F1insight
New member
- 3 May 2008
- 37
Το 13888 δηλώνει άγνοια για την Δευτερα 17/10.
αιτωλοακαρνανια
καπου διαβασα οτι θα ξεκινησει σε λιγες μερες θαδουμε αν ισχυει
οπως αν ισχυει κ ο οτε
Φιλε στην Νοβα δουλευεις???Βλεπω καποιο κολλημα με τον ΟΤΕ ...Το να μπαινουμε καθε δυο ωρες και να λεμε ποτε ξεκιναει (και να ειρωνευομαστε) δεν βοηθαει σε κατι...Αυτο που θα βοηθησει ειναι να ξεκινησει με το καλο ο ΟΤΕ την δορυφορικη τηλεοραση για να αυξηθει ο ανταγωνισμος και να ωφεληθουμε εμεις!
+10000000000000 :music-smiley-005:μόνο κέρδος μας πλέον ο εμπλουτισμός της νοβα με νέα κανάλια και πρόγραμμα και έως εδώ.
Λοιπόν αν βγει Ο ΟΤΕ και είναι και ανταγωνιστικός να δω ο sat4all που θα κρυφτεί.
Μου θυμίζει τότε με την εθνική Ελλάδος στο euro 2004 με τον γεωργίου το φαφούτη που τα έχωνε στην ομάδα μας και στους παίκτες και τελικά η Ελλάδα σήκωσε την κούπα και δεν ήξερε μετά ο κακομοίρης που να κρυφτεί και τι να πει.
χαχα ολοι εκτος οτε εβγαλαν οτι αρχιζει η διανομη απο δευτερα
μακαρι ,ομως αν γινοταν αυτο δεν θα το διαφημιζαν
ελπιζω οντως αυτοι που εβγαλαν την ειδηση για δευτερα να ισχυει αλλα..........
Λοιπόν αν βγει Ο ΟΤΕ και είναι και ανταγωνιστικός να δω ο sat4all που θα κρυφτεί.
Μου θυμίζει τότε με την εθνική Ελλάδος στο euro 2004 με τον γεωργίου το φαφούτη που τα έχωνε στην ομάδα μας και στους παίκτες και τελικά η Ελλάδα σήκωσε την κούπα και δεν ήξερε μετά ο κακομοίρης που να κρυφτεί και τι να πει.
Λοιπον παιδια, με πηραν και μενα και μου ειπαν οτι Δευτερα ξεκιναει και να παω να παραλαβω τον δεκτη μου.Το φουλ πακετο θα βγαινει στα 24,83.Μου ειπε αν αλλαξει κατι θα με ενημερωσει.
Δευτέρα ξεκινάει. Η πληροφορία είναι απο εργαζόμενο στο κεντρικό κατάστημα θεσνικης.
Έρχεται κλάμα για τη γοβα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.