ποθητοί cult τίτλοι

Re: Απάντηση: ποθητοί cult τίτλοι

Mάλιστα, κάνανε και δίσκο.
2005 στοκάρισμα, μπορεί και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεν είναι εκείνα τα παλιά πάντως. Το rating δεν με προβληματίζει, έχω δει τρελλά να γράφονται.

Bill έκανες φιλανθρωπία σήμερα! Πρέπει να σε ανακαλύψουν εκεί στον Ερυθρό Σταυρό!!!

Gabor Szabo - Gypsy 66. Μεγάλο κόλλημα. Δεν βγήκε σε CD. Κυκλοφορούσε πάντε σε βυνίλιο από την impulse, το έβλεπα συνέχεια στη βιτρίνα του music machine όταν αυτό ήταν ακόμα στην Σόλωνος. Όλο έλεγα ότι θα το πάρω και όταν πήγα είχε πουλήσει το τελευταίο κομμάτι. Ακόμα το ψάχνω, το παραγγέλνω και δεν έρχεται... Τελικά το κατέβασα από έναν αμερικάνο στο soulseek με τον οποίο έπιασα κουβέντα 5 η ώρα τα χαράματα. Tο είχαν βγάλει στο i-tunes αλλά όχι και σε CD. Αλλά αυτό που κατέβασα το είχε γράψει ο τύπος από το βινύλιο.

Η καλύτερη stoner μπάντα που έχει υπάρξει ποτέ, δεν έχει ηχογραφήσει ποτέ άλμπουμ, παρά μόνο 2-3 ep's.
Τους άκουσα πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε εκπομπή του Θανάση Μήνα και μου ξεκόλλησε το κεφάλι.
Όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει το παραμικρό για αγορά ή mp3.

Το όνομά τους Slaprocket

http://www.discogs.com/artist/Slaprocket
http://rateyourmusic.com/artist/slaprocket
http://youtube.com/watch?v=aYycy30SR6U
για δες κι αυτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποθητοί cult τίτλοι

Mάλιστα, κάνανε και δίσκο.
2005 στοκάρισμα, μπορεί και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεν είναι εκείνα τα παλιά πάντως. Το rating δεν με προβληματίζει, έχω δει τρελλά να γράφονται. Το rating αφορά στον πωλητή και την συνέπεια του :HTEHETH63:

Bill έκανες φιλανθρωπία σήμερα! Πρέπει να σε ανακαλύψουν εκεί στον Ερυθρό Σταυρό!!!

-bye-

PATGARRET.jpg

Θρυλικό soundtrack όσο και η ταινία (1972 - Τζόν Χιούστον).
Το βρήκα 20 χρόνια μετά από έναν μουρλό στο Τέξας, βινύλιο-δεν έχει βγεί σε CD.
Μόλις πήγα να παζαρέψω, προσφέρθηκε να μου το χαρίσει (!).
Σκέφτηκα πως η αξία ενός πράγματος δεν είναι σωστό να είναι fix: πρέπει να είναι αυτή που είσαι διατεθειμένος εσύ να πληρώσεις. Το αγόρασα χωρίς άλλη συζήτηση.

Τραγουδάει λέει και ο good old Andie ? αυτά δεν είναι τα πιλάφια που μου λεγες ?
Αβυσσος το μυαλό του Λύμπε...-bye-

Το εψαχνα τοτε ,στα πετρινα χρονια με τα λεγομενα ακυκλοφορητα, και μαλιστα για ενα τραγουδι.το As strong as Samson.
Οταν το βρηκα πρεπει να το ακουσα πανω απο 100 φορες ,με τα αυτια ΜΕΣΑ στα ηχεια.

Τωρα.... ολα στο πιατο (ρε μπας και ειναι καλυτερα???)
Να και ενα καλο να εισαι του εμπορικου!!!!!!!:flipout::flipout:

Attachments

• 61QJYS5W5VL._SL160_AA115_.jpg
    61QJYS5W5VL._SL160_AA115_.jpg
    5.2 KB · Views: 19
Mιχάλη η ευχαρίστηση να κρατήσεις στα χέρια το πολυπόθητο δισκάκι δεν συγκρίνεται με τη σημερινή κατάσταση.
Πιο καλά τότε. Υπήρχε λαχτάρα..

