Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα το
Το πρόβλημα δεν είναι να σου πληρώνεις 100 κανάλια...τουλάχιστον όχι τόσο σπουδαίο όσο το ότι σου λένε ''πάνω από 250 κανάλια'' και τα 50 είναι συνδρομητικά,αλλά τα υπόλοιπα FTA.(Βλ.Nova).
Αν απευθυνεσαι σε μενα, γοβα δεν ειχα ποτε, και ουτε προκειται να εχω στο μελλον γιατι βασικα η συνδρομη ειναι υψηλη για το εισοδημα μου.
Για τον ΟΤΕ, και εγω ως φτωχος δορυφορακιας, μεχρι τωρα τον περιμενα πως και πως, αλλα με τις εκτακτες εισφορες, τα διαφορα τελη
και την μειωση του εισοδηματος μου, τεινω να γινω παμπτωχος, οποτε χλωμο το βλεπω, και μαλλον θα αρκεστω στα FTA του κινητου mabo.
Αλλα τελικα ας μη γελιομαστε, ουτως η αλλως ολα τα πακετα ειναι εμπορικες καταναλωτικες φουσκες .
Σου προσφερουν δηθεν 100 καναλια, και στη πραγματικοτητα πληρωνεις πανακριβα ενα μονο καναλι: αυτο που επιλεγεις καθε φορα για να παρακολουθησεις.
Το πρόβλημα δεν είναι να σου πληρώνεις 100 κανάλια...τουλάχιστον όχι τόσο σπουδαίο όσο το ότι σου λένε ''πάνω από 250 κανάλια'' και τα 50 είναι συνδρομητικά,αλλά τα υπόλοιπα FTA.(Βλ.Nova).