Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

Αν το project είναι να υλοποιηθεί σχετικά σύντομα........πρόσθεσε και εμένα στη λίστα

Re: Powe Buy για το MED600X3D

δεν ειναιι τα 10 ευρω το θεμα,ειναι οι ποσοστητα που δεν μας εκατσε καλα ...ειναι πολλα τα 40 :)

Δόθηκαν παραδείγματα τιμών από το εξωτερικό και αναφέρθηκα στην τιμη, αλλα για τον αριθμό των κομματιών φίλε μου δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Είναι πολλά απλά αποδέχτηκα το επιχείρημα ότι για να χει κέρδος η ελληνική αντιπροσωπεία χρειάζεται τόσα. Θα προσπαθήσουμε να μαζευτούμε, αν προκύψει κάτι καλύτερο ακόμα καλύτερα αν πάλι δεν, το παίρνουμε και μόνοι μας, καλή καρδιά :)

ελατε παιδες λιγη αισοοδοξια και ολα θα πανε καλα αμα το προωθησουμε και μεις λιγο παραπανω.....αντε αλλοι 30 μεινανε :)

lun4tic οπως το ειπες φιλε...στην τελικη το παιρνουμε και μονοι μας
η
δεν το παιρνουμε και καθολου και χανει και ο πωλητης τους 20 πελατες (βλεπω μεσα στο σκ να ανεβει το νουμερο)

Επειδη με ενδιαφερει και μενα μπορει καποιος να ζητησει τιμη για power buy απο το εξωτερικο και εαν οχι σας πειραζει να το αναλαβω εγω να ζητησω μια τιμη για 20 και μια για 40 κομματια ?

Μιας κ ειμαι κ εγω στο ψαξιμο .... Εχει καλο Juke Bos ? σαν αυτο του Α300 ?

τι jukebox έχει το α300;

το med έχει jukebox ταινιών που το φτιάχνεις μέσω PC, wall 3 γραμμών, με πληροφορίες για τις ταινίες ξεχωριστά στην κάθε μία
νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και jukebox για σειρές αλλά δεν το έχω ψάξει περισσότερο

Re: Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

Επειδη η πρωτοβουλια ειναι του onlineN σε αυτον απευθυνεται η ερωτηση

εαν συμφωνησει θα τηρηθει η σειρα που υπαρχει εδω ομως,γιατι μπορει εσυ να βρεις για 20 και να γινει χαμος μετα,πιστευω να καταλαβαινεις που το παω και δεν το λεω για να σου υποδειξω το πως θα λειτουργησεις

και αυτη ειναι η δικη σου πρωτοβουλια,μπορει να ''τρεξει'' ταυτοχρονα,ετσι καναμε παουερ μπαι σε προβολεα.
Πολλες προσπαθειες και απο πολλους και καταληξαμε στη πιο συμφερουσα.

Με το power buy αυτο δεν εχω ασχοληθει καθόλου και παρολα αυτα θα ηθελα να πω την αποψη μου (οχι απαραιτητα σαν moderator).
Εδω δεν ειναι η ιδια περιπτωση με την πχ ομαδικη του benq.Εκει ανοιχτηκε ενα θεμα οπου απο την αρχη ψαχνοντουσαν με τιμες και προσφορές.
Εδω ο Νικος άνοιξε ενα θεμα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προσφορά απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κατάστημα (και μάλιστα τον αντιπροσωπο).
Θεωρω εξαιρετικά άκομψο στο συγκεριμενο θεμα να αναφέρονται προτάσεις για "αλλού" .Εδω μιλάμε για μια προσφορά.Αν σας αρέσει συμμετέχετε, αν δεν σας αρέσει όχι.
Επειδη πάντως διαβασα καποια σχόλια , μπηκα στον κόπο να ψαξω στα γρηγορα.Αυτο που κατάλαβα ηταν πως η τιμη ειναι ευκολα η καλύτερη στην Ευρωπη.
Με 140ευρω δεν το βρίσκει κανεις ουτε στα πιο φθηνα σκρουτζομαγαζα της Γερμανίας, χώρια τα μεταφορικά.Και εδω μιλάμε για 130e με εγγυηση ελληνικής αντιπροσωπείας.
Τέλος να πω οτι σε χαμηλου κόστους μηχανάκια, τα περιθώρια κέρδους ειναι πολυ χαμηλότερα.

ΥΓ1.Δεν εχω καμμια πρόθεση να σπρώξω το power buy / αντιπρόσωπο.Ουτε κατα διάνοια.
ΥΓ2.Για το power buy, δεν φέρει ευθύνη το avclub

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Powe Buy για το MED600X3D

εαν συμφωνησει θα τηρηθει η σειρα που υπαρχει εδω ομως,γιατι μπορει εσυ να βρεις για 20 και να γινει χαμος μετα,πιστευω να καταλαβαινεις που το παω και δεν το λεω για να σου υποδειξω το πως θα λειτουργησεις

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα διαθεσημοτητας στο εξωτερικο το 20 με το σαραντα το λεω για την περιπτωση που δεν θα μαζευτουμε 40 και θα ειμαστε λιγοτεροι

Απάντηση: Re: Powe Buy για το MED600X3D

Με το power buy αυτο δεν εχω ασχοληθει καθόλου και παρολα αυτα θα ηθελα να πω την αποψη μου (οχι απαραιτητα σαν moderator).
Εδω δεν ειναι η ιδια περιπτωση με την πχ ομαδικη του benq.Εκει ανοιχτηκε ενα θεμα οπου απο την αρχη ψαχνοντουσαν με τιμες και προσφορές.
Εδω ο Νικος άνοιξε ενα θεμα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προσφορά απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κατάστημα (και μάλιστα τον αντιπροσωπο).
Θεωρω εξαιρετικά άκομψο στο συγκεριμενο θεμα να αναφέρονται προτάσεις για "αλλού" .Εδω μιλάμε για μια προσφορά.Αν σας αρέσει συμμετέχετε, αν δεν σας αρέσει όχι.
Επειδη πάντως διαβασα καποια σχόλια , μπηκα στον κόπο να ψαξω στα γρηγορα.Αυτο που κατάλαβα ηταν πως η τιμη ειναι ευκολα η καλύτερη στην Ευρωπη.
Με 140ευρω δεν το βρίσκει κανεις ουτε στα πιο φθηνα σκρουτζομαγαζα της Γερμανίας, χώρια τα μεταφορικά.Και εδω μιλάμε για εγγυηση ελληνικής αντιπροσωπείας.
Τέλος να πω οτι σε χαμηλου κόστους μηχανάκια, τα περιθώρια κέρδους ειναι πολυ χαμηλότερα.

ΥΓ.Δεν εχω καμμια πρόθεση να σπρώξω το power buy / αντιπρόσωπο.Ουτε κατα διάνοια.

140 εχει στην επισημη ευρωπακιη σελιδα του κατασκευαστη και 20 Euro μεταφορικα .
Μεταφορικα υποθετω θα πληρωσουμε και εδω οσοι δεν εχουμε την δυνατοτητα να αγορασουμε δια ζωσης και επειδη οταν ο κατασκευαστης πουλα 140 τοτε αυτη θεωρειται η ανωτερη προτεινομενη τιμη πωλησης
http://shop.mede8ershop.eu/med600x3d.html

Οντως ειναι ακομψο να παρακαμψουμε τον onlineN αλλα νομιζω οτι αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο και τον ιδιο ειναι να αποκτησει σε καλη τιμη το media player . Αλλωστε μπορει να το αναλαβει και ο ιδιος

Οπως διαβαζω τις προηγουμενες μερες ετρεχε μια προσφορα στο ibood.com στα 90 Ευρω αρα υπαρχουν περιθωρια κερδους απο τους πωλητες για να μειωθει η τιμη

Επειδη η πρωτοβουλια ειναι του onlineN σε αυτον απευθυνεται η ερωτηση

Kαι βέβαια ! Ολα πρέπει να συμβαίνουν για το καλύτερό μας.

Οπως διαβαζω τις προηγουμενες μερες ετρεχε μια προσφορα στο ibood.com στα 90 Ευρω αρα υπαρχουν περιθωρια κερδους απο τους πωλητες για να μειωθει η τιμη

Το ibood βγάζει ημερήσιες ή λίγων ημερών προσφορές. Αρα πρέπει να έιμαστε έτοιμοι 20-30 άνθρωποι την επομένη να πληρώσουμε 100 ευρά.

Kαι βέβαια ! Ολα πρέπει να συμβαίνουν για το καλύτερό μας.

Θα ανοίξεις ένα άλλο νήμα σε παρακαλώ....ώστε να μπορούν οι φίλοι μας να προσανατολίζονται σωστά χωρίς να μπερδευόμαστε.
Μόνο που σε περίπτωση που ανοιχτεί νέο νήμα καλό θα ήταν να μην γίνει χωρίς λόγο και έτσι για να συζητάμε.
Να υπάρχει υπόβαθρο και λόγος σοβαρός. Αλλιώς ας συγκεντρωθούμε σε αυτό . Οποιος θέλει....

Status
Not open for further replies.