Πότε θα στολίσετε?

Αν προσέξεις Μάνο, η παμπόνηρη έχει σταθεί έτσι που τα μάτια της να είναι εκεί που η κουρτίνα έχει "τρύπες" (σχέδιο)! :flipout:

Μπλέξιμο παίδες... Μετά από δύσπνιες, διακοπή καπνίσματος και ευτυχώς καθαρή ακτινογραφία προκύπτουν 2700 lg-e και οδηγούμαι σε αλλεγριολόγο όπου προκύπτει μεταξύ και των αγριόχορτων και της σκόνης ότι είμαι αλλεργικός και σε γάτες... Και ζω με γάτα από τα πέντε μου... Άντε να δω τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή έχουμε σπίτι μια γάτα. Την Τάρα η οποία είναι μαζί μας εδώ και 10 χρόνια περίπου.

Αντε να πω και κατι υπερασπιστικο για τις γατες ...

Τα αιλουροειδη αναγκαστηκαν να γινουν εγωκεντρικα
γιατι αμεσως αφοτου συλλαμβανανε την λεια τους
ζυγωναν αλλα αιλουροειδη, υαινες, τσακαλια, ορνεα
(ΛΑΟΣ αλητικος) .... σε πικοδευτερολεπτα.

Ακομα και σημερα, το κακομοιρο το τσιταχ, 1 στα 2 κυνηγια του
το κλεβουν λεαινες η υαινες. Πως να γινει ... αλληλεγγυο το κακομοιρο ?

Απάντηση: Re: Πότε θα στολίσετε?

Need I say more?

Z1ZPaQvl.jpg

:flipout:

Ατακτούλα!

Χρήστο υπάρχει "μέθοδος" τιμωρίας στις γάτες ώστε να μην επαναληφθεί ή απλά το προσπερνάς γιατί ξέρεις οτι θα κάνει το δικό της ότι κι αν γίνει?

Re: Απάντηση: Πότε θα στολίσετε?

Χρήστο υπάρχει "μέθοδος" τιμωρίας στις γάτες ώστε να μην επαναληφθεί ή απλά το προσπερνάς γιατί ξέρεις οτι θα κάνει το δικό της ότι κι αν γίνει?

Υπάρχει.

Να την ψεκάσεις με νερό.

Προσοχή μην έχει ρεύμα εκεί όμως.

Και αν δεν το κάνεις στην αρχή κάθε φορά που πάει εκεί, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σταματήσει.

Εγώ βέβαια προτιμώ να το κάνει κορδέλες παρά να της κάνω τέτοιο μάθημα.

Την έχω μεγαλωμένη εντελώς free. :D

Use repellant sprays

Spray your Christmas tree with a cat repellant spray that you can purchase at your local pet supply store. This will deter your kitty without leaving a noticeable odor to human noses. Or, you might try a citrus spray, as cats are repelled by citrus odor too.[7]

Apple cider vinegar can also be sprayed as a cat repellant.

If it's a plastic tree, a small amount of Citronella oil shaken into a bottle of water and misted on to the tree makes it smell unpleasant to the cat, but fresh and citrus-like to you.
Spray some pine cones with Citronella and pile them around the base of the tree. Cats do not walk on pine cones! Pine cones also have the same effect in the base of your houseplants.
You could also place orange peels under the tree to make your cat less likely to go near it. Cats also dislike the smell of rotten apples, but then you probably won't like that smell much either!
Try spraying your tree with a little orange juice. Cats hate the smell of citrus, so orange juice can act as a deterrent. Slices of orange can also be used for decoration.

https://www.wikihow.com/Cat-Proof-Your-Christmas-Tree

Επίσης:

https://www.preventivevet.com/cats/how-to-keep-your-cat-out-of-the-christmas-tree

Αν τι σκεφτείς καλύτερα όμως... δεν υπάρχει πιο αστείο και χαριτωμένο πράγμα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με γάτες. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε θα στολίσετε?

Υπάρχει.

Να την ψεκάσεις με νερό.

Προσοχή μην έχει ρεύμα εκεί όμως.

Και αν δεν το κάνεις στην αρχή κάθε φορά που πάει εκεί, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σταματήσει.

Εγώ βέβαια προτιμώ να το κάνει κορδέλες παρά να της κάνω τέτοιο μάθημα.

Την έχω μεγαλωμένη εντελώς free. :D

Η ερώτηση μου είχε να κάνει για το αν και κατα πόσο μπορείς να διασφαλίσεις οτι μετά το δέντρο δεν θα πάρει σειρά το υπόλοιπο σπίτι να γίνει καλοκαιρινό ή ..κοτλέ.
Αν και απότι ξέρω τα χοντρά τα καφριλίκια τα κάνουν οι σκύλοι. Είναι όμως εύκολοι στην εκμάθηση οπότε δυνητικά εκεί είναι περιορισμένο το ρίσκο.