Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
............................... και επειδή δεν μπορεί να βγεί στον αέρα ημιτελές κάπως έπρεπε να πληγωθέι ο ανταγωνισμός χωρίς να υπάρχει προιόν............................................

Ειναι δεδομενο οτι απο την αρχη δεν υπηρχε καμια απολυτως επισημη θεση του οτε για την εναρξη του πακετου, ομως προφανως ηταν απολυτα γνωστο στους ενδιαφερομενους κυκλους οτι δεν προκειται να ξεκινησει συντομα.

Αρα ηταν γνωστο οτι συντομα το υποτιθεμενο σχεδιο του οτε εναντιον του ανταγωνισμου θα κατερεε, και οι πελατες, που εξαντλησαν πλεον την υπομονη τους θα αγοραζαν σαν ζεστα ψωμια τις προσφορες της νοβα σε τιμη χωμα (βασικα λογω οικονομικης κρισης)

Ετσι θα μου επιτρεψετε να σκεφτω αντιστροφα για την πλευρα απο οπου προηλθε η φημολογια, και ποιον πραγματικα ηθελε να δυσφημισει και να διαφημισει.

Για το τελος, θα διαπιστωσατε οτι μολις ο πρωην διευθυντης της νοβα πηγε στο κονεξ αμεσως πηρε και αλλη παραταση η υποθεση μαζι με το ονειρο ενος φτηνου πακετου. Το τι ακριβως παιζεται ενας θεος ξερει. Ετσι ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.

Στο start pack ΔΕΝ έχει καθόλου HD κανάλια η ΝΟVA, μόνο από εκεί και πάνω γίνεται... (Πολύ χαζό αυτό...)

Λάθος, μπορείς και στο start pack να προσθέσεις τα 3 από τα 5 HD κανάλια...

Να πω και εγώ ότι βάση ενός τηλ. απο μια πωλήτρια του ΟΤΕ στα πλαισια προώθησης του conex tv (ιντερνετικό) της απέσπασα με τα χίλια ζόρια και αφού είχε ρωτήσει όλους τους υπαλλήλους του γραφείου & τον προιστάμενό της ότι ο ελάχιστος χρόνος αναμονής θα είναι 5-6 μήνες!...

...προσθέστε και κανένα 6 μηνο λόγω της ελληνικής γραφειοκρατίας...στην πρώτη λιακάδα μετακινώ το lnb στις 23Ε...βαρέθηκα να περιμένω!!!

Την λύπη μου

Architech

4 από τα 6, είναι και το Eurosport HD.

Μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση:
http://www.nova.gr/nova/media/HD/HDServiceChargesTableGR.png
2 HD κανάλια μπορείς να δεις στο start pack. Έως πρόσφατα θυμάμαι ότι δεν μπορούσες να προσθέσεις την υπηρεσία αυτή στο start pack, να κάνω τόσο λάθος?
Κι 'οταν πριν 2 εβδομάδες πήρα το πακέτο, κανείς δεν μου είπε για τη δυανατότητα αυτή κι ότι δικαιούμαι 2 μήνες δωρεάν HD...:furious3:

Μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση:
http://www.nova.gr/nova/media/HD/HDServiceChargesTableGR.png
2 HD κανάλια μπορείς να δεις στο start pack. Έως πρόσφατα θυμάμαι ότι δεν μπορούσες να προσθέσεις την υπηρεσία αυτή στο start pack, να κάνω τόσο λάθος?
Κι 'οταν πριν 2 εβδομάδες πήρα το πακέτο, κανείς δεν μου είπε για τη δυανατότητα αυτή κι ότι δικαιούμαι 2 μήνες δωρεάν HD...:furious3:

Στο λινκ που βάζεις αν προσεξεις τα Discovery HD Showcase και Natgeo Wild HD ΔΕΝ υπάρχουν καθόλου! Συνεπώς απλά αμέλησαν να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους μέχρι στιγμής! (Την ειχα δει κι εγω νωρίτερα το απόγευμα...)
Τωρα για το τι λένε στους πελάτες και τους δωρεάν 2 μήνες, δεν ξέρω να απαντήσω, αλλά η πολιτική προώθησης που έχουν αλλάζει αρκετά συχνά

4 από τα 6, είναι και το Eurosport HD.
με start pack και με μη αρραβωνιασμένη κάρτα λόγο διαζυγίου,

μπορούμε να δούμε hd κανάλια με reseiver εμποριου ....

Last edited by a moderator:
μεχρι να φτιαχτει αυτο το δορυφορικο πακετο που λεγεται νοβα καιγοταν κανεις?μεχρι να φτιαχτει το αποτυχημενο alfa digital καιγοταν κανεις?ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.γιατι καιγεσται ολοι ποτε θα βγει το πακετο του οτε,που στην τελικη σαν σοβαρη ετερεια που ειναι δεν ανακοινωσε ποτε τιποτα ουτε διαφημησε ποτε τιποτα.η εταιρεια εχει το συνδρομητικο της πακετο μεσω ιντερνετ και απο εκει και περα αν θα διαθεσει δορυφορικο πακετο ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.τωρα επειδη ο μονος λογος που καιγεστε οι περισσοτεροι ειναι μηπως πεσουν με αυτο τον τροπο οι τιμες της νοβα ε αυτο ειναι χαζομαρα.οι τιμες της νοβα θα πεσουν μονο οταν ξυπνησει ο κοσμος και καταλαβει οτι αυτα που δινει για αυτο το περιεχομενο ειναι πολλα και ετσι αρχισουν και την κοβουν και αφου θα βλεπει η νοβα μειωση συνδρομητων ισως να κανει κατι.

υγ.οτε ξεκινα σε 3 χρονια απο τωρα εγω που δεν καιγομαι και εχω υπομονη θα σε περιμενω να με παρεις τηλεφωνο να με ενημερωσεις :call2:

υγ.οτε ξεκινα σε 3 χρονια απο τωρα εγω που δεν καιγομαι και εχω υπομονη θα σε περιμενω να με παρεις τηλεφωνο να με ενημερωσεις :call2:

Καραlolololol

τωρα επειδη ο μονος λογος που καιγεστε οι περισσοτεροι ειναι μηπως πεσουν με αυτο τον τροπο οι τιμες της νοβα ε αυτο ειναι χαζομαρα.

δεν πολυσυμφωνώ. όταν υπάρχει ανταγωνισμός ο πελάτης επωφελείται και από πλευράς ποιότητας προιόντων και από πλευράς τιμής.

Και η δική μου άποψη είναι ότι περιμένουμε τον ΟΤΕ για να πέσουν οι τιμές της νόβα. Πριν 2 χρόνια, θεωρούσα τις τιμές της νόβα υψηλές, τώρα με τα τόσα κανάλια ντοκιμαντέρ (SD + HD) δεν ξέρω. Βλέπω σε όλα υπότιτλους (πόσο κοστίζει ο υποτιτλισμός; ) και 3 HD... Νομίζω έχει βελτιωθεί το αξία/χρήματα...

Πολύ ώριμη τοποθέτηση.

Έχω γράψει και παλαιότερα περί του σταθερού κόστους μιας δορυφορικής πλατφόρμας και της Νοβα ειδικότερα. Δεν επιδέχεται μεγάλων αλλαγών και είναι ανεξάρτητη του αριθμού των συνδρομητών.

Το κόστος του προγράμματος τώρα, αυτό είναι άλλο πράγμα. Περιμένω με αγωνία να δω να χτυπιούνται αλύπητα ΟΤΕ και Νοβα για κάποιο δικαίωμα, κάτι με ενδιαφέρον για τον μέσο Ελληνα. Στη συνέχεια, θέλω να δω και την διαμόρφωση της τιμής της συνδρομής ώστε να βγουν αυτά τα κόστη...

Το μέλλον πράγματι προοιωνίζεται ενδιαφέρον...

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Περιμένω με αγωνία να δω να χτυπιούνται αλύπητα ΟΤΕ και Νοβα για κάποιο δικαίωμα, κάτι με ενδιαφέρον για τον μέσο Ελληνα

Νομίζω ότι ο ολυμπιακός δεν έχει δώσει ακόμα τα δικαιώματα των αγώνων του για του χρόνου...
Λέτε να παίξει τίποτα τέτοιο???

Σχετικά με τους υπότιτλους, σε πολλές ταινίες και σειρές τελευταία έχει κάνει την εμφάνιση του η γνωστή "απόδοση της GTRD" δηλαδή την σελίδα που κυνήγησε και έκλεισε η ΕΠΟΕ πρόπερσι και ζητούσε αποζημιώσεις για λογαριασμό καναλιών, nova και του κράτους. Την ίδια τακτική ακολουθεί και το Star που την περασμένη Κυριακή έδειξε τον Κόκκινο δράκο με απόδοση των fansubber.

Ο υπότιτλος δεν είναι καθόλου ακριβώς. Παρέχετε δωρεάν μαζί με το έργο.

Δηλαδή ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic έχει σε ξεχωριστό file τον αγγλικό υπότιτλο (που βγαίνει αυτόματα με επαγγελματικά προγράμματα) και η εταιρία απλά παίρνει τον φάκελο και τον μεταφράζει. Ένας επαγγελματίας που πληκτρολογεί γρήγορα, για μία ταινία θέλει 20-30 λεπτά, δηλαδή στο οκτάωρο βγαίνουν 10-12 ταινίες, γιατί δεν είναι απαραίτητο να βλέπει ο μεταφραστής και εικόνα. Βλέπει το κείμενο και μεταφράζει. Γι' αυτό και τελευταία σε κωμωδίες η ελληνική μετάφραση απλά δεν βγάζει νόημα, lol.

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Πολύ ώριμη τοποθέτηση.
Έχω γράψει και παλαιότερα περί του σταθερού κόστους μιας δορυφορικής πλατφόρμας και της Νοβα ειδικότερα. Δεν επιδέχεται μεγάλων αλλαγών και είναι ανεξάρτητη του αριθμού των συνδρομητών.

