Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Re: Powe Buy για το MED600X3D

οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 1
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1

Σύνολο 8

Καλά πάμε ! Αν συνεχίσουμε έτσι ...σε 5 μέρες θα κάνουμε παραγγελία. :D

Να ρωτήσω ξανά αν το παρόν power buy αφορά μόνο το χωρίς wi fi player?

Αν ναι, να φανταστώ ότι δεν μπορώ να συμμετάσχω εάν καταλήξω στο wi fi enabled?

Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

Καλησπερα για να καταλαβω θα παρουμε 40 κομματια μεσα στην κριση και θα δωσουμε 130 εκαστος οταν στο Ευρωπαικο site της εταιριας πωλειται 140 Ευρωπουλα ? Εκπτωση 7 % δηλαδη απο την επισημη τιμη
Μην μου πει κανεις οτι γλυτωνουμε τα μεταφορικα γιατι αυτο δεν εχει να κανει με την εκπτωση που μας κανει ο συμπατριωτης μας . Και υποτιθεται οτι εχουμε και καλες σχεσεις με τον αντιπροσωπο
Γιατι δεν στελνεις ενα mail εξω να δουμε την τιμη μας δινουν για 40 κομματια ?

140 ευρωπουλα ο Αγγλος με την Λιρα στον Θεο
http://www.scan.co.uk/products/mede...with-realtek-1186-chipset-full-3d-iso-support
140 και ο Ολλανδος
http://www.kieskeurig.nl/mediaspeler/mede8er/med600x3d/reviews/1140900/
αλλα ο συμπατριωτης επισημη τιμη 160 .
Εμενα να με συνχωρειτε οχι power buy δεν θα του εκανα αλλα θα του τα εψελνα απο την καλη

Απλα σου λεει οτι εδω θα εχεις και εγγυηση αλλα και παλι δεν βλεπω τα 40 ατομα.

Το καλυτερο power buy το εκανα εγω που πηρα το Dune 303D με 120 ευρω. :BDGBGDB55:

Απλα σου λεει οτι εδω θα εχεις και εγγυηση αλλα και παλι δεν βλεπω τα 40 ατομα.

Το καλυτερο power buy το εκανα εγω που πηρα το Dune 303D με 120 ευρω. :BDGBGDB55:

Λευτερη ακομα και εαν αγορασω απ'εξω ο αντιπροσωπος βαση της νομοθεσιας ειναι υποχρεωμενος να με καλυψει αλλα ανεξαρτητα απο αυτο εγω δεν εξεταζω εαν υπαρχει εαν με συμφερει η οχι να το παρω απο εδω. Σαφως αφου με τα μεταφορικα μου βγαινει 160 με συμφερει να το παρω απο εδω.
Ο συμπατριωτης μας ομως γιατι πουλαει σε αυτη την τιμη ?

Re: Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

Λευτερη ακομα και εαν αγορασω απ'εξω ο αντιπροσωπος βαση της νομοθεσιας ειναι υποχρεωμενος να με καλυψει αλλα ανεξαρτητα απο αυτο εγω δεν εξεταζω εαν υπαρχει εαν με συμφερει η οχι να το παρω απο εδω. Σαφως αφου με τα μεταφορικα μου βγαινει 160 με συμφερει να το παρω απο εδω.
Ο συμπατριωτης μας ομως γιατι πουλαει σε αυτη την τιμη ?

Θα σας πω εγώ ..: :D
(Παρακαλώντας άλλη μία φορά πριν τρολάρετε....να είστε σίγουροι γι αυτό που κάνετε......

Διαμορφούμενο παράδειγμα προς κατανόηση:

Εξ εμπειρίας σου λέω ότι τα καταστήματα στις ξένες χώρες ΔΕΝ αγοράζουν όπως στην Ελλαδίτσα μας 48 κομμάτια. Γιατί έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Αγοράζουν περισσότερα για να ρίξουν την τιμή και να έχουν επίσης την δυνατότητα γενναίων εκπτώσεων σε περιπτώσεις υψηλού ανταγωνισμού.

