chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε θα στολίσετε?
Η γάτα είναι εύκολη υπόθεση μέσα στο σπίτι.
Δεν θα τα κάνει μαντάρα, ποτέ.
Θέλει ένα σημείο να ξύνει τα νύχια της (της έχω ένα ωραίο κομμάτι ξύλο ), ένα σημείο για να κοιμάται (κρύβεται), ένα σημείο για να τρώει και φυσικά ένα σημείο με άμμο για να τα κάνει.
Η δικιά μου ποτέ δεν γρατσούνισε έπιπλα, ποτέ δεν λέρωσε (αυτό ενστικτωδώς δεν το κάνει καμία γάτα αν έχουν την άμμο τους), ποτέ δεν έκανε κορδέλες κάτι.
Σε κανά δυό σημεία που δεν ήθελα να πάει, απλά την έδιωξα με ένταση (όχι φωνές, με τρόπο που να δείχνει φούρια) και δεν ξαναπήγε.
Σκέψου ότι όσο είμαι στη δουλειά, αυτή είναι στο σπίτι μόνη της.
Ποτέ δεν έκανε καμία ζημιά.
Η γάτα από τη φύση της είναι ον που γουστάρει την ησυχία και την ρουτίνα.
Η ερώτηση μου είχε να κάνει για το αν και κατα πόσο μπορείς να διασφαλίσεις οτι μετά το δέντρο δεν θα πάρει σειρά το υπόλοιπο σπίτι να γίνει καλοκαιρινό ή ..κοτλέ.
Αν και απότι ξέρω τα χοντρά τα καφριλίκια τα κάνουν οι σκύλοι. Είναι όμως εύκολοι στην εκμάθηση οπότε δυνητικά εκεί είναι περιορισμένο το ρίσκο.
Η γάτα είναι εύκολη υπόθεση μέσα στο σπίτι.
Δεν θα τα κάνει μαντάρα, ποτέ.
Θέλει ένα σημείο να ξύνει τα νύχια της (της έχω ένα ωραίο κομμάτι ξύλο ), ένα σημείο για να κοιμάται (κρύβεται), ένα σημείο για να τρώει και φυσικά ένα σημείο με άμμο για να τα κάνει.
Η δικιά μου ποτέ δεν γρατσούνισε έπιπλα, ποτέ δεν λέρωσε (αυτό ενστικτωδώς δεν το κάνει καμία γάτα αν έχουν την άμμο τους), ποτέ δεν έκανε κορδέλες κάτι.
Σε κανά δυό σημεία που δεν ήθελα να πάει, απλά την έδιωξα με ένταση (όχι φωνές, με τρόπο που να δείχνει φούρια) και δεν ξαναπήγε.
Σκέψου ότι όσο είμαι στη δουλειά, αυτή είναι στο σπίτι μόνη της.
Ποτέ δεν έκανε καμία ζημιά.
Η γάτα από τη φύση της είναι ον που γουστάρει την ησυχία και την ρουτίνα.