Απλα σου λεει οτι εδω θα εχεις και εγγυηση αλλα και παλι δεν βλεπω τα 40 ατομα.
Το καλυτερο power buy το εκανα εγω που πηρα το Dune 303D με 120 ευρω. :BDGBGDB55:
Λευτερη ακομα και εαν αγορασω απ'εξω ο αντιπροσωπος βαση της νομοθεσιας ειναι υποχρεωμενος να με καλυψει αλλα ανεξαρτητα απο αυτο εγω δεν εξεταζω εαν υπαρχει εαν με συμφερει η οχι να το παρω απο εδω. Σαφως αφου με τα μεταφορικα μου βγαινει 160 με συμφερει να το παρω απο εδω.
Ο συμπατριωτης μας ομως γιατι πουλαει σε αυτη την τιμη ?
O Ελληνας αντιπρόσωπος επικοινωνεί απ'ευθείας με την Mede8ter.
Ως μέθοδο επικοινωνίας επιλέξαμε αυτόν.
Μέθοδοι τέτοιου τύπου, δηλαδή διαπραγμάτευση τιμής με retailer του εξωτερικού, δεν εμπεριέχουν διαδικασίες τύπου ...."δεν ξέρω ...περίμενε να δω πόσους θα μαζέψω για να σου πω αριθμό τεμαχίων...ή ....διαπραγματέυομαι τώρα για αγορά μετά από 1 μήνα" .
Επίσης εμπεριέχουν μεταφορικά. Δεν νομίζω ότι θα πετύχουμε καλύτερη τιμή σε σχέση με την τελική αξία του προιόντος. Δεν είναι μεγάλης αξίας προιόν.
Δεν αντιλέγω όμως όποιος θέλει κάνει την προσπάθειά του ......![]()
Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω και εγώ... 40 κομμάτια???? τα θεωρώ υπερβολικά πολλά και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να μαζευτούν τόσα άτομα...δεν ειναιι τα 10 ευρω το θεμα,ειναι οι ποσοστητα που δεν μας εκατσε καλα ...ειναι πολλα τα 40![]()
Στο παρελθον οργανωσα power buy για τον onkyo tx-sr 876 ο Ελληνας αντιπροσωπος τραβαγε και αυτος φαινεται τα ζορια του με τα φπα και τις μεταφορικες γι αυτο πουλαγε διπλασια απο τους Γερμανους .
Εμεις ομως αγορασαμε τα κομματακια απο την Γερμανια.Απλα πραγματα στειλαμε ενα email και ρωτησαμε ποια ειναι η τιμη για 10 κομματια και ποια ειναι η τιμη για 20 κομματια .
Τα Ελληνικα φαινομενα δεν ειναι σημερινα και δεν εχουν να κανουν με την κριση Υπηρχαν και θα υπαρχουν γιατι ειναι στο DNA μας .
Το συνολικο περιθωριο κερδους ειναι συναρτηση δυο παραμετρων της ποσοτητας και της τιμης πολλες φορες ειναι το ιδιο οταν πουλας πολλα και φθηνα απο τα λιγα και ακριβα .
Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω και εγώ... 40 κομμάτια???? τα θεωρώ υπερβολικά πολλά και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να μαζευτούν τόσα άτομα...
Αισιοδοξία....Θα το παλέψουμε βρε!!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.