Power-buy Benq w1070

Για άλλη μία φορά να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο Κο Νίκο Παχή ο οποίος με ανέχεται για τις τόσες λεπτομέρειες και πληροφορίες (πρωτοφανές φαντάζομαι) για αυτο το Powerbuy ο οποίος αφήνει την δουλεια του και μου απαντάει άμεσα..ειλικρινά δεν έχω λογια..
Λοιπόν τα της λαμπας:το κόστος της ΔΕΝ θα ξεπεράσει τα 200 με το ΦΠΑ!!!!(υπέροχα νέα)
Εγγύηση,ή ΕΝΑΝ χρόνο ή 2000 ώρες!!!!! οποιο "φτάσει" πρώτο (υπέροχα νέα (δις))
Να ξαναπώ την ατάκα που είχα καιρο να πω:
Μην ανησυχειτε για τίποτα -bye-

Υπεροχος ο κ.Παχης,αλλα και εσυ δεν πας πισω Κωστα!Με το που ρωτησαμε κατι,αμεσως να τον πλακωσεις στα τηλεφωνα χαριν της ενημερωσης της Benq W1070 κοινοτητας.
Καλα τα νεα με την εγγυηση και την τιμη της λαμπας δε θα μπρουσαν να ειναι καλυτερα!:SFGSFGSF:

Κι αλλο διαβασμα;; νιωθω ετοιμος για πανελληνιες στο θεμα "FullHD-3D on a budget"!!
Mιλαμε για τουλαχιστον 4 μηνες διαβασμα, με "πτυχιακη" στον W1070 τους τελευταιους 2 :banghead:

(thanx για το link)

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Εμείς που το manual το έχουμε φάει εδώ και μήνες κερδίζουμε κανά free κανονάκι??:D:D

Τι να το κανεις το free κανονακι,αφου το συγκεκριμενο παιχνιδι(των προβολεων)το ελευθερωνεις και με μιση ενεργεια....:violent-smiley-030:

Εμείς που το manual το έχουμε φάει εδώ και μήνες κερδίζουμε κανά free κανονάκι??:D:D

Αρχισε να παιζεις παιχνιδια πρωτα και σου δινουμε οσα κανονακια θες.
f050.gif

O BeneQew θα έρθει με δυνατότητα μεταφοράς χωροχρόνου (framepacking στα 24hz)
οπότε ναι.. θα τον λάβεις χθές, don't worry :FSGSFGS4:

Αργούμε και ανησυχώ
Γιατί το λες αυτό?όπως είπαμε τις προηγούμενες ημέρες η παράδοση στην επαρχία θα είναι Πέμπτη ή Παρασκευή 8 Μαρτίου.

αυτο που λες δεν γινεται με τιποτα τα ειδα σε 2D σημερα και μεχρι την Παρασκευη θα τα εχω σε 3D:grandpa:
παρα πολυ καλα και τα δυο σε 3D πρεπει να τα σπανε:grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Να τα ξεχάσετε αυτά!! Πρώτα έχετε πατερνάκια!!:BDGBGDB55:

Να τα ξεχασετε ολα. Θα βρω ενα μπαρμπα στην Κορωνη να ακυρωσει την παραγγελια του power buy.
p036.gif

Ουφ ολο ερχονται, δεν ερχονται, θα πατε απο εμφραγμα στο τελος. Να σας γλυτωσω θελω.
a038.gif

αυτο που λες δεν γινεται με τιποτα τα ειδα σε 2D σημερα και μεχρι την Παρασκευη θα τα εχω σε 3D:grandpa:
παρα πολυ καλα και τα δυο σε 3D πρεπει να τα σπανε:grinning-smiley-043
Το Χόμπιτ πάντως, 3D στα 24 καρέ στο σινεμά ήταν μάπα. Σαν οπτική εμπειρία εννοώ. Ελπίζω να είναι καλύτερο στο Bluray.