Για ρίξε μια ματιά πόσο κερδίζει αυτός που σου το πουλάει φθηνότερα......
Μήπως αντι να τα βάζεις με τον πολύ συνεπή Ελληνα αντιπρόσωπο....να πας να παραπονεθείς γιατί δεν στο πουλάει φθηνότερα αυτός έξω που έχει και την δυνατότητα να το κάνει ?
Ας σοβαρευτούμε παρακαλώ..........

Και για να προλάβω - γιατί είναι άδικο να στήνω παγίδες - τις τυχόν παρατηρήσεις και να καταφέρω να σε εξαγριώσω λίγο παραπάνω εναντίον αυτού που νομίζεις "φθηνό" , επίτηδες ΔΕΝ χαμήλωσα την χονδρική τιμή του ξένου η οποία προφανώς είναι χαμηλότερη με αποτέλεσμα να κερδίζει ακόμα περισσότερα.... :D

και προφανως δεν εχει γινει κουβεντα με καποιον απο το εξωτερικο,αν γινει και του αναφερεις για το power buy?

O Ελληνας αντιπρόσωπος επικοινωνεί απ'ευθείας με την Mede8ter.
Ως μέθοδο επικοινωνίας επιλέξαμε αυτόν.
Μέθοδοι τέτοιου τύπου, δηλαδή διαπραγμάτευση τιμής με retailer του εξωτερικού, δεν εμπεριέχουν διαδικασίες τύπου ...."δεν ξέρω ...περίμενε να δω πόσους θα μαζέψω για να σου πω αριθμό τεμαχίων...ή ....διαπραγματέυομαι τώρα για αγορά μετά από 1 μήνα" .
Επίσης εμπεριέχουν μεταφορικά. Δεν νομίζω ότι θα πετύχουμε καλύτερη τιμή σε σχέση με την τελική αξία του προιόντος. Δεν είναι μεγάλης αξίας προιόν.

Δεν αντιλέγω όμως όποιος θέλει κάνει την προσπάθειά του ......:D

Δηλαδή άμα το ρίξει άλλα 10 ευρώ ο ξένος, ας πούμε, ξαφνικά το power buy έγινε "καλό" ενώ τώρα δεν αξίζει; Ας είμαστε λογικοί. Πάμε να βάλουμε ένα μηχανάκι των 130 ευρώ σε συστήματα ήχου και εικόνας χιλιάδων ευρώ και κολλάμε στο πόσα θα βγάλει ο Έλληνας και πόσα ο ξένος για 10 ευρώ; Πιστεύω αυτό το power buy αφορά όσους λίγο πολύ είχαν καταλήξει στο συγκεκριμένο player και καταφέρνουν (θα δείξει!) να το πάρουν σε φτηνότερη τιμή από αυτή που θα το έπερναν αν το αγόραζαν μεμονωμένα.

Στο παράδειγμα του φίλου που πήρε το dune με 120, πολύ καλά έκανε για μένα! Απλά, εγώ προσωπικά, θέλω ΑΥΤΗ τη συσκευή όχι το dune ή κάποιο άλλο, γι'αυτό και το -30 ήδη είναι καλό και μακάρι να ήταν και καλύτερο. Εγώ θα πω ένα μπράβο για την προσπάθεια του φίλου onlineN να βοηθήσει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

O Ελληνας αντιπρόσωπος επικοινωνεί απ'ευθείας με την Mede8ter.
Ως μέθοδο επικοινωνίας επιλέξαμε αυτόν.
Μέθοδοι τέτοιου τύπου, δηλαδή διαπραγμάτευση τιμής με retailer του εξωτερικού, δεν εμπεριέχουν διαδικασίες τύπου ...."δεν ξέρω ...περίμενε να δω πόσους θα μαζέψω για να σου πω αριθμό τεμαχίων...ή ....διαπραγματέυομαι τώρα για αγορά μετά από 1 μήνα" .
Επίσης εμπεριέχουν μεταφορικά. Δεν νομίζω ότι θα πετύχουμε καλύτερη τιμή σε σχέση με την τελική αξία του προιόντος. Δεν είναι μεγάλης αξίας προιόν.

