Power-buy Benq w1070

Μηπως να επικοινωνησουμε και με καποιο καταστημα στο εξωτερικο (Γερμανια, Ολλανδια) να παρουμε μια προσφορα και απο εκει ??

760 + 40 μεταφορικα απο Γερμανια καποιος μου ειπε (τιμη για ενα τεμαχιο, καμια σχεση με pb)

Να μας στειλουν μια παλετα?

Μηπως να επικοινωνησουμε και με καποιο καταστημα στο εξωτερικο (Γερμανια, Ολλανδια) να παρουμε μια προσφορα και απο εκει ??

760 + 40 μεταφορικα απο Γερμανια καποιος μου ειπε (τιμη για ενα τεμαχιο, καμια σχεση με pb)

Να μας στειλουν μια παλετα?
Δέν χάνουμε τίποτα να στείλουμε ένα email. Ξέρει γερμανικά κάποιος ?

Συμφωνώ. είναι σημαντική παράμετρος
Όταν τελειώσει με το καλό αυτό το power-buy θα δούμε και για τα γυαλιά...δείτε στο νήμα του 1070 κάποια link που ανέβασα χθες βράδυ..τα επίσημα της benq δείχνουν να δουλεύουν πιο καλά αλλά είναι ακριβά..

Προσθεστε κι εμένα στη λίστα με ενδιαφέρον. Με προβληματίζει το rainbow που βλέπω σε dlp αλλα ελπίζω ο χρώματικος τροχός 6χ να κάνει καλη δουλειά .

Καλώς ήρθες..ο τροχός ΔΕΝ είναι 6x αλλά 6 περιοχών..

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Ntinos P
12. Ntinos P
13. manosfp

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. apom
7. dpapav

Όταν τελειώσει με το καλό αυτό το power-buy θα δούμε και για τα γυαλιά...δείτε στο νήμα του 1070 κάποια link που ανέβασα χθες βράδυ..τα επίσημα της benq δείχνουν να δουλεύουν πιο καλά αλλά είναι ακριβά..

Εγώ έλεγα μήπως πρέπει να το εντάξουμε στο power buy.
δηλαδή θα χάλαγε το όποιο μαγαζί μαζί με π.χ. 20 προβολείς να δώσει και 30-40 ζευγάρια γυαλιά (τυχαία νούμερα)
στα οποία θα έχει κάνει εξίσου καλή τιμή.
Νομίζω ότι όσο μεγαλώνουν τα ποσά είναι προς όφελος δικό μας...

Η τιμή του εξωτερικού σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την εδώ χωρίς power buy και γιαυτό φυσικά έγινε και αυτή η κίνηση,δηλαδή,να πλησιάσουμε όσο γίνεται την τιμή του εξωτερικού και να έχουμε την εγγύηση της επίσημης εδώ αντιπροσωπείας.
Από την άλλη όποιος γνωρίζει γερμανικά και θέλει να ασχοληθεί ας κάνει ένα email και ο καθένας ας κρίνει από εκεί και πέρα..

Μόλις με πήρανε και μου είπαν την πρώτη προσφορά:

ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ: 865

ΔΟΣΕΙΣ: δεν μας κάνει

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: θα πληρωθούν από εμάς αλλά θα αποσταλούν με μεταφορική που σημαίνει χαμηλό κόστος σε σχέση με courier

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: όταν δοθεί η παραγγελία είναι θέμα ημερών

αυτή θα είναι η φόρμα των προσφορών έτσι ώστε με μία ματιά να είναι εύκολα αναγνώσιμη
επίσης δεν θα ήθελα σε αυτή τη φάση να αναφέρουμε τα καταστήματα για ευνόητους λόγους..προσωπική εκτίμηση,εάν έχετε αντίθετη άποψη το συζητάμε

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Ntinos P
12. Ntinos P
13. manosfp

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. apom
7. dpapav
8. soulkeeper

Εγώ έλεγα μήπως πρέπει να το εντάξουμε στο power buy.
δηλαδή θα χάλαγε το όποιο μαγαζί μαζί με π.χ. 20 προβολείς να δώσει και 30-40 ζευγάρια γυαλιά (τυχαία νούμερα)
στα οποία θα έχει κάνει εξίσου καλή τιμή.
Νομίζω ότι όσο μεγαλώνουν τα ποσά είναι προς όφελος δικό μας...

σωστό το σκεπτικό σου..μιλάμε όμως για τα επίσημα γυαλιά τα οποία κοστίζουν διπλά-τριπλά χρήματα σε σχέση με τα sainsonic
κοιτάξτε τα link που ανέβασα χθες στο νήμα του 1070
τα sainsonic 30-40 ,τα επίσημα έξω 70+ φανταστείτε εδώ...

Μόλις μίλησα και με το τελευταίο κατάστημα, ένατο στον αριθμό παρακαλώ...
τώρα απλά περιμένουμε..

αυτή θα είναι η φόρμα των προσφορών έτσι ώστε με μία ματιά να είναι εύκολα αναγνώσιμη
επίσης δεν θα ήθελα σε αυτή τη φάση να αναφέρουμε τα καταστήματα για ευνόητους λόγους..προσωπική εκτίμηση,εάν έχετε αντίθετη άποψη το συζητάμε

Πως θα οργανωθεί η παραγγελία? θα δώσουμε λίστα με email στο κατάστημα να υποθέσω και θα επικοινωνήσει μαζί μας? θεωρώ εφικτό να πλησιάσει η τιμή τα 800.

Πως θα οργανωθεί η παραγγελία? θα δώσουμε λίστα με email στο κατάστημα να υποθέσω και θα επικοινωνήσει μαζί μας? θεωρώ εφικτό να πλησιάσει η τιμή τα 800.

