Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

από τις 11 οκτωβρίου θα είμαι ο πρώτος συνδρομητής...σε δυο μέρες αρχίζουν τα σεμινάρια σε τεχνικούς ...

άντε γερά......

επί τέλους τέλος....

Εγώ παιδιά να πω ότι από γνωστό μαγαζί εδώ στο Ηράκλειο μου είχαν πει πως πέρισυ το καλοκαίρι (καλοκαίρι 2010 δηλαδή) είχαν κάνει σχετικά σεμινάρια οι εγκαταστάτες του ΟΤΕ.Τώρα τι να πώ...ξανά σεμινάρια,ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα αυτή τη φορά!

Το αίτημα για μοντούλα είναι πολύ λογικό νομίζω!Το σκέφτεται κανείς να γεμίζει κι άλλο το τραπεζάκι της τηλεόρασης με δέκτες!

Οντως τα σεμιναρια τα ξανακουσαμε. Το καινουργιο ειναι οτι καποια παλληκαρια φαινεται να βλεπουν demo. Τι καινουργιο δλδ, και αυτο το ξανακουσαμε.

Να κάνουμε και λίγο χαβαλέ τώρα,με την υπόθεση του OTE TV ταιριάζει εκείνο που λέγανε κάποτε με τη 17Ν : "Τους ακουμπάμε...!"

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Το καινουργιο ειναι οτι καποια παλληκαρια φαινεται να βλεπουν demo. Τι καινουργιο δλδ, και αυτο το ξανακουσαμε.
:flipout:Ελα βρε, σοβαρα ποτε!!!! σου ειπα να πιουμε καφε....... αλλα εσυ δεν.

Ελα λεμε παρε κοσμε:

Η ΟΤΕ TV δεν θα βγει τελικά το Σεπτέμβριο.
Δηλαδή από τις 15 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν κάποια demo units και τον Οκτώβρη θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προσφέρεται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (15 με 20 ευρώ περίπου), με σκοπό να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε σχέση με τη Nova.
Θα παίρνει δηλαδή ο άλλος τη Nova για τη Super League θα παίρνει και το άλλο πακέτο με το κύπελο, τη Football League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και το Copa Libertadores.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος της επιλογής του Eutelsat, ώστε με ένα πιάτο να μπορεί ο συνδρομητής να δει «τα πάντα όλα». Με δύο συνδρομές φυσικά.

Πηγη:Weekly Telecom

ενημερωτικα για οσους δεν γνωριζουν,
το conextv
δεν μεταδιδει τελικα τους ομιλους του europa league(οπως αρχικα ειχε ακουστει).
τα παιχνιδια συνεχιζουν κανονικα στον ant1.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    48 KB · Views: 68
ενημερωτικα για οσους δεν γνωριζουν,
το conextv
δεν μεταδιδει τελικα τους ομιλους του europa league(οπως αρχικα ειχε ακουστει).
τα παιχνιδια συνεχιζουν κανονικα στον ant1.

"ka8arhse" h mama nova gia ton ANT1 fenete....:dancing::dancing:

Άντε να πιάσει λίγο ψύχρα να ανεβούμε ταράτσα για ρυθμίσεις γιατί με τη ζέστη δεν παλεύεται εκεί στο ... λιοπύρι!

Ιδέα! Αν πιάσω ΟΤΕ με το παλιό πιάτο της γοβα και ζωγραφίσω πάνω τστο σήμα της γοβα ένα απαγορευτικό με κόκκινη μπογιά (σαν οδοσήμανση, καταλαβαίνετε) θα έχω απώλειες? Δε νομίζω έτσι; Τι μπογιά προτείνετε;

Θέλω να "στείλω αδιάβαστο" το γείτονα που με έχει πρήξει με το ότι η γοβα αξίζει το 60ρι+ ευρώ για να βλέπει την "Ολυμπιακάρα" του ... ;)

Και η ταράτσα έχει την ... πλάκα της που και που!

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Άντε να πιάσει λίγο ψύχρα να ανεβούμε ταράτσα για ρυθμίσεις γιατί με τη ζέστη δεν παλεύεται εκεί στο ... λιοπύρι!

