schumacher_
New member
- 28 May 2007
- 40
Καλημέρα,ξέρει κάποιος αν αύριο 3/10 θα μπορούν οι καταναλωτές να προμηθευτούν τον δέκτη απο καταστήματα του οτέ ή απο γερμανούς???
Λίγο δύσκολο, αφού έχει μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης διάθεσης της υπηρεσίας
Καλημέρα,ξέρει κάποιος αν αύριο 3/10 θα μπορούν οι καταναλωτές να προμηθευτούν τον δέκτη απο καταστήματα του οτέ ή απο γερμανούς???
Εγω δευτερα πρωι πρωι παω σε καταστημα για τον εξοπλισμο!!!!:award:
Aπο 10/10 ειπαμε ...βιαστικε!!
Ενδιαφερον εχει να δουμε κ την απαντηση της ακατανομαστης , αν υπαρξει .
Υπαρχουν πουθενα αναλυτικα τα καναλια που περιλαμβανονται σε καθε πακετο ?
Καναλια με ταινιες ?
Βλέπω ότι το κανάλι της Βουλής στο πακέτο του ΟΤΕ είναι χωρίς κωδικοποίηση. Θα μπορούσανε να έχουνε και κάποιο άλλο κανάλι (κρατικό) ειδησεογραφικό και ελεύθερο για να βλέπουμε και εμείς οι ξενιτεμένοι τα νέα της Πατρίδας χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε συνδρομή.
Αυτό το κάνουνε πχ οι Τσέχοι με το κρατικό τους κανάλι CT24 που το εκπέμπουνε FTA στo συνδρομητικό πακέτo CSLINK . Σε 24ωρη βάση το πολύ αξιόλογο αυτό κανάλι ενημερώνει τους Τσέχους οπουδήποτε και να βρίσκονται, ακόμη και πέραν των συνόρων της Τσεχίας. Το ίδιο κάνουνε και οι Σλοβάκοι με το συνδρομητικό πακέτo SKYLINK με το επίσης ειδησεογραφικό και FTA κανάλι TA3.
Ευτυχώς που υπάρχει η ERTWORLD στον HOTBIRD για να μην είμαστε εμείς οι Έλληνες στα ξένα τελείως αποκομμένοι δορυφορικά από την Πατρίδα.
Tasos.cz :fahne90:
1)ποια κανάλια εννοείς ?? Τα HD όχι ...τουλάχιστον όχι άμεσαεχω καποιες ερωτησεις για οσους ξερουν
1)εχω connxtv iptv θα εχω τα επιπλεον καναλια ή οχι?
2)αν κοψω το iptv για το δορυφορικο θα ανακτησω τα 5mbps που μου κοβει στο κατεβασμα αρχειων?
3)θα μπορω με ενα πιατο να πιανω 9,13 κ 19 μοιρες?κατεβαζοντας 4 καλωδια για 4 αποκωδικοποιητες ή θελει κατι διαφορετικο(να ειναι αυτονομοι κ να λαμβανουν ολους τους δορυφορους)?
4)οι 9 κ οι 10 east μοιρες λαμβανονται ταυτοχρονα με το ιδιο ματακι ή οχι?
Τασο επειδη το πακετο ηδη περιλαμβανει τα κρατικα, αμφιβαλλω πολυ να προσθεθει η ERT World. Εμενα θα με βολευε μιας και 13Ε/39Ε δεν πιανω λογω εμποδιου, ενω 9Ε λαμβανω και θα γλυτωνα την συνδρομη μεσω καλωδιακης. Μονο αν μπουν και τα ιδιωτικα (ουσιαστικα χρειαζομαι μονο ΣΚΑΪ και Mega) με την τιμη να μη ξεπερναει τα 10 τοτε ισως γινω συνδρομητης μεσω διευθυνσεως συγγενη.
Για το επομενο διαστημα δεν βλεπω αλλη συμφερουσα λυση.
Βλέπω ότι το κανάλι της Βουλής στο πακέτο του ΟΤΕ είναι χωρίς κωδικοποίηση. Θα μπορούσανε να έχουνε και κάποιο άλλο κανάλι (κρατικό) ειδησεογραφικό και ελεύθερο για να βλέπουμε και εμείς οι ξενιτεμένοι τα νέα της Πατρίδας χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε συνδρομή.
Αυτό το κάνουνε πχ οι Τσέχοι με το κρατικό τους κανάλι CT24 που το εκπέμπουνε FTA στo συνδρομητικό πακέτo CSLINK . Σε 24ωρη βάση το πολύ αξιόλογο αυτό κανάλι ενημερώνει τους Τσέχους οπουδήποτε και να βρίσκονται, ακόμη και πέραν των συνόρων της Τσεχίας. Το ίδιο κάνουνε και οι Σλοβάκοι με το συνδρομητικό πακέτo SKYLINK με το επίσης ειδησεογραφικό και FTA κανάλι TA3.
Ευτυχώς που υπάρχει η ERTWORLD στον HOTBIRD για να μην είμαστε εμείς οι Έλληνες στα ξένα τελείως αποκομμένοι δορυφορικά από την Πατρίδα.
Tasos.cz :fahne90:
Κάνε υπομονή μερικούς μήνες.....
Αύριο Σάββατο κάνω την πρώτη εγκατάσταση με συνάδελφο σε νέο συνδρομητή. Θα ανεβάσω κάποιες φωτο.
Εχει πλάκα τελικά. Αναβάλαμε την εγκατάσταση γιατί ο πελάτης έφαγε ...κράξιμο απο την πολυκατοικία του. Αν σε τρεις μέρες δεν λύσει το θέμα, στέλνουμε άκυρο (αδυναμία εγκατάστασης) στον ΟΤΕ.
Τον δέκτη τον έχει προμηθευτεί ο πελάτης. Το πιάτο με lnb και καλώδιο το παρέχουμε εμείς (με logo OTE επάνω του)
Φίλε sat4all συγγενή σου να είχε σκοτώσει ο ΟΤΕ δεν θα έκανες έτσι.
Τα πράγματα είναι απλά για εμένα ο OTE και η NOVA είναι εταιρείες,υπάρχουν όπως και χιλιάδες άλλες για το κέρδος τους,σου προσφέρουν ένα προϊόν(δικό τους) και καθορίζουν τις παραμέτρους του(τιμή,δυνατότητες,κτλ).
Εσύ έχεις τη δύναμη (χρήμα) και επιλέγεις αν σου χρειάζεται ή όχι και ακολουθείς το αγοράζεις.
Έτσι λειτουργεί η αγορά χρόνια τώρα και έτσι θα λειτουργεί.
Υ.Γ. Όσο για την ερτ και τους απολυμένους είναι κάτι άσχετο με τα δικαιώματα του cl, που καλά κάνει και τα παίρνει.(εταιρία και αυτή θα δώσει χρήματα και θα πάρει πίσω)
Θα επιμείνω ότι αυτό που με ταράζει είναι ότι πτωχεύσαμε πνευματικά, η πτώχευση των χρημάτων μου περνάει αδιάφορη.
(ένα και μόνο παράδειγμα: ο νεοέλληνας έπαιρνε με μισθό 700 ευρώ έπαιρνε iphone 650 ευρώ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας αλλά δεν έδινε 5-10 ευρώ σε ένα γεύμα αγάπης για το συνάνθρωπο του που πεινούσε και πέθαινε δίπλα του......)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.