Δεν αντιλέγω όμως όποιος θέλει κάνει την προσπάθειά του ......:D

Στο παρελθον οργανωσα power buy για τον onkyo tx-sr 876 ο Ελληνας αντιπροσωπος τραβαγε και αυτος φαινεται τα ζορια του με τα φπα και τις μεταφορικες γι αυτο πουλαγε διπλασια απο τους Γερμανους .
Εμεις ομως αγορασαμε τα κομματακια απο την Γερμανια.Απλα πραγματα στειλαμε ενα email και ρωτησαμε ποια ειναι η τιμη για 10 κομματια και ποια ειναι η τιμη για 20 κομματια .
Τα Ελληνικα φαινομενα δεν ειναι σημερινα και δεν εχουν να κανουν με την κριση Υπηρχαν και θα υπαρχουν γιατι ειναι στο DNA μας .

Το συνολικο περιθωριο κερδους ειναι συναρτηση δυο παραμετρων της ποσοτητας και της τιμης πολλες φορες ειναι το ιδιο οταν πουλας πολλα και φθηνα απο τα λιγα και ακριβα .

δεν ειναιι τα 10 ευρω το θεμα,ειναι οι ποσοστητα που δεν μας εκατσε καλα ...ειναι πολλα τα 40 :)

οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 1
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1

Σύνολο 9

δεν ειναιι τα 10 ευρω το θεμα,ειναι οι ποσοστητα που δεν μας εκατσε καλα ...ειναι πολλα τα 40 :)
Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω και εγώ... 40 κομμάτια???? τα θεωρώ υπερβολικά πολλά και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να μαζευτούν τόσα άτομα...

Re: Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Στο παρελθον οργανωσα power buy για τον onkyo tx-sr 876 ο Ελληνας αντιπροσωπος τραβαγε και αυτος φαινεται τα ζορια του με τα φπα και τις μεταφορικες γι αυτο πουλαγε διπλασια απο τους Γερμανους .
Εμεις ομως αγορασαμε τα κομματακια απο την Γερμανια.Απλα πραγματα στειλαμε ενα email και ρωτησαμε ποια ειναι η τιμη για 10 κομματια και ποια ειναι η τιμη για 20 κομματια .
Τα Ελληνικα φαινομενα δεν ειναι σημερινα και δεν εχουν να κανουν με την κριση Υπηρχαν και θα υπαρχουν γιατι ειναι στο DNA μας .

Το συνολικο περιθωριο κερδους ειναι συναρτηση δυο παραμετρων της ποσοτητας και της τιμης πολλες φορες ειναι το ιδιο οταν πουλας πολλα και φθηνα απο τα λιγα και ακριβα .

Η αγορά μεγάλου κόστους προιόντων σηκώνει διαπραγματεύσεις. Εχει μεγαλύτερο ποσοστό μικτού κέρδους. Και φυσικά κανείς δεν περιμένει να πουλήσει από την 20 ενισχυτές της τάξης των 1500 ευρώ. Φυσικά, σε τέτοιες ή συνολικές αξίες 20x1500 = 30.000 τα περιθώρια είναι καλύτερα. Στα κακόμοιρα τα media players....40x130= 5200 . Οσο 3 μιση ενισχυτές......:D . Τα περιθώρια μικτού κέρδους εδώ....είναι πολύ μικρά.

Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω και εγώ... 40 κομμάτια???? τα θεωρώ υπερβολικά πολλά και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να μαζευτούν τόσα άτομα...

Αισιοδοξία....Θα το παλέψουμε βρε!!!! :D

Αισιοδοξία....Θα το παλέψουμε βρε!!!! :D

Με αυτήν στο μυαλό μπήκα στην διαδικασία, χωρίς αυτήν δεν νομίζω να ακολουθούσα...

Άιντε παιδιά μην το σκέφτεστε βουρ... :D :D :D

Status
Not open for further replies.