Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;
Να ρωτήσω κάτι τους πιο μυημένους: το πακέτο του ΟΤΕ κινδυνεύει από τους απατεώνες του card sharing;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: από πότε οι hackers/crackers και ότι άλλο λέγονται απατεώνες???
γιατί από τη στιγμή που κατάφεραν κάποιοι να δουν τα HD της άλλης της πανάκριβης τότε...
βέβαια αυτό δεν λέγεται CARD sharing αλλά HACKED-PACKAGE sharing!!!
αυτό όμως δεν νομίζω να φοβίζει τόσο τον ΟΤΕ αν έχει τέτοιες τιμές...
sharing θα κάνουν οι τσαμπατζηδες...ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ και
αυτοί που θέλουν να χουν τον δέκτη της επιλογής τους και οι ελεεινές εταιρείες της χώρας μας τον υποχρεώνουν να πάρουν την πατάτα τους!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΘΕΩΡΩ
πχ ένας δέκτης της επιλογής μου μπορεί πολύ εύκολα ναναι HD, COMBO και να παίζει φωτο, μουσική και ταινίες με υπότιτλους, είτε βίντεο από την κάμερα μου αλλά και ηχογραφήσεις που κάναμε χαβαλέ με την παρέα! τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν??? κολλημένοι, στόκοι, παλαιομοδίτες!!! μόνο η κινητή τηλεφωνία έχει προχωρήσει στην Ελλάδα...
Ακομα ο δέκτης της επιλογής μας μπορεί να έχει ένα RF OUT και με ένα απλό ομοαξονικό καλώδιο να στέλνω εικονα-ήχο-εντολές με ένα transmitterακι σε άλλο δωμάτιο και όχι με παραπάνω εξοπλισμούς που κοστίζουν αρκετά παραπάνω. Και ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: να βλέπω το ίδιο κανάλι και στον άλλο χώρο. οχι άλλο. πχ κουράστηκα και απτο σαλόνι θέλω να πάω να αράξω στο κρεβάτι ρε παιδί μου...
τεσπα ο ΟΤΕ πατάσει την πειρατεία και μόνο με την τιμή ΕΑΝ & ΕΦΟΣΟΝ πάρει με το μέρος του και τους χομπίστες των δορυφορικών δίνοντας μια MODULE NDS!!!
γιατί μην ξεχνάμε η μούφα συνδρομή σταματάει που & που & πότε-πότε η γνήσια συνδρομή 0ΤΕ όμως π-ΟΤΕ!!! :music-smiley-005:
ΥΓ:διάβασον μεν, πάταξον δε