Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

Αυτό θεωρώ ισχυρό χαρτί στα αθλητικά του conn-x, είναι προσωπική μου άποψη και πιστεύω πως μπορώ να την εκφράσω. Ναι, κατάλαβες λάθος.
είναι όμως και Ισχυρό Χαρτί το γερμανικό Ποδόσφαιρο!Ξέρεις πόσοι Έλληνες Απόδημοι που ζούσαν χρονια στην Γερμανία έχουν επιστρέψει τα τελευταία Χρονια στην Ελλάδα?Πολλοί θέλουν να δουν Γερμανικό Ποδόσφαιρο...:award:

Μου φαίνεται οτι εχετε ξεχάσει τον απόδημο ελληνισμό που αμα μπουν τα ιδιωτικά κανάλια θα σου πω εγω τι εχει να γινει με τους resellers εκτός Ελλάδος και τα αντίστοιχα κόστη .
Επίσης μεγάλο κομμάτι της πίτας ΔΕΝ βλέπει ποδόσφαιρο.Ζουν και αλλοι σε ενα σπίτι μεσα που δεν θελουν ποδόσφαιρο

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Μου φαίνεται οτι εχετε ξεχάσει τον απόδημο ελληνισμό που αμα μπουν τα ιδιωτικά κανάλια θα σου πω εγω τι εχει να γινει με τους resellers εκτός Ελλάδος και τα αντίστοιχα κόστη .
Επίσης μεγάλο κομμάτι της πίτας ΔΕΝ βλέπει ποδόσφαιρο.Ζουν και αλλοι σε ενα σπίτι μεσα που δεν θελουν ποδόσφαιρο

Άσε να δεις τι θα γίνει με τους Έλληνες του Εξωτερικού μόλις καταλάβουν ότι θα μπορούν να έχουν ΟΛΑ τα Ελληνικά Κανάλια,ΚΑΙ τον Δορυφόρο ASTRA,σε ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ Δεκτη,και οχι όπως τώρα που τους αναγκάζει κάποια Εταιρεία X που ζει στην κοσμαρα της να έχει για κάθε Δορυφόρο και Δεκτη,έναν για τα Ελληνικά και έναν για τα Γερμανικά για παράδειγμα.
Επιβάλλεται ο ΟΤΕ να βάλει όλα τα Ελληνικά λοιπόν αν θέλει να έχει μια κάποια Βάση Συνδρομητών.

Πολύ σωστά αν και πάλι δε θα καταφέρει να συναγωνιστεί την κυρα νοβα. Δυστυχώς οι συμπατριώτες μας γουστάρουν να βλέπουν το στημένο καραγκιοζιλίκι του ελληνικού πρωταθλήματος με τις 13 ομάδες. Χθες γινόταν μακελειό στις καφετέριες. Ζήτω το έθνος..

Πολύ σωστά αν και πάλι δε θα καταφέρει να συναγωνιστεί την κυρα νοβα. Δυστυχώς οι συμπατριώτες μας γουστάρουν να βλέπουν το στημένο καραγκιοζιλίκι του ελληνικού πρωταθλήματος με τις 13 ομάδες. Χθες γινόταν μακελειό στις καφετέριες. Ζήτω το έθνος..

πολύ σωστά.Πάντως οι περισσότεροι συνδρομητές έχουν το start pack,και λίγοι το full pack.Αυτούς που βλέπεις στης Καφετεριες,αποκλείεται να έχουν Nova σπίτι,τουλάχιστον δεν έχουν το full pack

οι περισσότεροι Συνδρομητές λοιπόν είναι Εξωτερικό και Επαρχία(που δεν έχει DVB-t)
ΕΚΕΙ πρέπει να χτυπήσει ο ΟΤΕ αφού δεν τον βλέπω να χτυπάει το Ποδόσφαιρο,τουλάχιστον για την ώρα.

H απόκτηση των ιδιωτικών καναλιών αποτελεί ίσως το πιο επείγον "must" για την ΟΤΕ TV. Φανταστείτε την ξεχασμένη ελληνική επαρχία που πληρώνει 20 ευρώ το start pack της Nova μόνο και μόνο για να βλέπει σωστά τα ελληνικά κανάλια! Όσο για την Digea, αυτή έχει πολλά ... χιλιόμετρα να καλύψει ακόμα για να φτάσει σε ολόκληρη την Ελλάδα και μάλλον ξέμεινε από καύσιμα! Ένα φτηνό family pack (και ίσως αργότερα και δωρεάν entry pack) με όλα τα ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα γίνει ανάρπαστο στην ελληνική επαρχία και το εξωτερικό, κάνοντας τη Nova να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις.

να μοιραστω και μια πληροφορία μαζί σας:χτες αργά μετά τα μεσανυχτα και ενώ σαρωνα με νιτ την συχνότητα του οτε 12111,μου εψαξε και μια τετάρτη συχνότητα, χωρίς όμως να βρει κατι,και δυστυχως δεν προλαβα να δω ποια ακριβώς ηταν.μετα από μερικά λεπτά και ενώ επανελαβα την σαρωση,παπαλα,μου κατεβαζε της γνωστες τρείς συχνοτητες του οτε....
τυχαιο;;; ....

Καλά κ ωραία. Αλλά πολύ μεγάλη πρεμούρα
για το ότι ο ΟΤΕ δε δείχνει Σταρ, Μάκη Φασολάκη και Ολυμπιακό vs Αστέρα Τρίπολης (ούπς αυτής της ομάδας τα στημένα τη ρίξανε όχι σαν τις άλλες που παραμένουν) είναι το μεγαλύτερο θέμα στο δορυφορικό αέρα και δεν
θα αντέξει η πλατφόρμα.
Απλά, όπως απέσπασε 50000 συνδρομητές (ή προσέθεσε νέους) στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, έτσι θα μπορέσει να πάρει ακόμα περισσότερους
λόγω άρσης εμποδίων δικτύου χαλκού που καθιστούσαν απρόσιτη την επίγεια
συνδρομητική σε πολλούς.

- Τα μαθηματικά είναι απλά για τη συνδρομή ...
- Τα μαθηματικά της τσέπης απλούστερα για κοιτάξτε μισθοδοσία και
τιμές βενζίνης σε σχέση με πριν 10 χρόνια κτλ
- Το δεδομένο ότι ο ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ μας αδιαμφισβήτητο
- Η πρεμούρα για το ότι θα πάει άπατο το εγχείρημα με ήδη στημένη βάση συνδρομητών (και πελατών ΟΤΕ) ανεξήγητη.

- Πολύ ανεξήγητη όμως η υποστήριξη στη Μονοκρατορία της γοβα

- και γα να συνεχίσω απλά και καθαρά, όποιος γουστάρει όλη τη μπάλα και το ξυλίκι, βάζει ΟΤΕ και διπλό lnb με το Αλβανικό (S)tring sport και τα έχει και με πολύυυ λιγότερα φράγκα και τα ισπανικά/ιταλικά/γερμανικά/f1 κτλ, ΚΑΙ τα μπινελίκια στη μάνα του, τον επόπτη το μπινέ κτλ.

Από τη στιγμή που ο ΟΤΕ βρέθηκε στον Eurobird 9A, καλό θα ήταν να μεταφέρει εκεί και το πακέτο που έχει τώρα στη συχνότητα 11052 V του Hellas Sat 2 (ΕRΤ World, 4E, Τηλεάστυ, 902 TV, ελληνικά ραδιόφωνα κλπ). Βέβαια, το πακέτο αυτό απευθύνεται σε επίγειους αναμεταδότες που θα έμπαιναν σε διαδικασία μετακίνησης κατόπτρων και επανασυντονισμού δεκτών, αλλά τα μακροπρόθεσμα οφέλη θα ήταν σίγουρα περισσότερα.
Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια του πακέτου θα ήταν διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές της OTE TV μέσω των αποκωδικοποιητών Kaon, χωρίς την ανάγκη έξτρα LNB για τον Hellas Sat.

Γεια σας, είμαι νέο μέλος-μόλις γράφτηκα. Κάπου διάβασα (μπορεί και εδώ) ότι ο αποκωδικοποιητής που θα δίνει ο ΟΤΕ έχει θύρες usb και ethernet, αλλά θα είναι κλειδωμένες. Μήπως ξέρετε αν θα μπορώ με κάποιον τρόπο να τις ξεκλειδώσω; (ελπίζω να μην θεωρείται παράνομο...)

να μοιραστω και μια πληροφορία μαζί σας:χτες αργά μετά τα μεσανυχτα και ενώ σαρωνα με νιτ την συχνότητα του οτε 12111,μου εψαξε και μια τετάρτη συχνότητα, χωρίς όμως να βρει κατι,και δυστυχως δεν προλαβα να δω ποια ακριβώς ηταν.μετα από μερικά λεπτά και ενώ επανελαβα την σαρωση,παπαλα,μου κατεβαζε της γνωστες τρείς συχνοτητες του οτε....
τυχαιο;;; ....

Μα 4 συχνότητες έχουν νοικιάσει στον δορυφόρο, απλά η τέταρτη θα ενεργοποιηθεί αργότερα και στο ξεκίνημα θα εκπέμπουν οι τρεις

τυχαιο;;; ....

12264 GHz ....διαθέσιμη από 1/1

πάντως πελάτης (έχω το λογιστικό του πρόγραμμα) μου σήμερα, έκανε την 1η εγκατάστασή του σε πελάτη του.

Αληθεύει ότι δεν έχει νοικιάσει το δορυφόρο λόγω γερμανικής συγγένειας και έτσι δεν έχει κόστος ή αν έχει είναι ελάχιστο ....?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

είναι όμως και Ισχυρό Χαρτί το γερμανικό Ποδόσφαιρο!Ξέρεις πόσοι Έλληνες Απόδημοι που ζούσαν χρονια στην Γερμανία έχουν επιστρέψει τα τελευταία Χρονια στην Ελλάδα?Πολλοί θέλουν να δουν Γερμανικό Ποδόσφαιρο...:award:

Ελληνες που εχουν ζησει στη Γερμανια προφανως κατεχουν εστω και λιγο τη γλωσσα. Θα προτιμησουν να δουνε γερμανικη μπαλα πρωτ' απ' ολα απο τα γερμανικα ελευθερα και οι πολυ φανατικοι θα βρουν και καποιον φιλο/συγγενη με γερμανικη διευθυνση να κλεισει συνδρομη στο Sky Γερμανιας. Τουλαχιστον γι' αυτα δεν θα στραφουν σε κανενα ελληνικο πακετο εκτος και αν ειναι πολυ πιο φθινο η αν δεν εχουν καποιον αλλο στη Γερμανια να τους εξυπηρετησει.

πάντως πελάτης (έχω το λογιστικό του πρόγραμμα) μου σήμερα, έκανε την 1η εγκατάστασή του σε πελάτη του.

Ειχε πρόβλημα με τον τρόπο τιμολόγησης του πιάτου στον πελάτη; :cool4:

Ελληνες που εχουν ζησει στη Γερμανια προφανως κατεχουν εστω και λιγο τη γλωσσα. Θα προτιμησουν να δουνε γερμανικη μπαλα πρωτ' απ' ολα απο τα γερμανικα ελευθερα και οι πολυ φανατικοι θα βρουν και καποιον φιλο/συγγενη με γερμανικη διευθυνση να κλεισει συνδρομη στο Sky Γερμανιας. Τουλαχιστον γι' αυτα δεν θα στραφουν σε κανενα ελληνικο πακετο εκτος και αν ειναι πολυ πιο φθινο η αν δεν εχουν καποιον αλλο στη Γερμανια να τους εξυπηρετησει.

μιλάμε πάντα για ζωντανές μεταδόσεις οποτε τα ελευθερα κανάλια τα γερμανικά δεν δείχνουν.Και πιστεύω ότι συμφέρουν καλύτερα τα 28 το πολύ στον ΟΤΕ από τα 40 και στον Sky.Και με Δωρεάν τον Δεκτη,που από αυτά που γνωρίζω δεν το κάνει το SKY:music-smiley-005:

Ειχε πρόβλημα με τον τρόπο τιμολόγησης του πιάτου στον πελάτη; :cool4:

Δεν νομίζω (άλλος πρέπει να είναι αυτός)
Ο "δικός" μου σήμερα έκοψε την 1η απόδειξη
χεχεχε

Status
Not open for further replies.