Procol Harum?-bye-

Τραγουδάει λέει και ο good old Andie ? αυτά δεν είναι τα πιλάφια που μου λεγες ?
Αβυσσος το μυαλό του Λύμπε...-bye-

μα αν δεν άλλαζα άποψη Ποτέ και είχα πάντα την ίδια, δεν θα με έλεγαν Λύμπε. Θα με έλεγαν Nikos F. :rolleyes: :ernaehrung004:

th01102.jpg

Δεν ξέρω αν ειναι cult, για μενα ειχε γίνει πόθος για 10-11 χρόνια περίπου. Το CD με έργα του Korngold με την Jacoby στο πιάνο το είχα δει το '97 οταν ξεκινησα να διαβάζω Classic CD και το 'θελα σαν τρελος. Τοτε, βεβαια, δεν το βρηκα πουθενά.Πολύ αργότερα, οταν ξεκίνησα να αγοράζω online, μια απο τα ιδια. Μέχρι που κάποια μεσάνυχτα έπεσε μπροστά μου σε μια σελιδα του eBay, ευτυχως με άμεση αγορά. Φυσικά το χτύπησα επιτόπου.

th01102.jpg

Δεν ξέρω αν ειναι cult, για μενα ειχε γίνει πόθος για 10-11 χρόνια περίπου. Το CD με έργα του Korngold με την Jacoby στο πιάνο το είχα δει το '97 οταν ξεκινησα να διαβάζω Classic CD και το 'θελα σαν τρελος. Τοτε, βεβαια, δεν το βρηκα πουθενά.Πολύ αργότερα, οταν ξεκίνησα να αγοράζω online, μια απο τα ιδια. Μέχρι που κάποια μεσάνυχτα έπεσε μπροστά μου σε μια σελιδα του eBay, ευτυχως με άμεση αγορά. Φυσικά το χτύπησα επιτόπου.

Με τέτοιο εξώφυλλο το χτύπαγα κι εγώ αβλεπί...

Sorry για το:offtopic:

Με τέτοιο εξώφυλλο το χτύπαγα κι εγώ αβλεπί...

Sorry για το:offtopic:
Kι όμως έπεσες διάνα... Για το εξώφυλλο το χτύπησα(κι αυτο το 'χούι' το 'χω ακόμα...). Βεβαια, όταν το άκουσα έπαθα δευτερη πλάκα με το ύφος του Korngold, που ως τότε δεν με είχε απασχολήσει.

Με θυμάμαι πάντα με την ίδια αγωνία από έφηβος, να ξεκινάω να βρω κάτι που το άκουσα και έπρεπε να το αποκτήσω.
Τα άλμπουμ δεν ήταν το σπουδαίο. Cult είναι οι στιγμές.
Η στιγμή που το άκουσα , η ταραχή της προετοιμασίας μέχρι να το βρω.
Το παρομοιάζω με τα πρώτα ραντεβού.
Αυτό το ψάξιμο είναι σχεδόν ερωτικό. Και πάντα ένιωθα μεγάλη ταραχή μέχρι να κατέβω από το Βύρωνα στο κέντρο για να βρω το αντικείμενο του πόθου μου.

Στο μυαλό μου είναι χαραγμένες οι στιγμές που άκουγα οτιδήποτε περίεργο μάθαινα τι είναι και έπρεπε πάση θυσία να το βρω.
Περισσότερο για να ξαναζήσω τις στιγμές. Βέβαια επειδή είμαι και άρρωστος, πολλές φορές και ενώ βρισκόμουν σε μαγικά περιβάλλοντα, εγώ σκεφτόμουν δισκάδικά ,ράφια και έφτιαχνα διαδρομές και χάρτες μουσικής αναζήτησης.
Πάω μετρόπολις, μετά 7+7...

Μου έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα.

Το πιο πρόσφατο.

Την προηγούμενη Κυριακή βρεθήκαμε με τον Μουκ και παρέα σ´ένα SM Show.
Υποβλητική ατμόσφαιρα, μία πιτσιρίκα δεμένη φουλ στο μανταλάκι,να την καίνε με κεριά και οι μουσικές έξοχες. Industrial .

Ο dj αγέλαστος μέσα στην κόκκινη βινύλιο φόρμα του και τις ψηλές του μπότες να χώνει ύμνους.
Έβαλε μία κομματάρα και δεν άντεξα, πλησίασα το κλουβί ενώ το σόου συνεχιζόταν και πήγα να τον ρωτήσω τι παίζει.

Πλησίασε επιβλητικά, έσκυψε (εγώ παραξενεύτηκα) και μου λέει:
Τζιμάκο, τι κάνεις ρε φίλε;

Mεγάλες στιγμές.

Ήταν γνωστός μας. Το κομμάτι ήταν της πιτσιρίκας που αναψοκοκκινισμένη εγκατέλειπε τη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος (dj) δεν είχε βάλει το κομμάτι. Το cd άνηκε στη μικρή.
Η οποία μας το χάρισε.
Δεν θυμόταν πιο είναι και περιμένω τηλέφωνο να μου το πει.

Αυτό είναι cult. Το κομμάτι είναι μεγάλος ύμνος και θα παίζει πάντα για να θυμίζει το περιστατικό.

Τέτοια έχουν συμβεί άπειρα.

Υ.Γ. Έχει βάλει κανείς σας μανταλάκι σιδερένιο στη θηλή του; Πονάει;

Υ.Γ2 Πλάκα κάνω για το μανταλάκι.

Last edited: