Power-buy Benq w1070

Το σκέφτηκα αλλά προτίμησα εδώ, δεν ξέρω το γιατί. Αν είναι αυτός ο λόγος της έξτρα χρέωσης πάω πάσο. Οπως είπα και πιο πάνω, στο επόμενο power buy ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να βάζει την πινελιά του, π.χ. "Είμαι μέσα αν τα μεταφορικά δεν υπερβούν τα 5 ευρώ", "είμαι μέσα αλλά θέλω η κούτα να έχει μέσα αφρολέξ και απ ´έξω να γράφει ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ" κτλ κτλ. Καλοθέατος φίλε και συγχώρα με.

no problem, Manos.. καλοθέατος και σε σένα
προς όλους.. σόρρυ για την ένταση του προηγούμενου ποστ μου

Ρεαλικός αλλά μάλλον όχι ρεαλιστής!
Κεντούσαν σήμερα τα παλληκάρια....

Ρεαλικός αλλά μάλλον όχι ρεαλιστής!
Κεντούσαν σήμερα τα παλληκάρια....

Πάω πάσο..δεν το περίμενα στην Μίλαν..

και λίγα offtopic να ηρεμησουμε :)

Ήρθε το μεσημέρι και τώρα το στήνω. 20 euro στο Δρυμό Θεσσαλονίκης.
Ο κύριος Πάχης μας υποσχέθηκε 12-13 euro και τώρα θα πρέπει να νιώθουμε ευχαριστημένοι με τα 15 euro και να βρούμε τραπεζικό λογαριασμό όσοι δεν έχουμε για να πάρουμε τα ρέστα;
Φυσικά δεν πρόκειτε να μπώ σε τέτοια διαδικασία.
Ακόμα και τώρα δηλαδή μετά απο τόσες μπούρδες που μας είπε προσπαθεί να βγάλει κέρδος.
Αυτά όλα κύριε Πάχη θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ κάποια στιγμή.
Θέμα με 300.000 views δεν περνάει απαρατήρητο.

Last edited:
Ήρθε το μεσημέρι και τώρα το στήνω. 20 euro στο Δρυμό Θεσσαλονίκης.
Ο κύριος Πάχης μας υποσχέθηκε 12-13 euro και τώρα θα πρέπει να νιώθουμε ευχαριστημένοι με τα 15 euro και να βρούμε τραπεζικό λογαριασμό όσοι δεν έχουμε για να πάρουμε τα ρέστα;
Φυσικά δεν πρόκειτε να μπώ σε τέτοια διαδικασία.
Ακόμα και τώρα δηλαδή μετά απο τόσες μπούρδες που μας είπε προσπαθεί να βγάλει κέρδος.
Αυτά όλα κύριε Πάχη θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ κάποια στιγμή.
Θέμα με 300.000 views δεν περνάει απαρατήρητο.

no comments...

Αυτή την τελευταία "υποχρέωση" δεν την συνεχίζω άλλο..
Οποίος επιθυμεί να του επιστραφούν χρήματα από την διαφορά των 15 και πάνω μπορει να επικοινωνήσει με την Avart να δώσει τον λογαριασμό του,να κάνει τα παράπονα του και ότι άλλο θέλει..
ΑΡΚΕΤΑ παιδια..τα "χωσαμε" αλλα δεν θα το διαλύσουμε το νήμα και απο τη στιγμή που βγήκαν τα οποία συμπεράσματα και έστω καθυστερημένα δόθηκε μια λύση (η αρχική τιμη ήταν 12/13 και με την έξτρα συσκευασία ανέβηκε στα 15 ) θεωρώ πως πρέπει να μείνουμε ικανοποιημένοι,αν και λέω ΔΕΝ έγινε έτσι όπως έπρεπε..
Αύριο εφόσον παραλαβανε όλοι κλεινω και επίσημα το νήμα...

