Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Πριν την V2 beta ήμουν ευχαριστημένος απο την εικόνα αλλά και έτοιμος να το βγάλω στο σφυρί, λόγω της κίνησης και το pixel mapping, πάντα με δεδομένο τον εξοπλισμό μου (55VT30 - 3 m απόσταση θέασης και 42V10 - 2,5 m απόσταση θέασης) και του υλικού που αναπαράγω απο mkv 720p stereo έως 3D iso hd audio απο δίσκο (όχι δίκτυο). Αυτή τη στιγμή όχι, ακόμα και αν δεν έρθει ποτέ V2 official.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Πριν την V2 beta ήμουν ευχαριστημένος απο την εικόνα αλλά και έτοιμος να το βγάλω στο σφυρί, λόγω της κίνησης και το pixel mapping

Επειδή ψιλομπερδεύτηκα , εννοείς πως με το V2 beta η εικόνα του βελτιώθηκε ώστε να μην υπολείπεται του wdlive ?
Συγγνώμη που σε ζαλίζω , αλλά έχοντας το δεύτερο φοβάμαι μη δώσω χρήματα για αναβάθμιση του ήχου δημιουργώντας πρόβλημα στην εικόνα .
Μέσο προβολής acer 7530d στις 119" .

Η εικόνα του ήταν και είναι πολύ κοντά στο wd. Τόσο κοντά που δεν μπορώ να πω με σιγουριά πιο παίζει καλύτερα, χωρίς μετρήσεις.

Αυτό που έκανε τη διαφορά είναι η βελτίωση στη κίνηση, αλλά και το γεγονός ότι σιγουρεύτηκα για το pixel mapping 1:1.

+++
Απο προβολείς δεν ξέρω καθόλου.
Αν κλειδώνει 23,976 και είναι αποδεκτός σε gamma/χρωματικές αποκλίσεις κτλ, βάσει του λίγου που είδα στις 85" απο τα δύο μέτρα δε νομίζω ότι τίθεται θέμα προβλήματος.
Βέβαια αν δεν έχεις καλό μαύρο ή αντίθεση, μη περιμένεις απο κάποιον player να τα διορθώσει όλα αυτά.

Μην το σκέφτεσαι! Το player πραγματικά αξίζει. Και δεν θα καταφέρεις να το βρεις σε τέτοια τιμή όταν το αποφασίσεις..Να σε βάλω ? :D

Έλα και με έπεισες :grinning-smiley-043!!!
Με έναν όρο, θα κάνουμε power buy και για το εξτρά dongle (απο ότι κατάλαβα) του wifi:operator:!:flipout:
Αύριο θα απαντήσω σίγουρα αφού πρώτα κοιτάξω κάποιες "εξτρά" παραμέτρους (πάντα παίζουν τα εξτρά, βλέπε γυναίκα, οικονομικά)... Αλλά ελπίζω οτι θα μπω.

Μια λιγο άσχετη ερώτηση.. Γίνεται η παραλαβή να γίνει απο τον αντιπρόσωπο αντί για αποστολή?

Μια λιγο άσχετη ερώτηση.. Γίνεται η παραλαβή να γίνει απο τον αντιπρόσωπο αντί για αποστολή?

Φυσικά και γίνεται . Πιθανολογώ πως είναι ότι καλύτερο γι αυτόν αυτό.....:D

οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 2
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1
enterhere : 1
Colombos74 : 1
cmoustos : 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1
K3nZo : 1
φίλος auteur : 1
makfil : 1
eem45 : 1
MadPax : 1
Babis K. : 1

Συνολο 20

Η δικη μου ερωτηση είναι αν παιζει τα μενου ενος bdrip bluray?Για παραδειγμα το xreamer παιζει κατευθείαν την ταινία αν και εχει γίνει το bluray rip μαζι με τα μενου.

Το ίδιο ακριβώς και με το med. lite menu only.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το cinavia. Δεν πρόκειται να ξαναδούμε μηχανάκι με full μενού, ξεχάστε το. Μόνο απο pc αυτά πλέον...:p

παίζει playlists που σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις stream της ταινίας αν υπάρχει σε πολλές παραλλαγές

Έλα πάμε γερά...
Άλλοι 20 έμειναν να δηλώσουν συμμετοχή!!!:2thumb22sup:

Δεν έμειναν 20 αλλά 19!
Κε διαχειριστα προσθέστε και εμένα στη λίστα, ψήθηκα:p...

