Ξεχάστε τα πέρα δώθε με τους δέκτες παραμάσχαλα...... λόγω παντρέματος....:smash:
Τσουκ...... κομενες οι βόλτες.... για να μην κουράζεσαι... κουβαλώντας όλο τον εξοπλισμό....Απαγορεύεται το σουλάτσο ????? Ούτε να βγάλουμε τον δέκτη να πάρει αέρα ???
Πφφφφ....
Τα κατεβάζει , δεν τα κατεβάζει ... τι νόημα έχει αν είναι κλειδωμένα???Διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι ο δεκτης κατεβαζει τα ελευθερα καναλια.Τα κλειδωμενα δεν τα κατεβαζει?
Αντιθέτως επιτρέπονται οι πολλές νύφες..... και ο νοών ...:BDGBGDB55:Απαγορεύεται το σουλάτσο ????? Ούτε να βγάλουμε τον δέκτη να πάρει αέρα ???
Πφφφφ....
Αντιθέτως επιτρέπονται οι πολλές νύφες..... και ο νοών ...:BDGBGDB55:
Σωστός. Απ τη στιγμή που το γρήγορο ιντερνετ είναι πλεον μέρος της ζωής μας η πειρατεία υπάρχει και είναι παντού, σε καθε τι που αφορά πνευματικά δικαιώματα. Είναι η εύκολη λύση. Καλό είναι κάποιοι να το χωνέψουν αυτό.
Η λύση στα θέματα της πειρατείας θα δοθεί με τη λογοκρισία και τον περιορισμό του ιντερνετ, όπως ήδη γίνεται σε ορισμένες χώρες.
το υπογραμμισμένο δεν παίζει από νόμιμες εταιρίες δορυφορικών όπως και στις τηλεοράσεις με pvr δεν σε αφήνει
και αυτό λόγω τηλεοπτικών δικαωμάτων...παρόλο που οι νόμοι λένε για προσωπική/σπιτική χρήση...
Το conn-x θα πειρατευτεί αν και όταν πειρατευτούν και τα:
Dolce
D-Smart
Total TV
OSN
Γνωστο εδω και χρονια φιλε. Δεν παυει να ειναι απαραδεχτο ομως. Πληρωνεις και δεν εχεις το δικαιωμα για δικη σου χρηση να κρατησεις μια εγγραφη; Δηλαδη πρεπει να περναμε μεσω HDMI in καποιας video capturing card για να κρατησουμε καποια εκπομπη στο προσωπικο μας αρχειο; Δε ξερω βεβαια αν λογω HDCP και αυτο μπλοκαρεται.
εγγραφή μέσω HDMI γίνεται αλήθεια;
Η έλλειψη PVR είναι πολυ ανασταλτικός παράγοντας για μένα. Και εννοώ πραγματικό PVR όπου αν κόψω τη συνδρομή θα έχω πρόσβαση στο περιεχόμενο
και όχι να μην το βλέπω όπως με τη γοβα η το κονν-εξ...
Η πειρατεία μερικές φορές είναι θεμιτή. Παράδειγμα το πασίγνωστο λειτουργικό, που εξαπλώθηκε με αυτόν τον τρόπο τέλη της δεκαετίας του 80...
Διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι ο δεκτης κατεβαζει τα ελευθερα καναλια.Τα κλειδωμενα δεν τα κατεβαζει?
Γνωστο εδω και χρονια φιλε. Δεν παυει να ειναι απαραδεχτο ομως. Πληρωνεις και δεν εχεις το δικαιωμα για δικη σου χρηση να κρατησεις μια εγγραφη; Δηλαδη πρεπει να περναμε μεσω HDMI in καποιας video capturing card για να κρατησουμε καποια εκπομπη στο προσωπικο μας αρχειο; Δε ξερω βεβαια αν λογω HDCP και αυτο μπλοκαρεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.