Power-buy Benq w1070

Μόλις μου ήρθε αυτό το email και σας το κοινοποιώ copy paste:

Κώστα Καλημέρα

Σου προωθώ το μύνημα απο τον Κο Νίκο Βεζυριάννη της '' Divitec''.

Για τα γυαλιά όπως θα δείς δεν είναι καλά τα νέα _ θα μπορεί να μας παραδώσει τον Απρίλη λεει κοντά στα 73.00 ~ euro το κάθε ένα _ αυτό στο προφορικό μου το είπε....
Οπότε άν ο άλλος προμηθευτής τα είχε βρει, και τα κράτησε (όλα αυτά πριν το Δεκέμβρη) γατί τώρα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα άς τα προμηθευτούν τα παιδιά απο εκεί.....

Πραγματικά λυπάμαι αλλά _ άν δεν τα έχει η BenQ πού να τα βρούμε αλλού?????????

Τώρα για το κλείσιμο του Βιντεοπροβολέα στα 5'' ο ανεμηστήρας _ απ´οτι μου ανέφερε είναι θέμα ρύθμισης στο μενού ''Quick cooling ON'' αν αυτό απενεργοποιηθεί _ ο Βιντεοπροβολέας (το αναμηστιράκι - blower) θα σβήνει κανονικά όπως όλοι οι Βιντεοπροβολείς με τον φυσιολογικό χρόνο ψύξης που απαιτείται.

Και κάτι άλλο που συζητήσαμε προφορικώς με τον Κο Νίκο Βεζυριάννη επ´αυτού _ και άν ακόμα δεν υπήρχε στο μενού αυτή η ρύθμιση δηλ. να έσβηνε γρήγορα το ανεμηστηράκι πάντα _ πάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τη ζωή της λάμπας του Βιντεοπροβολέα, γιατί απλά θα κρύωνε σιγά - σιγά, και για όλο αυτό το χρόνο δεν του επιτρέπεται απο το κύκλωμά του να ανοίξει. Άν αυτό συνέβαινε θα ήταν καταστροφικό για τη λάμπα του Βιντεοπροβολέα...

Αυτά για την ώρα.

Νίκος Παχής

---------- Forwarded message ----------
From: Nikos Vezirgiannis <[email protected]>
Date: 2013/2/5
Subject: w1070 fan και γυαλιά
To: Νικος Παχής <[email protected]>

Νίκο καλημέρα,

Για τα γυαλιά δεν έχω καλά νέα, η BenQ θα έχει να μου δώσει από Απρίλιο, τιμή είναι νωρίς να σου πω κάτι πολύ καλό από τώρα.

Για τον ανεμιστήρα πήρα την παρακάτω απάντηση

Please find reply from our technical staff.

I think the customer is talking about the "quick cooling"function.

Quick cooling on: fan run for few seconds and stop - PRJ cool down with time.

Quick cooling off: fan run for 1 minute or so.

It's not a bug but an ease of use feature launched in BenQ models since 2010.

If customer is anxious he can turn off the quick cooling then projector fan will run for minutes.
Προφανώς αυτός ο χρήστης στο avsforum είχε το Quick cooling ON.

Best Regards
Nikos Vezirgiannis

Business Development Consultant

Πάμε πάλι με τις λίστες :)

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb (εδώ δεν θυμάμαι ποιό μέλος είχε αντικατασταθεί,εννοώ ψευδώνυμο)
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_

Με κίτρινο χρώμα,δώσανε προκαταβολή αλλά δεν δώσανε τα προσωπικά τους στοιχεία

Με κόκκινο χρώμα δεν δώσανε προκαταβολή

Οι υπόλοιποι είναι ok...-bye-

edit: από τους τρεις που δεν μπόρεσαν να δώσουν την προκαταβολή και χρειάζονται επιπλέον χρόνο,ας μου στείλουν pm να κανονιστεί...

Last edited:
Επίσης μετά από συνομιλία,για το FU θα κάνουν ότι γίνεται έτσι ώστε να παραλάβουμε με το τελευταίο firmware και στην χειρότερη θα γίνει εδώ,δωρεάν φυσικά,απλά θα χάσουμε την χαρά του unboxing αλλά θα γλυτώσουμε τα πήγαινε - έλα...

