Power-buy Benq w1070

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Τα προβόλια δεν τα παίρνουμε για έργα...τα παίρνουμε για να δούμε πως πάνε με τα πατερνάκια!!!:flipout:

Ρώτα τον Βασίλη αν είναι καλό το Dark Knight...:flipout:

Calibration ανα 10 ώρες..δηλαδή κάθε δύο μέρες..:flipout:

Μόλις μίλησα με Κο Παχή για την παράδοση και μου είπε πως η τελευταία επικοινωνία με την Vivitec ήταν την προηγουμενη Πέμπτη και τους είπαν πως τους περιμένουν απο μέρα σε μέρα..εάν υπαρχει κάτι νεότερο θα επικοινωνήσουν μαζι μου..
Τώρα όσον αφορά για τις βλάβες που αναφέρθηκαν μου είπε ο Κος Παχής πως θα γίνει άμεση αντικατάσταση και φυσικά χωρίς νε χρεωθουμε τίποτα.
Αυτα τα νεότερα και αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα :)

ΝΕΑ..ΝΕΑ..ΝΕΑ:
Ενημέρωσε η Divitec (την οποία ενημέρωσε η μαμά Benq Ολλανδίας) την Avart ότι,οι 20 προβολεις οι οποίοι προορίζονται για εμάς βρίσκονται στην τελευταία αλυσίδα της παραγωγής και περνάνε το σημείο ελέγχου και πως θα φορτωθούν για Ελλάδα αύριο απόγευμα ή το αργότερο Τετάρτη πρωι,κάτι που σημαίνει πως λογικά Παρασκευή θα βρίσκονται Ελλάδα και θα παραλάβει η Avart Δευτέρα (το Σάββατο ειναι κλειστή η Divitec) ή τελική ημέρα την Τρίτη..οπότε λογικά η επαρχία θα παραλάβει Τετάρτη ή max Πέμπτη 7 Μαρτίου.
Αυτα ειναι τα τελευταία νέα και φυσικά οποια εξέλιξη υπαρχει θα σας ενημερώνω άμεσα.

ένα-ένα τα διαλέγει τα καλύτερα κομμάτια η μαμα-BenQ, για να στείλει στο avclub power-buy! :grandpa:

Αδέρφια,να ξέρετε πως το άγχος μου για την παραλαβή ειναι μεγαλο αν και δεν θα έπρεπε γιατί η αποκλειστική ευθύνη ειναι της Avart ,απλα σαν άνθρωπος δεν μπορω να αποποιηθω των ευθυνών μου ή να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους.Ακόμη και τις προηγούμενες ημέρες με την πικρίλα της έντασης δεν το "άφησα" το Power buy και επικοινωνούσα συχνά με την Avart,αλλα ενα μικρο χρονικό διαστημα τρειών ημερών δεν έβρισκα τον Κο Παχή για τους γνωστούς λόγους.
Οπότε τα μπράβο ανήκουν στον Κο Παχή ο οποίος απο την αρχη πίστεψε και "κυνήγησε" αυτο το Power buy και κάνει τα πάντα για να γίνουν ολα όσα μας υποσχέθηκε,και μιας και το έφερε η κουβέντα θα μιλήσω ξανα μαζι του για να μάθει για το firmware και θα σας ενημερώσω.
Εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να έρθουν όσο γίνεται γρηγορότερα,να τα παραλάβουμε όλοι με ασφάλεια και να μην υπαρχει κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στο εξωτερικό.
Επανέρχομαι ..

Κωστα ευχαριστουμε για την αμεση και πληρη ενημερωση!
Δε θα μπορουσαν να ειναι πιο ευχαριστα τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να δωθεί και η πρέπουσα προσοχή στο σημείο ελέγχου για να μην έχουμε τα προβλήματα που ακούσαμε.
Επίσης να σας γνωστοποιήσω πως αυτο το κενό των δύο μηνών,απο την πρώτη παρτίδα,ήταν γιατί η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών εώς τεράστια θα την χαρακτήριζα και αφορούσε μόνο την Ευρώπη.
Αυτα μου τα μετέφερε ο Κος Παχής ο οποίος φυσικά έχει άμεση ενημέρωση.

Βλέπω καλά; 45 κομμάτια; Είναι τα δικά μας;
Εγώ θέλω τον τρίτο αριστερά της κάτω στοίβας!

Last edited: