Power-buy Benq w1070

Γιαννη, δυο δυο τα dlpακια ? :ernaehrung004:

Browser, browser... Τι μου λέει αυτο το νικ;;;

Κάπου σε ξέρω ρε φίλε αλλα δε θυμάμαι καλα...

Μήπως σ έχω πετύχει σε κανένα διαγωνισμό μοντελισμου;;;

Για θύμισε μου...

Υ.γ. Ακους εκει που θα μας την πει και ο χρηστακης.... Που σαι ρε γαμωτο μου;;;; :ρρρρρ

Κώστα να φανταστώ οτι οι ´´με ενδιαφέρον´´ είναι σε διαδικασία αναθέρμανσης της σχέσης τους με το άλλο τους μισό???? :hanged:

Browser, browser... Τι μου λέει αυτο το νικ;;;

Κάπου σε ξέρω ρε φίλε αλλα δε θυμάμαι καλα...

Μήπως σ έχω πετύχει σε κανένα διαγωνισμό μοντελισμου;;;

Για θύμισε μου...

Υ.γ. Ακους εκει που θα μας την πει και ο χρηστακης.... Που σαι ρε γαμωτο μου;;;; :ρρρρρ

Eκτος απο ανεκδοτα, ειχες να γραψεις τετοιο κατεβατο απο το 2009...

Κώστα να φανταστώ οτι οι ´´με ενδιαφέρον´´ είναι σε διαδικασία αναθέρμανσης της σχέσης τους με το άλλο τους μισό???? :hanged:

τι αναθερμανση ρε φιλαρακι εδω κοντευουμε να χωρισουμε για χαρη του μπενεκιου.το τι γλυκαναλατες ταινιες κ παιδικα εχει να πεσει το πρωτο διαστημα προκειμενου να καλμαρουμε το κλιμα δεν λεγεται..πριν τον μαιο δεν βλεπω να παιζω nba live και να βλεπω θριλερ... :) :)

Το Service γίνεται στην Ελλάδα από τον εκάστοτε Third Party Service Provider της BenQ. Αυτή την περίοδο Service Provider της BenQ είναι η εταιρία CPI AE.

H εισαγωγή θα γίνει από τον νέο επίσημο διανομέα της BenQ, την εταιρία Divitec (Παραμυθιάς 4, Γλυκά Νερά 15354, 210 2855080, www.divitec.gr)
Την Divitec την υποστηρίζει ο Business Development Consultant της BenQ για την Ελλάδα.

ρε παιδιά εγώ αυτή τη divitec γιατί δεν την έχω ξανακούσει; Πριν 2 μήνες που έψαχνα για BenQ η CPI ήταν επίσημος αντιπρόσωπος και είχε και το service. Με έναν κολλητό που έχει ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που μίλησα μου λεγε ότι από την CPI παίρνει. έχει πάει κανείς απο τη divitec να δει τι παίζει πριν τα σκάσετε;

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Αν δεις πιο πριν(μαλλον σε αλλο thread ειναι) ειναι το βασικο μου προβλημα και θα περιμενω 2 πραγματα. Η' να ερθει καποιος σπιτι μου με τον W1070 στο ταγαρι του να τον δοκιμασουμε στην οθονη που πολλα παιδια ενδιαφερονται να αγορασουν απο το ebay ή θα περιμενω να γινει διαθεσιμο απο το Amazon ωστε αν με ενοχλει το RBE να μπορω να τον επιστρεψω χωρις χρεωση. Παντως σε 3Χ τροχο βλεπω RBE αλλα μειωμενο. Αν μου επιτρεπεις σε ποιον προβολεα 4Χ (καθαρη ταχυτητα υποθετω ) ειδες RBE?

Εχω δει rbe σε Benq 5000 που αν δεν κανω λαθος ειναι 4χ ο τροχος του. Επισης ο πρωτος μου προβολεας ηταν dlp o avanti plus ,που μετα την αποκτηση του καταλαβα οτι βλεπω rainbow. Καπου στην πορεια το συνηθισα αλλα καπως με κουραζε η θεαση σε dlp ενω στον sony topaz lcd που εχω τωρα δε συμβαινει.

τι αναθερμανση ρε φιλαρακι εδω κοντευουμε να χωρισουμε για χαρη του μπενεκιου.το τι γλυκαναλατες ταινιες κ παιδικα εχει να πεσει το πρωτο διαστημα προκειμενου να καλμαρουμε το κλιμα δεν λεγεται..πριν τον μαιο δεν βλεπω να παιζω nba live και να βλεπω θριλερ... :) :)

Γλυκανάλατες ταινίες παρέα με χαρτομάντηλα....:flipout:

Πολιτική και διαπραγματεύσεις....η μόνη σωτηρία...τέλος με τα : Offtopic:

Πριν ένα λεπτό που μπήκα στα email μου είδα πως μου ήρθε το παρακάτω και δεν ξέρω εάν κόλλησε ο server ή κάτι άλλο και μου το είχε στείλει πιο πριν,διότι λέει καλησπέρα και ζητώ συγνώμη για τυχόν παρεξήγηση...

Κώστα Καλησπέρα

Σου στέλνω τους αριθμούς των Τραπεζών για την κατάθεση της προκαταβολής.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ AV ART

PROBANK 38 0540 0210 0003 6428 7012 013
IBAN = GR38 0540 0210 0003 6428 7012 013

ΕΘΝΙΚΗ 089/440449-19
IBAN = GR68 0110 0890 0000 0894 4044 919

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5022-055986-098
IBAN = GR09 0172 0220 0050 2205 5986 098

EUROBANK 0026.0069.11.0200592749
IBAN = GR4702600690000110200592749

Για λόγους απόλυτης σιγουριάς θα πρέπει να βγαίνει σε όλους τους λογαριασμούς η επωνυμία ΔΙΟΝ. & ΒΑΣ. ΠΡΙΟΝΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Θα πρέπει εφ όσον γίνεται η κατάθεση της προκαταβολής να στέλνεται FAX με το αποδεικτικό κατάθεσης στο 2110134347 ή με e-mail στο [email protected] .
Όσον αφορά τα άτομα που θα παραλάβουν στην επαρχεία ___ θα αποστέλλεται το προϊόν στην διεύθυνση που επιθυμούν με το μέσο που επιθυμούν με έξοδα αποστολής που θα βαρύνουν τους ιδίους.
Για όσους θέλουν να πληρώσουν με δόσεις μέσω κάρτας – υπάρχει πρόγραμμα έντοκων δόσεων από τρείς (3) έως και εικοσιτέσσερις (24) δόσεις αρχομένης τιμής από 855.00euros.
Για όλο το ποσό εφάπαξ με την Κάρτα υπάρχει επιβάρυνση 2% φόρος Τραπέζης.

Να επικοινωνήσουν όσοι θέλουν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της AVART _ 2110174708 και 2110134347.

Επίσης Κώστα θα έχω την δυνατότητα να σου δώσω τιμή για τα Original γυαλιά της BenQ το απόγευμα της Δευτέρας.

Για την Audio Vision Art

Νίκος Παχής

καλες κριτικες απο τους νεους κατοχους διαβαζω στο αγγλικο φορουμ,αντε να δουμε θα περασει γρηγορα ο μηνας

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δυστηχως με μεγάλη μου λύπη δεν θα μπορέσω να συμμετασχω στο power-buy...
Τα έβαλα κάτω και τελικά δεν βγαίνω οικονομικά αυτην την περίοδο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο Takeshy για την ιδέα και για την φοβερή του προσπάθεια και επιμονή να πετύχει το καλύτερο για όλους μας :grinning-smiley-043 αλλά και όποιον άλλον συμμετέιχε σε αυτό το group-buy!
Παρόλο που δεν θα τα καταφέρω αυτήν την περιοδο να αγοράσω κι εγώ, ελπίζω οτι έστω η συμμετοχή να αποτέλεσε διαπραγματευτικό ατού ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψήφιων αγοραστών.

Ευχαριστώ και πάλι και καλοθέατος σε όσους τον αποκτησουν :award:

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δυστηχως με μεγάλη μου λύπη δεν θα μπορέσω να συμμετασχω στο power-buy...
Τα έβαλα κάτω και τελικά δεν βγαίνω οικονομικά αυτην την περίοδο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο Takeshy για την ιδέα και για την φοβερή του προσπάθεια και επιμονή να πετύχει το καλύτερο για όλους μας :grinning-smiley-043 αλλά και όποιον άλλον συμμετέιχε σε αυτό το group-buy!
Παρόλο που δεν θα τα καταφέρω αυτήν την περιοδο να αγοράσω κι εγώ, ελπίζω οτι έστω η συμμετοχή να αποτέλεσε διαπραγματευτικό ατού ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψήφιων αγοραστών.

Ευχαριστώ και πάλι και καλοθέατος σε όσους τον αποκτησουν :award:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...σου εύχομαι καλή δύναμη...-bye-

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. dpapav
4. soulkeeper
5. 4enturi
6. SPIROS4
7. SkyNett
8.gtaramigos

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Εχω δει rbe σε Benq 5000 που αν δεν κανω λαθος ειναι 4χ ο τροχος του. Επισης ο πρωτος μου προβολεας ηταν dlp o avanti plus ,που μετα την αποκτηση του καταλαβα οτι βλεπω rainbow. Καπου στην πορεια το συνηθισα αλλα καπως με κουραζε η θεαση σε dlp ενω στον sony topaz lcd που εχω τωρα δε συμβαινει.

Αν εννοεις τον Benq W5000 αυτος εχει 5Χ αν λαβεις το 7 segments χρωματικο τροχο υποψη σου αρα χαμηλοτερη απο τον W1070. To αναφερει εδω.

Ο Τροχος του w5000 οπως φαινεται και εδω ειναι CYMCYMK οποτε δεν ειναι ο τυπικος τροχος και πραγματικα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλυτερο απο RGBRGB αλλα σιγουρα δεν ειναι πιο γρηγορος απο τον W1070.

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. dpapav
4. soulkeeper
5. SPIROS4
6. SkyNett
7.gtaramigos

βάλτε κι εμένα στους με ενδιαφέρον, αν δεν συμπληρώσετε, να στείλω στοιχεία για σίγουρος