και μονο που εχεις τη δυνατοτητα να αλλαζεις σκιν αξιζει για εμενα.....δεν το βαριεσαι ρε παιδι μου,ετσι να μην κολλαει το ματι.μ αρεσαν αυτα που βγαλανε σημερα.....(κατι μου λεει πως θα αυξηθει το νουμερο κι αλλο)

coolgreek : 1
el_greco101 : 1

Συνολο 22

(Μην παρεξηγηθώ για την πρωτοβουλία, αλλά βλέποντας δύο ακόμη ενδιαφερόμενους, δεν κρατήθηκα ...)

coolgreek : 1
el_greco101 : 1

Συνολο 22

(Μην παρεξηγηθώ για την πρωτοβουλία, αλλά βλέποντας δύο ακόμη ενδιαφερόμενους, δεν κρατήθηκα ...)

:D Λογικό μου φαίνεται να πηγαίνει καλά το power buy βρε παιδιά.
Είναι προς συμφέρον όλων μας.
Το μηχάνημα είναι πραγματικά πολύ καλό.
Είναι εντυπωσιακό που σε δύσκολες ματρόσκες (περίεργα encodes ...δεν αναφέρω ονόματα εκδόσεων για γνωστούς λόγους..) δεν μασάει.
Μπράβο στην Mede8ter...

Y.Γ. Οπως τόσο γρήγορα μαζεύτηκαν 22 άτομα , παρακαλώ και οι υπόλοιποι 18 να ποστάρουν την συμμετοχή τους . Εχουμε 10 μέρες ακόμα μπροστά μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Είναι εντυπωσιακό που σε δύσκολες ματρόσκες (περίεργα encodes ...δεν αναφέρω ονόματα εκδόσεων για γνωστούς λόγους..) δεν μασάει.
Μπράβο στην Mede8ter...

Νίκο, πολύ σωστό αυτό που λές αλλά.... Επειδή έχουν δεί πολλά τα μάτια μας, κι επειδή αυτό που δοκιμάσαμε ήταν ένα συγκεκριμένο αρχείο, εγώ είμαι λίγο (πολύ λίγο βέβαια) επιφυλακτικός...
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν, σε κάποιο άλλο αρχείο με άλλη κωδικοποίηση, γινόταν το αντίθετο.
Κυκλοφορούν τόσες πολλές εκδόσεις και τόσες πολλές κωδικοποιήσεις που ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μ´αυτά τα μηχανάκια του διαόλου...:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Νίκο, πολύ σωστό αυτό που λές αλλά.... Επειδή έχουν δεί πολλά τα μάτια μας, κι επειδή αυτό που δοκιμάσαμε ήταν ένα συγκεκριμένο αρχείο, εγώ είμαι λίγο (πολύ λίγο βέβαια) επιφυλακτικός...
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν, σε κάποιο άλλο αρχείο με άλλη κωδικοποίηση, γινόταν το αντίθετο.
Κυκλοφορούν τόσες πολλές εκδόσεις και τόσες πολλές κωδικοποιήσεις που ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μ´αυτά τα μηχανάκια του διαόλου...:p

Αρχεία σαν κι αυτό που δοκιμάσαμε έχει ιδιαίτερη κωδικοποίηση. Τα συνήθη αρχεία με υψηλή ποιότητα δεν έχουν τέτοια. Αυτά τα βγάζουν 2-3 γνωστοί σε όλους μας encoders και τα παίζουν 3-4 γνωστοί σε όλους μας HTPCάκηδες :flipout:
Αφού έπαιξε framestor .....ότι άλλο δεν παίξει μάλλον σκουπίδι θα είναι ....

Νικο να σε ρωτησω κατι: Ειδα στο forum τους οτι το καινουργιο beta firmware λεει 1. True 23.976 fps in 2D and 3D play. Τι σημαινει αυτο? Σχετικα με τα 42 δευτερα?

Νικο να σε ρωτησω κατι: Ειδα στο forum τους οτι το καινουργιο beta firmware λεει 1. True 23.976 fps in 2D and 3D play. Τι σημαινει αυτο? Σχετικα με τα 42 δευτερα?
Το καινούργιο firmware είναι beta ακόμη...
Παρόλα αυτά είναι μεγάλη εξέλιξη καθώς σηματοδοτεί οτι to 600X3D παίζει σε 23.976hz (και όχι 24hz) πραγματικά τα αρχεία (πχ bluray, mkv κλπ). Αν ήταν 24hz (αντί 23.976) τότε κάθε (περίπου) 42 δευτερόλεπτα θα επαναλάμβανε ενα frame να αντισταθμίσει την έλλειψη του 23.976 προκαλώντας ενα μικρό (και ανεπαίσθητο για τους περισσότερους) σκάλωμα. Φυσικά με true 23.976hz δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα.

Αντε να περνάνε οι μέρες αφού μπήκαμε στη λίστα να προχωρήσει η παραγγελία!

ΥΓ: μήπως να υπάρξει και λίστα αναμονής αν συμπληρωθούν τα 40 άτομα σε περίπτωση που κάποιος το μετανοιώσει;

Status
Not open for further replies.