το sigma είναι πιο δυνατό.
το πιο είναι καλύτερο είναι σχετικό με τις ανάγκες του καθενός.
το mede8er πιστεύω ότι έχει πιο ώριμο firmware.
το dune τώρα βγήκε, λογικό το fw να έχει προβλήματα που με τον καιρό πιστεύω ότι θα λυθούν.
Αλλά το dune 303d δεν υποστηρίζει επίσημα HD-audio, αν σε ενδιαφέρει, οπότε είναι ένα ζήτημα τι θα κάνει η dune στο μέλλον.
Το sigma 8672 δεν ειναι πιο δυνατο απο το realtek 1186. To 8642 μαλιστα..
Υπάρχει
Θα σου πω με σιγουριά μέσα στην ημέρα, δεν είναι για μένα αλλά για κουμπάρο μου.
Το sigma 8672 δεν ειναι πιο δυνατο απο το realtek 1186. To 8642 μαλιστα..
το 8672 είναι ισχυρότερο από το 1186.
το 8672 είναι 1600 DMIPS ενώ το 1186 είναι 1200 DMIPS.
Επειδή έχει ξεφύγει το θέμα με το 303D, υπάρχει νήμα για αυτό οπότε καλύτερα να συνεχιστεί εκεί η όποια συζήτηση![]()
:hmmmm: <---- εγώ confused!
Δηλαδή τελικά που να στραφώ; και ... ποιό media player φορά το 8642;
Dune prime... το βρήκα... μμμμ κόλησα τώρα. Που τα παίρνω αυτα;
Εχω χαθει μεσα στο νημα, δεν το εχω παρακολουθησει ολοκληρο, και δεν ξερω τον τροπο(-ους) πληρωμης.
Αν δεν ειμαι ο μονος, μηπως θα ηταν δυνατον να ανοιξει καποιο σχετικο νημα, μονο με αυτο το θεμα ?
Είναι λογικό γι αυτούς που είναι επαρχία .
Αλλά γι αυτούς που είναι Αθήνα.....θα ήθελα να το σκεφτείτε με διάθεση αλληλεγγύης ......
Εχω χαθει μεσα στο νημα, δεν το εχω παρακολουθησει ολοκληρο, και δεν ξερω τον τροπο(-ους) πληρωμης.
Αν δεν ειμαι ο μονος, μηπως θα ηταν δυνατον να ανοιξει καποιο σχετικο νημα, μονο με αυτο το θεμα ?
Μπορείς να πας στην 1η σελίδα.![]()
Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνω ότι εάν αποφασίσετε να πάτε όλοι να το παραλάβετε από το κατάστημα του αντ/που να το πειτε.
Τι θα προκαλέσει αυτό και γιατί το αναφέρουμε?
Ο αντ/πος για να μας εξυπηρετήσει έχει πετύχει μια τιμή μεταφορικών χαμηλή με την ACS. 3 ευρώ Αθήνα και 5 ευρώ Επαρχία. Αυτή η τιμή έχει ως limitation τα 35 κομμάτια αποστολής.
Εάν το παραλάβετε μόνοι σας :
1) θα χαλάσετε εαν όχι τα ίδια σε εισητήρια ίσως και περισσότερα χρήματα σε βενζίνη
2) Θα αφαιρέσετε έμμεσα την δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερα οι υπόλοιποι οι οποίοι δεν έχουν την ευχέρεια για "βόλτα" ή την δυνατότητα να το κάνουν αυτό .
Μήπως να το ξανασκεφτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ?
Αφού τίθεται έτσι το θέμα, ενημερώνω ότι το ΣΑ κατέθεσα το ποσόν των 133 στο λογαριασμό του αντιπροσώπου, δηλαδή συμπεριέλαβα και τα 3 της αποστολής και έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης, για την καταχώριση της παραγγελίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.