μπραβο Κωστα,ειναι σημαντικο να γλυτωσουμε τα πηγαινε-ελα δεν χαθηκε και ο κοσμος για δυο-τρεις μερες

E καλα. Αν γινει αναβαθμιση firmware δεν θα χασετε και καμια χαρα unboxing. Δεν θα τους παρετε χυμα στο χερι.
Ολα θα ειναι μεσα στη συσκευασια τους. Δεν θα εχει φυγει ουτε η μυρωδια της..καινουργιλας. :laugh:

μπραβο Κωστα,ειναι σημαντικο να γλυτωσουμε τα πηγαινε-ελα δεν χαθηκε και ο κοσμος για δυο-τρεις μερες

Γιώργο δύο τρεις μέρες δεν τους δίνουμε με τίποτα..:violent-smiley-030: :flipout:

Χωρίς πλάκα το παλεύουν για να έρθουν πιο νωρίς τα μηχανάκια απλα δεν ανακοινώνεται γιατί δεν ειναι επίσημο..-bye-

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

E καλα. Αν γινει αναβαθμιση firmware δεν θα χασετε και καμια χαρα unboxing. Δεν θα τους παρετε χυμα στο χερι.
Ολα θα ειναι μεσα στη συσκευασια τους. Δεν θα εχει φυγει ουτε η μυρωδια της..καινουργιλας. :laugh:
Αν δεν σκίσεις με χαρτοκοπτη την ζελατινα ή με μανία με τα δάχτυλα(όπως αρέσκεται ο καθένας :flipout:)...δεν ειναι χαρά Γιάννη -bye-

Τα χρωματα στην λίστα ειναι τυχαία και όχι κίτρινες ή κόκκινες κάρτες..εδω δεν παίζουμε ποδόσφαιρο :flipout: άσχετα αν απλωνουμε σεντόνι...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Αν δεν σκίσεις με χαρτοκοπτη την ζελατινα ή με μανία με τα δάχτυλα(όπως αρέσκεται ο καθένας :flipout:)...δεν ειναι χαρά Γιάννη -bye-

Μην ανησυχεις. Το service εχει στα χερια του μια μαγικη συσκευη. ! :p

Scotch-H180-PistolGrip-Tape-Dispenser.jpg

Τι δεν κατάλαβα βρε παίδες; Μεχρι 10 Φλεβαρη δεν ηταν οι προκαταβολές;

Τι δεν κατάλαβα βρε παίδες; Μεχρι 10 Φλεβαρη δεν ηταν οι προκαταβολές;

Μην παρεξηγειτε τα γραπτά μου..μια ενημέρωση ήταν για να έχουμε όλοι πληρη εικόνα..δεν τίθεται θέμα παρεξηγήσης και συγνώμη αν εθιξα κάποιους..δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου..
Ναι,οι προκαταβολές ειναι μέχρι 10 Φεβρουαρίου και μπορουμε και παραπανω κατόπιν συννενοησης..
Συγνώμη και πάλι..

Μην παρεξηγειτε τα γραπτά μου..μια ενημέρωση ήταν για να έχουμε όλοι πληρη εικόνα..δεν τίθεται θέμα παρεξηγήσης και συγνώμη αν εθιξα κάποιους..δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου..
Ναι,οι προκαταβολές ειναι μέχρι 10 Φεβρουαρίου και μπορουμε και παραπανω κατόπιν συννενοησης..
Συγνώμη και πάλι..

καμμιά παρεξήγηση.. απλά είπα μήπως έχασα κάποιο ποστ με νωρίτερη προθεσμία
(μάλιστα είχα προτείνει κιόλας να δώσουμε νωρίτερα τις προκ/λές αν βηθούσε να έρθει νωρίτερα το προβολικό)
απλά ως κλασσικός Έλλην, θα πληρώσω την τελευταία μέρα :P

καμμιά παρεξήγηση.. απλά είπα μήπως έχασα κάποιο ποστ με νωρίτερη προθεσμία
(μάλιστα είχα προτείνει κιόλας να δώσουμε νωρίτερα τις προκ/λές αν βηθούσε να έρθει νωρίτερα το προβολικό)
απλά ως κλασσικός Έλλην, θα πληρώσω την τελευταία μέρα :P
Λύθηκε το "πρόβλημα" τότε..ότι θέλετε στη διάθεση σας..-bye-

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

τελικά παιδιά ποια είναι η τελική τιμή και το κατάστημα...???

855 σε τιμη μετρητοίς απο το κατάστημα Avart αλλα δεν υπαρχουν άλλα διαθέσιμα κομμάτια..