκτης KAON ομως κλειδωνει με την καρτα οποτε υποχρεωτικα παιρνεις αυτον.

Ζητώ συγνώμη αν οι ερωτήσεις σας φαίνονται γελοίες, αλλα όπως προ είπα είμαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο!!
Ευχαριστώ.

Αν θελεις κατι αλλο εδω ειμαστε.

(Δεν ειμαι απο τους "γνωστες" των δορυφορικων αλλα οι ερωτησεις σου ηταν απλες).

Δεν πιστεύω ότι υποστηρίζει κινητό πιάτο.Δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση στον δέκτη,αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Θα το ξαναδώ.

Ιδιοκτησιακός δέκτης πακέτου δύσκολα να υποστηρίζει DiSEqC 1.2. Πιστεύω πως είναι θετικό που θα υποστηρίζει DiSEqC 1.0. Γνωρίζετε κάτι για υποστήριξη DiSEqC 1.1 (από περιέργεια η ερώτηση);

Αν θελεις κατι αλλο εδω ειμαστε.

(Δεν ειμαι απο τους "γνωστες" των δορυφορικων αλλα οι ερωτησεις σου ηταν απλες).

Ευχαριστώ!!

ειμαι νεος καλως σας βρηκα
πηγα σημερα στον οτε κ ειδα υπαρχει εξοπλισμος
εγω που εχω πιατο μπορω να το παρω χωρις πιατο σωστα
σκεφτομαι κ εγω να βαλω οτε τv απο την ωρα που ειμαι στον οτε ομως ακομα εχω τις σκεψεις μου

Η τρέχουσα προσφορά για την iptv ισχύει πλέον μέχρι 16/10/11 και όχι 9/10. Λογικά στις 17/10 έχουμε επίσημη έναρξη και όχι 10/10.

Η τρέχουσα προσφορά για την iptv ισχύει πλέον μέχρι 16/10/11 και όχι 9/10. Λογικά στις 17/10 έχουμε επίσημη έναρξη και όχι 10/10.

Το επιβεβαιώνω....μάλλον έπεσε ακύρωση λόγω Champions League

Γατόνια τα μέλη του avclub!!! Από παντού έχουμε παράπλευρη ενημέρωση εκτός από την επίσημη πηγή, δυστυχώς ...

Ο ΟΤΕ της Τήνου έχει εξοπλισμό αλλά του έστειλαν εντολή να παγώσουν κάθε διαδικασία μέχρι νεωτέρας!
Κάνε κάνε θα εμφανιστεί σε λίγο και κάνας σερβιτόρος και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ αν και το τιμολόγιο είναι σούπερ, οπότε δεν αξίζει αναζήτηση άλλου τρόπου θέασης.

Μολις γυρισα απο εναν Γερμανο , οπου ανοιξαμε με τον πωλητη το μοναδικο πακετο δεκτη που ειχε , για να το περιεργαστει και ο ιδιος.
Ψαχνοντας εναγωνιως στο manual καποιες αναφορες για PVR , δεν βρηκα τιποτα.
Στα σχεδιαγραμματα , στις θυρες USB και ETHERNET αναφερει '' για μελλοντικη χρηση''
Μονο στην θυρα SCART αναφερει ''για συνδεση με εξωτερικο καταγραφικο vcr'' .Aλλα απο οσα ξερω , η εικονα HD , δεν πρεπει να περναει η να καταγραφεται απο SCART.

Ξενερωσα ασχημα απο αυτα που ειδα, γιατι ημουν ετοιμος να παρω το πακετο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του.
Μεχρι να προσφερει , καποιο καλυτερο δεκτη ο ΟΤΕ , η εστω μια αναβαθμιση , ετσι ωστε να ενεργοποιησει το USB , θα παραμεινω στην IPTV υπηρεσια.

Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση...; Από 3 Οκτωβρίου πήγε 10 και τώρα λέτε 17... (για να μην αναφέρω ότι ήδη το περιμένουμε ένα χρόνο...) Τί θα γίνει;

Παντως εγω βλεπω ερτHD απο τον δεκτη μεσω scart στη 17αρα CRT.

Επισης απο οτι εγραψαν μερικοι φιλοι, αρχισε το πακετο να πωλειται
στο Γερμανο, σε λιγα κοματια. (συλλεκτικα?)

Status
Not open for further replies.