Εάν στείλουμε μόνοι μας τα στοιχεία στο κατάστημα φοβάμαι πως θα γίνει μπέρδεμα και εάν δεν στείλει κάποιος θα ψαχνόμαστε στα τηλέφωνα..το αναλαμβάνω και αυτό έτσι ώστε να γίνει σωστά και οργανωμένα η παραγγελία.. δηλαδή,όταν έρθει η ώρα θα μου στείλετε email και το οποίο θα είναι και η επιβεβαίωση της παραγγελίας,με τα στοιχεία σας και όποιος επιθυμεί τιμολόγιο θα αναγράψει τα αντίστοιχα στοιχεία..τώρα,όσον αφορά τις πληρωμές θα συνεννοηθώ πως επιθυμεί το κατάστημα..υπόψη πως ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι με δόσεις η όχι..

σωστό το σκεπτικό σου..μιλάμε όμως για τα επίσημα γυαλιά τα οποία κοστίζουν διπλά-τριπλά χρήματα σε σχέση με τα sainsonic
κοιτάξτε τα link που ανέβασα χθες στο νήμα του 1070
τα sainsonic 30-40 ,τα επίσημα έξω 70+ φανταστείτε εδώ...
Το θέμα είναι τι τιμή μπορούμε να πετύχουμε και για τα γυαλιά benq την ώρα που καίει το μετρητό...
Όσο για τα sainsonic κ.λπ. επειδή τυχαίνει να έχω sainsonic -σαν γυαλιά για επιπλέον άτομα- σε μια samsung 3d που έχω
θα σου πώ ότι ναι μεν είναι κατά πολύ φθηνότερα, αλλά δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση με τα γνήσια...
Είναι μικρότεροι οι φακοί και στέκονται σε μεγαλύτερη απόσταση απο τα μάτια με αποτέλεσμα να βλέπεις και τον σκελετό
Επίσης στη διάρκεια μιας ταινίας είναι πιθανό 1-2 φορές να αποσυγχρονιστούν,
πράγμα που στα 3 γνήσια που έχω δεν έχει συμβεί ούτε 1 φορά...

Δεν λέω να είναι δεσμευτικό μαζί με τον προβολέα,
αλλά όποιος θέλει να μπορεί να προμηθευτεί συγχρόνως
και τα γνήσια γυαλιά σε καλύτερη τιμή.
Αν ολοκληρωθεί το power buy και πας μετά, θα είναι
"δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις..!"

Εάν στείλουμε μόνοι μας τα στοιχεία στο κατάστημα φοβάμαι πως θα γίνει μπέρδεμα και εάν δεν στείλει κάποιος θα ψαχνόμαστε στα τηλέφωνα..το αναλαμβάνω και αυτό έτσι ώστε να γίνει σωστά και οργανωμένα η παραγγελία.. δηλαδή,όταν έρθει η ώρα θα μου στείλετε email και το οποίο θα είναι και η επιβεβαίωση της παραγγελίας,με τα στοιχεία σας και όποιος επιθυμεί τιμολόγιο θα αναγράψει τα αντίστοιχα στοιχεία..τώρα,όσον αφορά τις πληρωμές θα συνεννοηθώ πως επιθυμεί το κατάστημα..υπόψη πως ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι με δόσεις η όχι..

Αυτό εννοούσα ... να σταλεί μια λίστα με υποψήφιους αγοραστές αλλά οι πληρωμές υποθέτω θα πρέπει να γίνουν απευθείας σε συνεννόηση με το κατάστημα...

Το θέμα είναι τι τιμή μπορούμε να πετύχουμε και για τα γυαλιά benq την ώρα που καίει το μετρητό...
Όσο για τα sainsonic κ.λπ. επειδή τυχαίνει να έχω sainsonic -σαν γυαλιά για επιπλέον άτομα- σε μια samsung 3d που έχω
θα σου πώ ότι ναι μεν είναι κατά πολύ φθηνότερα, αλλά δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση με τα γνήσια...
Είναι μικρότεροι οι φακοί και στέκονται σε μεγαλύτερη απόσταση απο τα μάτια με αποτέλεσμα να βλέπεις και τον σκελετό
Επίσης στη διάρκεια μιας ταινίας είναι πιθανό 1-2 φορές να αποσυγχρονιστούν,
πράγμα που στα 3 γνήσια που έχω δεν έχει συμβεί ούτε 1 φορά...

Δεν λέω να είναι δεσμευτικό μαζί με τον προβολέα,
αλλά όποιος θέλει να μπορεί να προμηθευτεί συγχρόνως
και τα γνήσια γυαλιά σε καλύτερη τιμή.
Αν ολοκληρωθεί το power buy και πας μετά, θα είναι
"δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις..!"

Πολύ σωστά όλα όσα λες και μάλιστα στο εξωτερικό κάποιος ανέφερε πως η κόρη του με τον αποσυγχρονισμό των sainsonic έπαθε ναυτία...
το ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα γνήσια θα είναι σίγουρο..οπότε όταν επικοινωνούν μαζί μου θα τους πω να μας δώσουν και τιμή για γυαλιά

Η δεύτερη:

ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ: 900

ΔΟΣΕΙΣ: η τιμή αφορά μόνο μετρητά

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: 5 στους εκτός Αθηνών

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: όταν δοθεί η παραγγελία είναι θέμα ημερών

Η δεύτερη:

ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ: 900

ΔΟΣΕΙΣ: η τιμή αφορά μόνο μετρητά

-4,25% για αγορά 15-20 προβολέων τοις μετρητοίς
Ά ρε Ελλαδάρα αθάνατη...:fahne90: