MOUKIOUROUFIS KOSTAS Banned 27 June 2006 7,771 16 May 2008 #81 Όταν ο Κουν. βγάζει τη ψυχή του γράφοντας, σκοράρει με όποιο τρόπο γουστάρει... :award::award::award:
Όταν ο Κουν. βγάζει τη ψυχή του γράφοντας, σκοράρει με όποιο τρόπο γουστάρει... :award::award::award:
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 16 May 2008 #82 Απάντηση: Re: ποθητοί cult τίτλοι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said: Μου έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα. Το πιο πρόσφατο. Την προηγούμενη Κυριακή βρεθήκαμε με τον Μουκ και παρέα σ´ένα SM Show. Υποβλητική ατμόσφαιρα, μία πιτσιρίκα δεμένη φουλ στο μανταλάκι,να την καίνε με κεριά και οι μουσικές έξοχες. Industrial . Click to expand... Αχχ,θέλω να γράψω από χτές γι αυτό. Με το ζόρι κρατιέμαι !!!!
Απάντηση: Re: ποθητοί cult τίτλοι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said: Μου έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα. Το πιο πρόσφατο. Την προηγούμενη Κυριακή βρεθήκαμε με τον Μουκ και παρέα σ´ένα SM Show. Υποβλητική ατμόσφαιρα, μία πιτσιρίκα δεμένη φουλ στο μανταλάκι,να την καίνε με κεριά και οι μουσικές έξοχες. Industrial . Click to expand... Αχχ,θέλω να γράψω από χτές γι αυτό. Με το ζόρι κρατιέμαι !!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Supreme Member 19 June 2006 8,661 17 May 2008 #83 Δημήτρη , μια χαρά ήταν. Αφου να σκεφτείς όλη την εβδομάδα ακούω industrial. Καλημέρα.
shadow New member 4 July 2006 72 17 May 2008 #84 συγνωμη που πεταγομαι ετσι στην παρεα σας αλλα εχω και εγω ενα καϊμο που ποτε δεν θα γινει δικος μου. το αγορασα τελικα σε cd-r απο αμερικη.το βινυλιο ειναι κατι παραπανω απο cult και στην ιδια κατηγορια επισης ειναι αυτα 1.ΑΝΩΣΗ/ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ [1983 - EP] 2.ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ [1985 - LP] και να τα βρω (λεμε τωρα) δεν θα εχω να τα πληρωσω Last edited: 17 May 2008
συγνωμη που πεταγομαι ετσι στην παρεα σας αλλα εχω και εγω ενα καϊμο που ποτε δεν θα γινει δικος μου. το αγορασα τελικα σε cd-r απο αμερικη.το βινυλιο ειναι κατι παραπανω απο cult και στην ιδια κατηγορια επισης ειναι αυτα 1.ΑΝΩΣΗ/ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ [1983 - EP] 2.ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ [1985 - LP] και να τα βρω (λεμε τωρα) δεν θα εχω να τα πληρωσω
MOUKIOUROUFIS KOSTAS Banned 27 June 2006 7,771 17 May 2008 #85 Φίλε shadow η παρέα είναι ανοιχτή για όλους. Καλά έκανες και μπήκες, το αντίθετο θα έκανε ζημιά. Οι δυο τίτλοι που έβαλες δείχνουν την αγάπη σου για τη μουσική
Φίλε shadow η παρέα είναι ανοιχτή για όλους. Καλά έκανες και μπήκες, το αντίθετο θα έκανε ζημιά. Οι δυο τίτλοι που έβαλες δείχνουν την αγάπη σου για τη μουσική
nikos 1850 AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,422 Λάρισα 18 May 2008 #86 Ακόμα το ψάχνω.... Δυστυχώς δεν έχει επανεκδοθεί σε cd.
MOUKIOUROUFIS KOSTAS Banned 27 June 2006 7,771 24 May 2008 #87 Μεγάλο τρέξιμο είχε πέσει κάποτε και για αυτό ..για το Doraldina's Prophecies και μόνο. Αποδείχτηκε μετά πόσο καλό άλμπουμ ήταν ολόκληρο.
Μεγάλο τρέξιμο είχε πέσει κάποτε και για αυτό ..για το Doraldina's Prophecies και μόνο. Αποδείχτηκε μετά πόσο καλό άλμπουμ ήταν ολόκληρο.
fedra Senior Member 26 January 2008 470 Αθήνα 27 May 2008 #88 Γνήσια πράγματα....... καθαρή καλτούρα!!!!!!!!!!