Απλά κάνεις λάθος.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι ειδικά για τη Nova το κόστος είναι σταθερό.
Ο αριθμός των συνδρομητών είναι μια μεταβλητή που επηρεάζει το κόστος των δικαιωμάτων που πληρώνει για τις κινηματογραφικές ταινίες.

Σχετικά με τους υπότιτλους, σε πολλές ταινίες και σειρές τελευταία έχει κάνει την εμφάνιση του η γνωστή "απόδοση της GTRD" δηλαδή την σελίδα που κυνήγησε και έκλεισε η ΕΠΟΕ πρόπερσι και ζητούσε αποζημιώσεις για λογαριασμό καναλιών, nova και του κράτους. Την ίδια τακτική ακολουθεί και το Star που την περασμένη Κυριακή έδειξε τον Κόκκινο δράκο με απόδοση των fansubber.

Ο υπότιτλος δεν είναι καθόλου ακριβώς. Παρέχετε δωρεάν μαζί με το έργο.

Δηλαδή ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic έχει σε ξεχωριστό file τον αγγλικό υπότιτλο (που βγαίνει αυτόματα με επαγγελματικά προγράμματα) και η εταιρία απλά παίρνει τον φάκελο και τον μεταφράζει. Ένας επαγγελματίας που πληκτρολογεί γρήγορα, για μία ταινία θέλει 20-30 λεπτά, δηλαδή στο οκτάωρο βγαίνουν 10-12 ταινίες, γιατί δεν είναι απαραίτητο να βλέπει ο μεταφραστής και εικόνα. Βλέπει το κείμενο και μεταφράζει. Γι' αυτό και τελευταία σε κωμωδίες η ελληνική μετάφραση απλά δεν βγάζει νόημα, lol.

Τα bold και τα underline είναι δικά μου.
Τα ντοκυμαντέρ είναι πολύ πιο δύσκολα από μία ταινία όσο αφορά θέματα μετάφρασης.
Πληροφοριακά να σου πω ότι ο επαγγελματίας μεταφραστής βγάζει μία ταινία ανά 10ωρο. Αυτό και μόνο για να μην πετάει ο καθένας ότι θέλει.
Το ότι οι μεταφραστικές εταιρείες έχουν ρίξει το κόστος δεν σημαίνει ότι είναι εύκολη δουλειά

Και εννοείται ότι είναι όλη η κουβέντα off topic....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Απλά κάνεις λάθος.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι ειδικά για τη Nova το κόστος είναι σταθερό.
Ο αριθμός των συνδρομητών είναι μια μεταβλητή που επηρεάζει το κόστος των δικαιωμάτων που πληρώνει για τις κινηματογραφικές ταινίες.

Απλά δεν κατάλαβες...

Έχω γράψει στο παρελθόν για την διάρθρωση του κόστους μιας συνδρομητικής δορυφορικής πλατφόρμας, ποστ στο οποίο αναφέρομαι.

Είναι προφανές ότι ο αριθμός των συνδρομητών είναι μεταβλητός και προφανώς παρομοίως και το κόστος των δικαιωμάτων - σε κάποιο βαθμό όμως έτσι, είναι step-variable cost.

Από την άλλη μεριά, οι τρανσποντερς, τα μηχανήματα της παραγωγής, τα συστήματα κρυπτογράφησης, κτίρια, διοικητικά κτλ είναι απολύτως ίδια είτε έχεις ένα συνδρομητή είτε ένα εκατομμύριο.

Συνεπώς, απλά δεν κάνω λάθος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

Απλά δεν κατάλαβες...

Έχω γράψει στο παρελθόν για την διάρθρωση του κόστους μιας συνδρομητικής δορυφορικής πλατφόρμας, ποστ στο οποίο αναφέρομαι.

Είναι προφανές ότι ο αριθμός των συνδρομητών είναι μεταβλητός και προφανώς παρομοίως και το κόστος των δικαιωμάτων - σε κάποιο βαθμό όμως έτσι, είναι step-variable cost.

Από την άλλη μεριά, οι τρανσποντερς, τα μηχανήματα της παραγωγής, τα συστήματα κρυπτογράφησης, κτίρια, διοικητικά κτλ είναι απολύτως ίδια είτε έχεις ένα συνδρομητή είτε ένα εκατομμύριο.

Συνεπώς, απλά δεν κάνω λάθος.

Και επιπλέον, το κύριο έξοδο (αθλητικά δικαιώματα και ειδικά της φοβερής και τρομερής Superleague) ΔΕΝ επηρεάζονται από αριθμό συνδρομητών, είναι fixed.

...αν και εδώ που τα λέμε μάλλον "fixed" είναι οι παράγοντες της παραγκο-superleague που ζητούν τόσα χρήματα! Το περίεργο είναι ότι βρίσκουν χρηματοδότη. :D

Status
Not open for further replies.