salonicafan
Established Member
- 26 December 2010
- 100
μπραβο Κωστα,ειναι σημαντικο να γλυτωσουμε τα πηγαινε-ελα δεν χαθηκε και ο κοσμος για δυο-τρεις μερες
Αν δεν σκίσεις με χαρτοκοπτη την ζελατινα ή με μανία με τα δάχτυλα(όπως αρέσκεται ο καθέναςE καλα. Αν γινει αναβαθμιση firmware δεν θα χασετε και καμια χαρα unboxing. Δεν θα τους παρετε χυμα στο χερι.
Ολα θα ειναι μεσα στη συσκευασια τους. Δεν θα εχει φυγει ουτε η μυρωδια της..καινουργιλας.![]()
Αν δεν σκίσεις με χαρτοκοπτη την ζελατινα ή με μανία με τα δάχτυλα(όπως αρέσκεται ο καθένας)...δεν ειναι χαρά Γιάννη
![]()
Τι δεν κατάλαβα βρε παίδες; Μεχρι 10 Φλεβαρη δεν ηταν οι προκαταβολές;
Takeshy τους έστειλα e-mail με το αποδεικτικό κατάθεσης και τα στοιχεία μου.
Μην παρεξηγειτε τα γραπτά μου..μια ενημέρωση ήταν για να έχουμε όλοι πληρη εικόνα..δεν τίθεται θέμα παρεξηγήσης και συγνώμη αν εθιξα κάποιους..δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου..
Ναι,οι προκαταβολές ειναι μέχρι 10 Φεβρουαρίου και μπορουμε και παραπανω κατόπιν συννενοησης..
Συγνώμη και πάλι..
Λύθηκε το "πρόβλημα" τότε..ότι θέλετε στη διάθεση σας..καμμιά παρεξήγηση.. απλά είπα μήπως έχασα κάποιο ποστ με νωρίτερη προθεσμία
(μάλιστα είχα προτείνει κιόλας να δώσουμε νωρίτερα τις προκ/λές αν βηθούσε να έρθει νωρίτερα το προβολικό)
απλά ως κλασσικός Έλλην, θα πληρώσω την τελευταία μέρα![]()
τελικά παιδιά ποια είναι η τελική τιμή και το κατάστημα...???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.