Ιδέα! Αν πιάσω ΟΤΕ με το παλιό πιάτο της γοβα και ζωγραφίσω πάνω τστο σήμα της γοβα ένα απαγορευτικό με κόκκινη μπογιά (σαν οδοσήμανση, καταλαβαίνετε) θα έχω απώλειες? Δε νομίζω έτσι; Τι μπογιά προτείνετε;

Θέλω να "στείλω αδιάβαστο" το γείτονα που με έχει πρήξει με το ότι η γοβα αξίζει το 60ρι+ ευρώ για να βλέπει την "Ολυμπιακάρα" του ... ;)

Και η ταράτσα έχει την ... πλάκα της που και που!

Καλή Ιδέα για μια μπηχτή στην ακατανόμαστη και στους διαφορους οπαδούς της!:flipout:μπορείς να το κανεις ,απλά δεν πρέπει να έχει μεταλλικά στοιχεια το χρώμα που θα χρησιμοποιήσεις.
Επίσης,πρέπει να είναι Χρώμα που δεν γυαλίζει,γιατί αλλιώς ίσως λιώσει το lnb σου από την αντανάκλαση του Ηλιου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!:a0210:

ματ χωρίς μεταλλικά στοιχεία, κατάλαβα.
Σαν αυτά που βάφαμε τα ραντάρ στο στρατό για αποφυγή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών ... ;)

Μόλις ετοιμάσω το προσχέδιο θα το ανεβάσω εδώ ...

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

ματ χωρίς μεταλλικά στοιχεία, κατάλαβα.
Σαν αυτά που βάφαμε τα ραντάρ στο στρατό για αποφυγή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών ... ;)

Μόλις ετοιμάσω το προσχέδιο θα το ανεβάσω εδώ ...

ναι να το ανεβάσεις,θέλω πολύ να το δω!είχα περάσει στον θείο μου στην Δράμα πιάτο το 1994 και επειδή μερικοί γείτονες του που δεν είχαν ιδέα για το τι πρόκειται και του έπρηζαν τα @@ συνεχεια "αν το έβαλε για να βλέπει τουρκικα" (ίσως επειδή όλοι οι πομάκοι έπιαναν κανάλια τουρκικα,ΑΠΟ ΤΟΤΕ) το κατέβασα και το έβαψα με μια μεγάλη Ελληνική σημαία.:fahne90:Κάπου πρέπει να έχω φωτογραφίες ακόμα,ίσως της ανεβάσω αν της βρω.Μετά που την πέρασα πάλι,Ηρέμησαν αυτοί που τεχνολογικά έχουν μαύρα μεσάνυχτα και το παίζουν Γνωστες όταν πια έχει προχωρήσει το θέμα...Ίσως με θυμούνται κάποιοι τεχνικοί από κάποια μαθήματα Δορυφορικής που τους είχα κάνει εκείνα τα χρονια...ARGI,οποιος θυμάται.

υπάρχουν αυτοκόλλητα διάφανα stop που μπορείς να βάλεις πάνω στο λογότυπο για να μην παίρνεις χρώματα...

kaon ο δέκτης τελικά??

Το 6 (αν ισχύει το άρθρο) φαίνεται τελικά να κερδίζει. Κρίμα και ήθελα να δω τα 15 HD κανάλια της πλατφόρμας :music-smiley-005:

υπάρχουν αυτοκόλλητα διάφανα stop που μπορείς να βάλεις πάνω στο λογότυπο για να μην παίρνεις χρώματα...

kaon ο δέκτης τελικά??

μονο που τα αυτοκόλλητα μετά από λίγο καιρό θα έχουν γίνει αγνώριστα...

Το 6 (αν ισχύει το άρθρο) φαίνεται τελικά να κερδίζει. Κρίμα και ήθελα να δω τα 15 HD κανάλια της πλατφόρμας :music-smiley-005:

θα ξεκινήσει κανονικά ο ΟΤΕ TV.
Λέτε να πετάξουν της τόσες χιλιάδες δεκτες που έχουν;;;

Η τα δικαιώματα ποδοσφαίρου τόσων Κρατών τα πήραν για πλακα;;;

Καμια σχέση αυτό το θέμα στην Ημερήσια με την Δορυφορική του ΟΤΕ,coolαρετε:afro:

Ώρες ώρες μου θυμίζετε κάποιες περιπτώσεις ατόμων που βγάζουν μούφα Ιστορίες για την Ελλάδα,σήμερα θα φαλιρίσει,Αύριο θα φαλιρίσει,τυπώνουν πάλι Δραχμές,Γυρνάνε στην Δραχμή κλπ κλπ.

Ο Καιρός θα δείξει...

Status
Not open for further replies.