Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

sat4all
συμπαθα με αλλα αυτα που καταμαρτυρεις στους αλλους τα κανεις κι εσυ
στην ουσια τωρα
αν δεν ηταν να βγουν θα εκαναν ολες τις προπαρασκευαστικες?
θα εφερναν δεκτες.. θα διαλεγαν εγκαταστατες?
προφανως θελουν να βγουν σε χρονο καταλληλο και με πακετο ανταγωνιστικο με αυτο της νοβα και εχουν κατα την ταπεινη μου γνωμη 2 θεματα
1) τα επιγεια
2) στο ελληνικο αθλητικο περιεχομενο(για αυτο θα χτυπηθουν αγρια για το γαβρο)
οταν τα εξασφαλισουν κι οταν ειναι καταλληλος εμπορικα χρονος θα βγουν και μαλιστα με επιθετικη εμπορικη και διαφημηστικη πολιτικη...
Και οχι δεν ξερω κατι απο μεσα
αλλα ξερω καλα απο επιχειρησεις
καλημερα
ποια κάνω δηλαδή στην ουσία τώρα?
και ακριβώς επειδή έχουν κάνει όλες τις προπαρασκευαστικές χωρίς να έχουν βγει γιαυτό και ο συνδρομητής ερχεται μετά να πληρώσει τα "σπασμένα" δηλαδή εξίσου ακριβή συνδρομή με της nova αναλογικά με το περιεχόμενο πάντα!! κι όχι μόνο δεν έχουν βγει ακόμα και τώρα αλλά έχουν βγει και τελείως εκτος αρχικού χρονοδιαγράμματος!!! αυτό προδίδει σε καμία περίπτωση επαγγελματισμό??? δεν νομίζω.
ο χρόνος όσο περνάει είναι και πιο ακατάλληλος γι'αυτούς και πακέτο μόνο ανταγωνιστικό δεν θα'ναι όπως πάνε! :SFGSFGSF:
και θέματα δεν έχουν αν ήξεραν να κινούνται και να προννοούσαν αυτούς που θα τους υπονόμευαν ή τελικά δεν ενέκριναν κάποια τους κανάλια! πολλά παίζονται κι εγώ νομίζω πλέον ότι δεν ξέρουν τι τους "γίνεται".
άσε που μεεέχρι να βγουν η επίγεια ψηφιακή καταφτάνει στη μισή χώρα!! τόσο νωρίς θα βγουν :SFGSFGSF:
και αφού λοιπόν πήραν δέκτες combo άνετα μπορούν να βγάλουν το πακέτο και σε όποια περιοχή έχει επίγεια ψηφιακή ο πελάτης! πχ και οι εταιρείες adsl δεν έχουν πάει σε όλη τη χώρα αλλά βγήκαν για όσους τους βόλευε η περιόχη. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! κοροϊδευόμαστε ή δεν σκεφτόμαστε παρακάτω??? κολλημένοι μια ζωή θα είμαστε σ' αυτόν τον τόπο?
και σχετικά με τον γάβρο(είμαι ΠΑΟ) δεν ξέρω τι γίνεται τελικά αλλά δεν ξέρω και αν σου λέει κάτι το γεγονός ότι η nova πήρε ήδη τα δικαιώματα των φιλικών του......ενημερώσου και τα ξαναλέμε! χωρίς να είμαι υπέρμαχος της nova.
και όταν λες ότι ξέρεις καλά από επιχειρήσεις μήπως θέλεις να μας πεις από ποιες επιχειρήσεις?? γιατί εγώ ξέρω πως στις μέρες μας στις bussiness συνήθως πλέον όποιος πάει αργά ή αργεί να κινηθεί χάνει!! ας μας πει την γνώμη του ίσως κάποιος πιο ειδικός αν μας διαβάζει...
Με τα 5 ΘΑ που έχω μαυρίσει έντονα συμπάθα με αλλά πιο πολύ για πολιτικός μου μοιάζεις! και δεν ξέρω οι υπόλοιποι εδώ μέσα αλλά αυτούς εγώ τους μαυρίζω πλέον (στην κάλπη όχι στις μπουνιές...μην παρερμηνευτεί). εκτός αν είσαι πραγματικά απτα "μέσα"(πράγμα που το αρνείσαι βέβαια) και θέλεις να κατευθύνεις την γνώμη μας κόντρα στα όσα ξέρουμε!!!

δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μεγαλη οργη απο καποιους για τον οτε.θα βγει οποτε γουσταρει και με οποιο προγραμα γουσταρει.απο κει και περα οποιος καιγεται πραγματικα η νοβα τον περιμενει με το καταλληλο αρμεγμα βεβαια.εδω σε λιγο δεν θα εχουμε λεφτα να φαμε θα λεμε ποτε επιτελους θα βγει ο οτε.
(και κατι ασχετο αλλα σχετικο με τον οτε.κοπηκε το τηλεφωνο μου στο εξοχικο τους πηρα απο το κινητο οτι το σταθερο δεν δουλευει και μεσα σε μιση ωρα ηρθαν και το φτιαξαν.αν ειχα αλλη εταιρεια ακομα θα περιμενα.)τυχαιο δεν νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος.

Μετά την ΕΡΤ και οι ιδιωτικοί στον ΟΤΕ
Σε IPTV και δορυφόρο τα κανάλια

Από τη συνδρομητική πλατφόρμα υπηρεσιών IPTV του ΟΤΕ, καθώς και τη δορυφορική του πλατφόρμα, θα μεταδίδονται σύντομα τα κανάλια της DIGEA. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να παρέχουν το σήμα τους και στην πλατφόρμα του ΟΤΕ. Μέχρι πρόσφατα η NOVA κατείχε τα αποκλειστικά δικαιώματα με αποτέλεσμα ο ΟΤΕ να έχει προσφύγει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Το τελευταίο θεωρήθηκε και παράγοντας που οδήγησε τα κανάλια στην συμφωνία, δεδομένου του ισχυρού προστίμου που θα διαμοιράζονταν εξίσου σε κανάλια και συνδρομητική υπηρεσία.

Στην πλατφόρμα IPTV και δορυφορικού ΟΤΕ είχε προσχωρήσει πριν λίγες μέρες και η ΕΡΤ με ακριβώς τους ίδιους όρους συμφωνίας που ισχύουν και για την NOVA, ενώ έχει γίνει γνωστό πως η NOVA αναμένεται να εμπλουτίσει το μπουκέτο καναλιών και με τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ Cine+ και Spor+.
Πηγή: TVNEA

Θετική εξέλιξη για τον ΟΤΕ. Άντε να δούμε τι θα γίνει από τη νέα περίοδο.

... η NOVA αναμένεται να εμπλουτίσει το μπουκέτο καναλιών και με τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ Cine+ και Spor+.
Πηγή: TVNEA

Αντε μακαρι και να βαλει ERT HD και να το δωσει στους απλους συνδρομητες, οχι μονο στους HD συνδρομητες αλλα σε ολους (και με ιδιοκτησιακους δεκτες)

δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μεγαλη οργη απο καποιους για τον οτε.θα βγει οποτε γουσταρει και με οποιο προγραμα γουσταρει.απο κει και περα οποιος καιγεται πραγματικα η νοβα τον περιμενει με το καταλληλο αρμεγμα βεβαια.εδω σε λιγο δεν θα εχουμε λεφτα να φαμε θα λεμε ποτε επιτελους θα βγει ο οτε.
(και κατι ασχετο αλλα σχετικο με τον οτε.κοπηκε το τηλεφωνο μου στο εξοχικο τους πηρα απο το κινητο οτι το σταθερο δεν δουλευει και μεσα σε μιση ωρα ηρθαν και το φτιαξαν.αν ειχα αλλη εταιρεια ακομα θα περιμενα.)τυχαιο δεν νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος.
ΣΩΣΤΟΣ!!!!:SFGSFGSF:

Απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΟΤΕ για τα αποτελέσματα του Ομίλου για το πρώτο τρίμηνο του 2011:

ΟΤΕ απέκτησε επιπλέον 6.400 συνδρομητές IPTV κατά τη διάρκεια του τριμήνου, με το σύνολο τους να ξεπερνά τους 56.000 και ετοιμάζεται για την επικείμενη διάθεση υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης

Πηγή: ΟΤΕ

71 άτομα δηλαδή κάθε μέρα γίνονται συνδρομητές...μια χαρά το βλέπω...Εάν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό....26.000 συνδρομητές επιπλέον στο τέλος του χρόνου.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΟΤΕ για τα αποτελέσματα του Ομίλου για το πρώτο τρίμηνο του 2011:

ΟΤΕ απέκτησε επιπλέον 6.400 συνδρομητές IPTV κατά τη διάρκεια του τριμήνου, με το σύνολο τους να ξεπερνά τους 56.000 και ετοιμάζεται για την επικείμενη διάθεση υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης

Πηγή: ΟΤΕ

Αυτη η ανακοινωση, αν δεν κανω λαθος, ειναι η πρωτη επισημη ανακοινωση του ΟΤΕ περι δορυφορικης TV. Αντε παμε δυνατα παιδια, γιατι σιγα-σιγα τελειωνει και το "dancing with the stars".

Ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι ο ΟΤΕ περιμενει να τακτοποιησει το θεμα με τα "ελευθερα" ελληνικα καναλια (mega,ant1,star κτλ..) πριν αρχισει,
γιατι γνωριζει πολυ καλα οτι ενα πακετο που δεν θα περιεχει ΟΛΑ τα ελληνικα καναλια δεν θα εχει απηχηση στον μεσο ορο των νοικοκυριων.
Κατα την γνωμη μου ηταν ενας απο τους λογους (εκτος τα χρεη του απο τα αθλητικα δικαιωματα) που πηγε απατος ο ALPHA τοτε με την δορυφορικη πλατφορμα του.

Η Nova εχει πιάσει γερή θέση τόσα χρόνια στην αγορά.
´
Τόσες διαφημίσεις δίνει σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά

Από το 1994 δεν έχει σταματήσει να διαφημίζεται.

Από την άλλη ο ΟΤΕ κινείται χωρίς ξεκάθαρο προσανατολισμό.
ΤΗΑΤ's RIGHT!!!:a0210:

ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΦΙΛΕ & ΕΝΘΕΡΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΤΕ???
ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ??
φυσικά και τώρα τρέχει για να μην χάνει άλλους πελάτες!!
για σκέψου παλιά όμως τι θα γινόταν στην περίπτωσή σου.....μην έχεις παρωπίδες! και μην βλέπεις κοντόφθαλμα! τους κάναμε και ήρωες και ποιοτικούς τώρα....μην τρελλλλαθώ
71 άτομα δηλαδή κάθε μέρα γίνονται συνδρομητές...μια χαρά το βλέπω...Εάν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό....26.000 συνδρομητές επιπλέον στο τέλος του χρόνου.
μόνο να μην πέσει κανένα δίκτυο όπως με το ματς του ΟΣΦΠ....
παναθηναϊκός είμαι αλλά αν το ξαναπάθουν θαχουν προβληματα.
προσωπικά είμαι υπέρ της καλωδιακής και όχι της iptv
τεχνολογία που αργεί ακόμα στην χώρα μας
Ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι ο ΟΤΕ περιμενει να τακτοποιησει το θεμα με τα "ελευθερα" ελληνικα καναλια (mega,ant1,star κτλ..) πριν αρχισει,
γιατι γνωριζει πολυ καλα οτι ενα πακετο που δεν θα περιεχει ΟΛΑ τα ελληνικα καναλια δεν θα εχει απηχηση στον μεσο ορο των νοικοκυριων.
Κατα την γνωμη μου ηταν ενας απο τους λογους (εκτος τα χρεη του απο τα αθλητικα δικαιωματα) που πηγε απατος ο ALPHA τοτε με την δορυφορικη πλατφορμα του.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! γιατί όπως έχω ξαναπεί: μέχρι να βγει ο ΟΤΕ τα επίγεια ψηφιακά θαναι στη μισή χώρα!!! αν όχι σχεδόν σε όλη:SFGSFGSF:
αφού είπαμε έχουν combo δέκτες κάποιοι θα το έπαιρναν ήδη και άνετα. χάνουν λεφτά κάθε μέρα αυτοί!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη
Λυπάμαι αδύνατο να συνεχίσω..
Αμα φτιάξει ο καιρός άνοιγε κανενα παράθυρο που και που να σε φυσάει ο αέρας το μόνο που μπορώ να πω

δεν μου λες sat4all γιατι καθεσαι και σχολιαζεις τι λεει ο καθενας εδω μεσα.εγω σχολιασα αυτα που λες.απο κει και περα ο καθενας λεει την γνωμη του και για εμενα ο οτε στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος.και επειδη εχω αποψη και για τους αντιπαλου του.απο κει και περα εχεις μια ταση να εισαι κατα του οτε και σαν να περνεις το μερος της νοβα.οσο για την δορυφορικη του οταν θα βγει και αναλογα τι θα προσφερει και τι τιμες θα εχει τα ξαναλεμε.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! γιατί όπως έχω ξαναπεί: μέχρι να βγει ο ΟΤΕ τα επίγεια ψηφιακά θαναι στη μισή χώρα!!! αν όχι σχεδόν σε όλη:SFGSFGSF:
αφού είπαμε έχουν combo δέκτες κάποιοι θα το έπαιρναν ήδη και άνετα. χάνουν λεφτά κάθε μέρα αυτοί!!!

Οπως το λες..."η μιση χωρα" και αυτο στην καλυτερη περιπτωση. Η περιοχη μου δεν ειναι καν στο αρχικο πλανο με τους αναμεταδοτες...οποτε...
Ακομα ομως και για αυτους που εχουν προσβαση στα επιγεια ψηφιακα, η ψυχολογια του κοσμου ειναι να χρησιμοποιουν το ιδιο μηχανημα για το zapping. Μπορει να φαινετε αστειο αλλα κι ομως, ποιο ευκολα αλλαζει καποιος απο το καναλι 3 στο καναλι 5 παρα απο το AV1 στο AV2.
Βασικα αν εχεις εξωτερικο αποκωδικοποιητη πρεπει να το γυρισεις στο AV2 με το ενα τηλεκοντρολ και μετα να πιασεις το δευτερο τηλεκοντρολ για περεταιρω zapping. Στον περισσοτερο κοσμο αυτο ειναι "αγγαρεια" και κοιταει να το αποφυγει

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Οπως το λες..."η μιση χωρα" και αυτο στην καλυτερη περιπτωση. Η περιοχη μου δεν ειναι καν στο αρχικο πλανο με τους αναμεταδοτες...οποτε...
Ακομα ομως και για αυτους που εχουν προσβαση στα επιγεια ψηφιακα, η ψυχολογια του κοσμου ειναι να χρησιμοποιουν το ιδιο μηχανημα για το zapping. Μπορει να φαινετε αστειο αλλα κι ομως, ποιο ευκολα αλλαζει καποιος απο το καναλι 3 στο καναλι 5 παρα απο το AV1 στο AV2.
Βασικα αν εχεις εξωτερικο αποκωδικοποιητη πρεπει να το γυρισεις στο AV2 με το ενα τηλεκοντρολ και μετα να πιασεις το δευτερο τηλεκοντρολ για περεταιρω zapping. Στον περισσοτερο κοσμο αυτο ειναι "αγγαρεια" και κοιταει να το αποφυγει

+1 για το τηλεκοντρόλ, αλλά είναι ένα "τυράκι" τα ελεύθερα
ιδιωτικά κανάλια αφού από περιεχόμενο είναι απαράδεκτα.
Ίσως θα ήταν καλύτερο 1-2 καλά συνδρομητικά κανάλια
με ελληνικές παραγωγές επιπέδου που θα πληρώνω άρα θα απαιτώ
παρά 6-8 σκουπίδια.
Προσωπικά από σειρές δεν αλλάζω τα κανάλια της fox λόγω ποιότητας
και μακάρι να υπήρχε κάτι κ στα ελληνικά από τον ΟΤΕ (γιατί όχι).

Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Τουλάχιστον το Foxlife και το FX υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο πακέτο του ΟΤΕ και μάλιστα με 7ημερο EPG όπως μπορείς να δεις στη φωτό .
Επίσης πηγαίνοντας στο κανάλι αν έχεις ενεργοποιήσει τους Ελληνικούς υπότιτλους , θα δεις ότι υπάρχει υποτιτλισμός στα Ελληνικά .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

Τουλάχιστον το Foxlife και το FX υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο πακέτο του ΟΤΕ και μάλιστα με 7ημερο EPG όπως μπορείς να δεις στη φωτό .
Επίσης πηγαίνοντας στο κανάλι αν έχεις ενεργοποιήσει τους Ελληνικούς υπότιτλους , θα δεις ότι υπάρχει υποτιτλισμός στα Ελληνικά .

μα ακριβώς αυτό λέω, πως και παλαιότερα με τη νόβα και τώρα με το conn-x tv (iptv) αν έχεις αξιόλογο περιεχόμενο δεν κοιτάς καθόλου τα κανάλια εθνικής εμβέλειας αλλά μόνο τα συνδρομητικά όπως τα παραπάνω.
Εκεί ακριβώς λέω ότι είναι μόνο μια καραμελίτσα για κάθε πακέτο τελικά
τα αντ1 , αλφα κλπ αηδίες...
μακάρι να είχα κ άλλα όπως foxcrime με υποτιτλισμό κ όλα θα ήταν τέλεια
στο στρουμφοχωριό μας ...

+1 για το τηλεκοντρόλ, αλλά είναι ένα "τυράκι" τα ελεύθερα
ιδιωτικά κανάλια αφού από περιεχόμενο είναι απαράδεκτα.
Ίσως θα ήταν καλύτερο 1-2 καλά συνδρομητικά κανάλια
με ελληνικές παραγωγές επιπέδου που θα πληρώνω άρα θα απαιτώ
παρά 6-8 σκουπίδια.
Συμφωνω και εγω οτι τα ιδιωτικα καναλια εχουν αθλιο προγραμμα και εγω προσωπικα πολυ λιγο τα παρακαλουθω. Αντε κανενα κων/νου και ελενης κανενα απογευμα, καμια ταινια στο star και μετα οτι παιζει το novacinema, τα fx και τα ντοκυμανταιρ.
O κοσμος ομως τα θελει στο πακετο εστω και αν μη τα βλεπει. Απο ολα τα υπολοιπα καναλια φαινετε καλυμενος ο ΟΤΕ. Αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι εχει ανεβασει και FX HD στο πακετο του

:offtopic: Πιστευει κανενας αλλος οτι το Alter τις τελευταιες μερες που παιζει προγραμμα "κασσετα" οτι εχει καλυτερο προγραμμα απο οτι ηταν πριν που δουλευε κανονικα;;

Πιστευει κανενας αλλος οτι το Alter τις τελευταιες μερες που παιζει προγραμμα "κασσετα" οτι εχει καλυτερο προγραμμα απο οτι ηταν πριν που δουλευε κανονικα;;
Καλλίτερο έχει τώρα !:flipout::flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.