Tο no comments... είναι comment απο μόνο του κώστα

Tο νήμα δεν πρέπει να κλείσει σίγουρα μέχρι να πάρει και ο manosfp τον προβολέα και κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζετε ποτέ να κλείσει για την περίπτωση που χρειαστούμε κάποια πληροφορία για service σε περίπτωση βλάβης ή οτιδήποτε.
Μην ξεχνάμε ήταν και αυτό μέσα στη συμφωνία.

Σε ευχαριστώ καιγω για ότι έκανες, δεν ηταν και λίγα.

Tο no comments... είναι comment απο μόνο του κώστα

Tο νήμα δεν πρέπει να κλείσει σίγουρα μέχρι να πάρει και ο manosfp τον προβολέα και κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζετε ποτέ να κλείσει για την περίπτωση που χρειαστούμε κάποια πληροφορία για service σε περίπτωση βλάβης ή οτιδήποτε.
Μην ξεχνάμε ήταν και αυτό μέσα στη συμφωνία.

Σε ευχαριστώ καιγω για ότι έκανες, δεν ηταν και λίγα.

Φυσικά και είναι απο μόνο σχόλιο και με νόημα..
Αύριο θα κλείσω επίσημα το powerbuy όσον αφορά σχόλια-συζητήσεις κλπ..απο εκει και πέρα οποιαδήποτε προβλημα υπάρξει θα είναι ανοιχτό για όλους μας όπως σωστά είπες ότι συμφωνήσαμε..
Δεν αποποιηθηκα καμία μου ευθύνη και ίσα ίσα "πήρα" επάνω μου κάποιες που δεν έπρεπε,αλλα ήμουν ΕΔΩ για όλους μας χωρίς να σημαίνει πως δεν έκανα λάθη..
Όμως,τις τελευταίες ημέρες κόντεψε να εκτροχιαστει το θέμα και δεν το ήθελα με τίποτα..

Κι εγω thanks σε ολα τα παιδια, ιδιαιτερα στον Κωστα.
Παμε στα αλλα W1070 threads τωρα να ευχαριστηθουμε και να σκαλισουμε το προβολικο μας :cool:

εγω δεν θελω τιποτα,Κωστα εισαι πρωτος να εισαι παντα καλα

Ουτε εγω θελω τιποτα Κωστα,εφαγα ηδη μεγαλη ξενερα απο Avart..

Ούτε εγώ θέλω καμία επιστροφή χρημάτων.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε αυτό πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι. Έχουν κάθε λόγο να δεχτούν την επιστροφή χρημάτων οι υπόλοιποι, ειδικά όσοι έδωσαν από 20 μέχρι 40 ευρώ.

Ένα ευχαριστώ εκ μέρους μας στον κ. Παχή και στον Κώστα (Takeshy) για τον χρόνο τους και τέλος. Ούτε αιχμές μεταξύ των συναλλασσομένων, αλλά ούτε και στήσιμο ανδριάντων. Απλά πράγματα, σταράτα και, εν τέλει, αυτονόητα, μιας συναλλαγής. Γιατί το powerbuy κατά κύριο λόγο είναι μια οικονομική συναλλαγή, πέρα από τον συναδελφικό του χαρακτήρα μεταξύ μας ως μέλη του φόρουμ.

Last edited:
τελικά η Νάουσα είναι πιο κοντά στην Αθήνα απο όλες τις πόλεις της Ελλάδος?
ρε μπας και είμαστε προάστιο της αττικής και δεν το γνώριζα?
Παρέλαβα σήμερα ....15,8 Ε.
Άντε να γουστάρουμε λιγάκι.....:music-smiley-005:

τελικά η Νάουσα είναι πιο κοντά στην Αθήνα απο όλες τις πόλεις της Ελλάδος?
ρε μπας και είμαστε προάστιο της αττικής και δεν το γνώριζα?
Παρέλαβα σήμερα ....15,8 Ε.
Άντε να γουστάρουμε λιγάκι.....:music-smiley-005:

Μπράβο...χαίρομαι ιδιαίτερα...