Δεν πρέπει να είσαι συνδρομητής του Conn-X για να θεωρηθείς πελάτης του ΟΤΕ , απλά και μόνο να έχεις τηλέφωνο με πάροχο τον ΟΤΕ , και στην περίπτωση που δεν έχεις τηλεφωνικό πάροχο τον ΟΤΕ και θέλεις να έχεις τη μειωμένη τιμή , απλά κάνεις μία αίτηση αλλαγής τηλεφωνικού παρόχου και παίρνεις και την έκπτωση του πακέτου .
Μετά από μία επίσκεψη στο oteshop της περιοχής μου , μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμοι δέκτες που θα ξεκινήσουν να δίνονται από τη Δευτέρα , δωρεάν σε όσους υπογράψουν συμβόλαιο ενός έτους , και η τιμή του πακέτου θα προστίθεται κάθε δίμηνο στο λογαριασμό του τηλεφώνου .
Η τιμή του full pack μαζί με το ΦΠΑ στη περιοχή μου , που έχει μειωμένο ποσοστό ΦΠΑ , ανέρχεται το μήνα στα 18.77 , δηλαδή μαζί με τα τηλεφωνικά τέλη θα προστεθεί το ποσό των 18.77 Χ 2 = 37.44 ανά δίμηνο , δηλαδή δεν σε υποχρεώνει να προκαταβάλλεις την ετήσια συνδρομή για να πάρεις δωρεάν τον δέκτη και την κάρτα . ( πολύ καλό )
Αυτή τη τιμή τη θεωρώ πολύ καλή και το πιθανότερο είναι ότι από Δευτέρα θα είμαι και δορυφορικός συνδρομητής του ΟΤΕ , τουλάχιστον για 1 χρόνο .