Για μένα που μεγάλωσα σε επαρχία μέχρις τα 18 κάθε δισκος ήταν ξεχωριστή ιστορία..
Σπάνια έβρισκα σε τοπικό δισκάδικο της Καλαμάτας κάτι που μου άρεσε..
Οποτε οι παραγγελίες απο το χαρτζηλίκι πού μάζευα γίνονταν πρός Αθήνα και ´κατέβαιναν´έπειτα απο ένα διμηνο περίπου...
Το 1974 είχα ακούσει σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή απο την κιθάρα τού Steve Ηackett μιά δίλεπτη διασκευή ενός κομματιού τού Bach απο το Foxtrot των Genesis.
Λυσσαξα να τον βρώ-στα 14 δεν ανεβαινα και συχνά Αθηνα-οπότε λόγω καλοκαιριού πέρασαν 3 μήνες για να έλθει ο δίσκος ´κάτω´..
Μικρό παιδί ήμουν, γοητευόμουν ακόμα από το progr(είδος,που οταν μεγάλωσα λιγάκι(στά 16-17 δηλαδή:silly:

) έπαψε να ανήκει στίς συμπάθειές μου
οριστικά)...
Παρά ταύτα όταν πρίν 2-3 χρονια βρήκα σε c.d. τον συγκεκριμένο δίσκο τον ξανααγόρασα γιά ιστορικούς λόγους...
Μου παραμένει ακόμα συμπαθής γιατί τέτοιο τρίμηνο ξεροστάλιασμα για δίσκο δεν ξαναπέρασα...Και ήταν και progr πανάθεμά τον........
Υ.Γ.
Προσφατα περιμενα 6-7 χρονια να βρώ την 9η τού Beethoven με τον Furwangler(τελευταια του δημόσια συναυλία στην Λουκέρνη )και όταν επανεκδόθηκε επιτέλους ένοιωσα σαν τά μικρά παιδιά πού τούς χαρίζουν τον ουρανό με τ´άστρα...
Kαι μάλιστα αρχικά την παραγγέλνω στην Αγγλια,μού στέλνουν οκ και εν συνεχεία με ενημέρωσαν οτι ειναι πάλι out of stock...
Καποια στιγμή την πέτυχα στο Αmazon πρόσφατα και όρμησα..
Υ.Γ.2
Δημήτρη,αυτο με τα μελη του Σωματείου πλάκα έχει..
Πρώτον ειναι χρώμα
κόκκινο
Οι κακοι βεβαια θα πούν πώς θυμίζει ´Κοκκινο Φωτάκι´:Banane0::Banane0: