πληρωσα 130 το περασμενο Σαββατο
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα ....είναι τι μας πιανει μερικούς και το ένα media player δεν είναι αρκετό ?
πληρωσα 130 το περασμενο Σαββατο
Επισης 133 !Θεωρω οτι θα ειχε πολυ ενδιαφερον μια καλη προσφορα για την PCI wifi card (οπως μου προτεινει ο αντιπροσωπος αντι για το dongle),μια και πιστευω αρκετοι θα θελουν και ασυρματη συνδεση...ας γινει τουλαχιστον μια προσπαθεια.
Δεν θα ηταν ασχημα να παιρναμε μια τιμη.
Θα με ενδιέφερε και εμένα μία τέτοια περίπτωση.
Παιδιά πάντως θα σας πρότεινα να σκεφτείτε και τα Powerlines. Στο πλαίσιο έχει ένα που πιάνει 500Mbps και δεν έχει καμία σχέση με το wifi. Στο wifi ΑΝ είσαι κοντά και δεν έχεις εμπόδια το πολύ πολύ να πιάσεις τα 150MBps. Τα 300 ξεχάστε τα εκτός και αν το routerάκι σας τυχαίνει να φοράει ίδιο τσιπάκι με τον τσιπάκι του media player. Πιασ' τ' αβγό και κούρεφτο... Αν είναι να περιμένουμε μεεεεεχρι το wifi - ac (gigabit wifi) ... τρέχα γύρευε.Και εμένα επίσης. Έχω ρωτήσει και μου έχει κάνει ήδη τιμή για το wifi (ατομική προσφορά), ίσως αρκετοί να πετύχαμε καλύτερη τιμή (αν και μου διευκρίνισε εξ αρχής ότι δεν έχει περιθώρια έκπτωσης σε αυτό)
Γι' αυτούς που λένε οτι δεν δουλεύει το powerline να τους πω ότι όχι μόνο δουλεύει, αλλά πάει και σφαίρα.
Και εμένα επίσης. Έχω ρωτήσει και μου έχει κάνει ήδη τιμή για το wifi (ατομική προσφορά), ίσως αρκετοί να πετύχαμε καλύτερη τιμή (αν και μου διευκρίνισε εξ αρχής ότι δεν έχει περιθώρια έκπτωσης σε αυτό)
Αγαπητοι φιλοι,
Μετα το ενδιαφερον που δειξατε για το Wi-Fi MED20PCIe, αποφασισα να σας κανω μια προσφορα στα 35 ευρω, αρκει να μαζευτειτε 10 ατομα.
Δυστυχως τα περιθωρια εδω ειναι ελαχιστα και η Mede8er εκανε εκπτωση μολις μισο ευρω στη τιμη αγορας.
Η προσφορα ειναι δικη μου και μονο για το PB.
Μεχρι στιγμης ειστε 4 και το PB ληγει το Σαββατο.
Σε περιπτωση που υπαρξει ενδιαφερον και συμμετοχη, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου για να το προχωρησουμε.
Σε καθε αλλη περιπτωση, η αρχικη προσφορα στα 40 ευρω ισχυει.
Ευχαριστω.
Φιλικα,
Αποστολος Τολιοπουλος
TwinDigital
Πληρωσα κι εγω σημερα 395 για 3 τεμαχια + μεταφορικα.
Πραγματι. Ολα καλά!Ήμουν περίεργος να μάθω τη χρέωση αποστολής για την περίπτωσή σου και νομίζω ότι τα 5 ευρώ είναι μια πολύ λογική τιμή για 3 πακέτα, τελικά.
Μετρήστε με για το wifi...αλήθεια μετράει κανείς;
Γεια χαρα θελω κ εγω ενα ... ποια ειναι η διαδικασια για να συμετεχω??
Thnx
Γεια χαρα θελω κ εγω ενα ... ποια ειναι η διαδικασια για να συμετεχω??
Thnx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.