Power-buy Benq w1070

εεεεεεεε καλημερα παλικαραδες!!!!! τι θα γινει ρεσεις θα παμε με τιποτα καπνογονα αεροδρομιοοοο? :worshippy:

Αεροδρόμιο,δεν "παίζει" γιατί έρχονται οδικώς :)
Μίλησα πριν λίγο και δεν υπαρχει κάτι νεότερο..είπαν πως θα με ενημερώσουν αν έχουμε κάποια εξέλιξη ότι ώρα και να είναι..
Αναμονή...

προσωπική εκτίμηση, το αισιόδοξο σενάριο (για να έχει φτάσει σ'εμάς ο προβολέας)
είναι η επόμενη εβδομάδα (11-16)
και με πολλές πιθανότητες την μεθεπόμενη.. μετά χαράς να διαψευστώ βέβαια!

αν ισχύει το ότι ειναι καθοδόν από την προηγούμενη δευτέρα τότε δεν γίνεται να μην παραλάβουμε αυτήν. Εκτός αν δεν ισχύει αυτό που είπε ο άνθρωπος της diviteck και δεν έχουν φύγει ακόμα από Ολλανδία που δεν νομίζω
http://www.viamichelin.com/web/Rout...1.6&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

30 ώρες ταξίδι είναι θέλει ένα πενθήμερο το πολύ..

Ας ερθουν με το καλο και ας ερθουν και μετα απο μια βδομαδα..Και μετα αλλες περιπετειες...στησιμο και καναλακια για τα καλωδια στους τοιχους και προπαντων:παντοφλα!!

χμμ.. ναι.. τώρα (ξανα)βρήκα το ποστ στο οποίο αναφέρεσαι (εδώ)
αν ισχύουν, παίζει όντως να έρθουν όπως τα λέει ο Κώστας... μακάρι!
Εγώ έκρινα απο τη γενικότερη (ευρωπαϊκή) διαθεσιμότητα

Ας ερθουν με το καλο και ας ερθουν και μετα απο μια βδομαδα..Και μετα αλλες περιπετειες...στησιμο και καναλακια για τα καλωδια στους τοιχους και προπαντων:παντοφλα!!

Θέλω φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του στησίματος. Θα βγάλεις και την κυρά όμως. Όχι μόνο τα πανιά και τα βιδώματα!

Θέλω φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του στησίματος. Θα βγάλεις και την κυρά όμως. Όχι μόνο τα πανιά και τα βιδώματα!

Θαναση οχι,τοσο σοκαριστικες σκηνες δε μου επιτρεπει ο χαρακτηρας μου να αναρτησω στο forum μας!!
P.S.Χθες η μελιτζανοσαλατα ηταν τρομερ,ακομη τη σκεφτομαι! :chef:

Σας μεταφέρω ακριβώς ότι μου λένε,όλες τις πληροφορίες..καταλαβαίνω το άγχος σας ,και εγώ έχω τρομερό μέχρι να τα παραλάβετε και να είναι όλα καλά..

Κωστα ολα καλα θα πανε.Και ας αργησουν και 5-6 μερες απο αυτες που υπολογιζουμε,δε νομιζω πως θα παθει κανεις μας τιποτα.
Επισης απο οτι καταλαβα θα τους παραλαβουμε σφραγισμενους,απο Ολλανδια,αφου εκει εγινε ο δειγματοληπτικος ελεγχος ποιοτητας και επιπλεον εχουν το τελαιτεθο firmware?

Άγη,καλό για πολλούς λόγους θα ήταν να έρθουν στην ώρα τους,σε αυτά που μας έχουν πει..
Για το firmware προσωπική εκτίμηση είναι πως θα μας έρθουν με το νέο,έτσι να χαρούμε και το unboxing :)

εξοφλημενος ειναι παντος,ας αργησει και καμια βδομαδα μπας και ερθουν και τα γυαλια μαζι με τα προβολια:flipout:

παντος απο οτι βλεπω το HOBBIT σε 3D θα ειναι σε δυο δισκακια 23.976 fps,ναχαμε το προβολι αυριο και ενα ζευαρι γυαλια τι ωραια που θα ηταν :bigcry: