Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Μπα λαθος εσυ καταλαβες, ακουμε που σε λεω-bye-

Ειμαι κι εγω σιγουρος, εισαι κι εσυ. Ξερεις κατι που δε ξερω ε; αντε 0-1 τοτε :ernaehrung004:

υγ. οποτε θες αλλαζουμε otetvκαρτες :P

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Να ρωτήσω κάτι τους πιο μυημένους: το πακέτο του ΟΤΕ κινδυνεύει από τους απατεώνες του card sharing;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: από πότε οι hackers/crackers και ότι άλλο λέγονται απατεώνες???
γιατί από τη στιγμή που κατάφεραν κάποιοι να δουν τα HD της άλλης της πανάκριβης τότε...
βέβαια αυτό δεν λέγεται CARD sharing αλλά HACKED-PACKAGE sharing!!!

αυτό όμως δεν νομίζω να φοβίζει τόσο τον ΟΤΕ αν έχει τέτοιες τιμές...

sharing θα κάνουν οι τσαμπατζηδες...ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ και
αυτοί που θέλουν να χουν τον δέκτη της επιλογής τους και οι ελεεινές εταιρείες της χώρας μας τον υποχρεώνουν να πάρουν την πατάτα τους!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΘΕΩΡΩ
πχ ένας δέκτης της επιλογής μου μπορεί πολύ εύκολα ναναι HD, COMBO και να παίζει φωτο, μουσική και ταινίες με υπότιτλους, είτε βίντεο από την κάμερα μου αλλά και ηχογραφήσεις που κάναμε χαβαλέ με την παρέα! τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν??? κολλημένοι, στόκοι, παλαιομοδίτες!!! μόνο η κινητή τηλεφωνία έχει προχωρήσει στην Ελλάδα...
Ακομα ο δέκτης της επιλογής μας μπορεί να έχει ένα RF OUT και με ένα απλό ομοαξονικό καλώδιο να στέλνω εικονα-ήχο-εντολές με ένα transmitterακι σε άλλο δωμάτιο και όχι με παραπάνω εξοπλισμούς που κοστίζουν αρκετά παραπάνω. Και ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: να βλέπω το ίδιο κανάλι και στον άλλο χώρο. οχι άλλο. πχ κουράστηκα και απτο σαλόνι θέλω να πάω να αράξω στο κρεβάτι ρε παιδί μου...

τεσπα ο ΟΤΕ πατάσει την πειρατεία και μόνο με την τιμή ΕΑΝ & ΕΦΟΣΟΝ πάρει με το μέρος του και τους χομπίστες των δορυφορικών δίνοντας μια MODULE NDS!!!
γιατί μην ξεχνάμε η μούφα συνδρομή σταματάει που & που & πότε-πότε η γνήσια συνδρομή 0ΤΕ όμως π-ΟΤΕ!!! :music-smiley-005:

ΥΓ:διάβασον μεν, πάταξον δε ;)

Το ιδιο ευχομαι κι εγω ομως πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα εγγραφης εκπομπων και αποθηκευση σε σκληρο που διαβαζεται απο PC.

το υπογραμμισμένο δεν παίζει από νόμιμες εταιρίες δορυφορικών όπως και στις τηλεοράσεις με pvr δεν σε αφήνει
και αυτό λόγω τηλεοπτικών δικαωμάτων...παρόλο που οι νόμοι λένε για προσωπική/σπιτική χρήση...

Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφ κλεισειορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ελα τωρα, κανεις και πως δεν θες.... μηπως εισαι και εσυ της σχολης της φιλολογιας!!!!:BDGBGDB55::star:

εγώ είμαι της σχολής των χομπιστών των ηλεκτρονικών και των δορυφορικών πιο συγκεκριμένα και όποιο δείγμα ανάπτυξης προς τα μπροστά με βρίσκει σύμφωνο!
και ξαναλέω προς τα μπροστά...
για δες τι προσφέρουν οι εταιρείες κινητής...εκσυγχρονισμένα πράματα

Λεγεται οτι αν δεν υπαρχει δορυφορικο σημα δεν παιζουν και τα επιγεια καναλια. Αν ειναι ετσι, το εχουν σκισει το firmware του καυμενου του δεκτη.

xo xo xo

όπως όταν τελιώσει η συνδρομή σου στη nova και δεν μπορείς να δεις τις εγγραφές σου που όταν τις έκανες είχες πληρώσει γι'αυτές???!!!

ω ρε γλέντια

0ΤΕ-ΓΟΒΑ 1-1

Πριν λιγο πηρα το 13888 και μου ειπε υπαλληλος οτι η εμπορικη διαθεση θα ξεκινησει μεσα στον επομενο μηνα.

Ω ΡΕ ΓΛΕΕΕΝΤΙΑ!
ακόμα και αυτοί που τους "πήγαιναν"...τώρα κουράστηκαν ή αηδίασαν
ΕΛΕΟΣ

Πολύ βιασύνη έπεσε ρε παιδιά.... τι έγινε ??? Πιλοτικό είναι ακόμα.......

Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Σαν πολλοι δε μπηκατε στο πιλοτικο? -bye-

α δε ξερω πως εγινε, δεν εχω σταθερο οτε να με καλεσουν, στην πορτα το βρηκα το πακετο -bye-

btw, ζητω το πιλοτικο :party:

Πάμε στοίχημα ότι μετά τις 12 θα είναι περισσότεροι εδώ μέσα ????

Μητς... ρίξε το νέο μετά τις 12...... :D

Πάμε στοίχημα ότι μετά τις 12 θα είναι περισσότεροι εδώ μέσα ????

Μητς... ρίξε το νέο μετά τις 12...... :D
ok, παω σπίτι και μετα τις 12 ρίχνω μπηχτές... :party:

Status
Not open for further replies.