Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
@onlineN

Έκκληση απελπισμένων ...

Πρέπει να μεταφέρεις, το ταχύτερο δυνατόν, ΟΛΗ τη συζήτηση που δεν είναι σχετική με το θέμα του pb, σε νέο topic, γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ΚΑΙ σήμερα.

@ τους συμμετέχοντες στην offtopic συζήτηση

Παρακαλείσθε να ... συγκρατηθείτε λίγο, μέχρι να σας ανοίξει νέο θέμα ο συντονιστής, και να συνεχίσετε εκεί την ... (ωφέλιμη και παραγωγική) συζήτηση που έχετε ...

ΥΓ Ως απλός και (αναγκαστικά) ακούσιος παρατηρητής αυτής της συζήτησης, αυτό που έχω καταλάβει είναι το ... αυτονόητο και συγκεκριμένα ότι καθένας έχει τις προσωπικές συνθήκες που διαμορφώνουν το χώρο του, προφανώς, σύμφωνα με τα γούστα του, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα όσα αφορούν στην προσωπική μας ζωή, και, επομένως, αυτή η ανταλλαγή και αντιπαράθεση απόψεων και προσωπικών προτιμήσεων δεν προσφέρει κανένα ουσιαστικό συμπέρασμα και αποτέλεσμα ούτε στους συνομιλούντες ούτε, πολύ περισσότερο, σ' αυτούς που παρακολουθούν.

Συμφωνω με Geomos και makfill,αρκετα οσον αφορα το νημα αυτο με τα :offtopic: .Καλω τον Νικο να μεταφερει τα προαναφερθεντα απο τους συμφορουμιτες μας σε ενα καινουριο νημα: to nas or not to nas,γιατι βλεπω οτι το θεμα ενδιαφερει αρκετο κοσμο,οπως και αρκετους απο εμας που ακομη μαθαινουμε απο παλιοτερα και πιο εμπειρα μελη..

Αχάριστοι! Σας διασκεδάζουμε και χαλαρώνουμε εν ώρα αναμονής και σεις μας διώχνετε... :rofl:

άιντε, καλώς να τα δεχτείτε! φαντάζομαι θα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση :2thumb22sup:

μετράμε τα χιλιόμετρα τώρα ... από που έρχονται δεν ξέρω ... και πως ... επίσης δεν ξέρω ...

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Αχάριστοι! Σας διασκεδάζουμε και χαλαρώνουμε εν ώρα αναμονής και σεις μας διώχνετε... :rofl:

άιντε, καλώς να τα δεχτείτε! φαντάζομαι θα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση :2thumb22sup:

Ε οχι να ερθουν και τα αγρια να διωξουν τα ημερα.Οχι απλα Νικο μας χαλαρωνετε αλλα μας..μορφωνετε και επι του θεματος της εικονας-ηχου!

μετράμε τα χιλιόμετρα τώρα ... από που έρχονται δεν ξέρω ... και πως ... επίσης δεν ξέρω ...

Κανενα tracking η εταιρια?Μα καλα ΤΙ media πηραμε και καλα τα εχει ολα πανω και καλο vfm και δεν φορα ουτε ενα gps,παλι κωτσο μας επιασαν!:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Ε οχι να ερθουν και τα αγρια να διωξουν τα ημερα.Οχι απλα Νικο μας χαλαρωνετε αλλα μας..μορφωνετε και επι του θεματος της εικονας-ηχου!

Εσύ βρε Αγη έχεις τον προφέσορα δίπλα σου... αμα περιμένεις απο εμάς να μορφωθείς σώθηκες...
τράβα στον γάτο να σου τα πει καλύτερα... κινηματογραφική αίσθηση δεν θα έχεις σπίτι του βέβαια αλλα νταξ... μην τα θέλουμε και όλα...:ADFADF1:

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Εσύ βρε Αγη έχεις τον προφέσορα δίπλα σου... αμα περιμένεις απο εμάς να μορφωθείς σώθηκες...
τράβα στον γάτο να σου τα πει καλύτερα... κινηματογραφική αίσθηση δεν θα έχεις σπίτι του βέβαια αλλα νταξ... μην τα θέλουμε και όλα...:ADFADF1:

Aσε μας βρε Νικολα με τις θεωριες σου. Ας μιλησουμε για πιο σοβορα θεματα. :p Ηρθαν τα player ? :p

Σε λίγο θα έχω και εγώ αγωνία, παρότι το απολαμβάνω ήδη! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Καλα τωρα με το που ερθει το προβολι Νικο,θα του τιναξω τα πεταλα και αυτου και του Γιαννη,αλλα ναι εχει δικιο ο Browser εισαι παλι off topic! :aetsch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Καλα τωρα με το που ερθει το προβολι Νικο,θα του τιναξω τα πεταλα και αυτου και του Γιαννη,αλλα ναι εχει δικιο ο Browser εισαι παλι off topic! :aetsch:

Παλι off topic βρε παιδια? Ειπαμε......:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Παλι off topic βρε παιδια? Ειπαμε......:ernaehrung004:

Δεν την παλευω αλλο με τις αναμονες,απο τη η μοναξια,απ'την αλλη το φεγγαρι,ωχ εννοω το mede8er και ο benq.Παω για :coffee:,καλη συνεχεια !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Μη του δίνεις πολύ θάρρος γιατί τα βγάζει όλα σκάρτα αυτός... για ποτάκια - σουβλάκια καλός είναι... κατα τα άλλα βγάζει στη σέντρα για πλάκα το 99% των "my precious" :grinning-smiley-043

Αντε βρε παιδια. Κανα νεο ?

Τελευταία ενημέρωση.....After a serious tracking....:D τα players βρίσκονται στην Βουδαπέστη. ( μέσα στο φορτηγό φυσικά..)
Πλησιάζουν......

Υ.Γ. Λάκη , εσύ πήρες τηλέφωνο την ώρα που μιλούσα με τον Αποστόλη ? :flipout:

O Απόστολος μου είπε ότι πιθανότατα οι παραλαβές ξεκινούν από Τετάρτη Πέμπτη. Αν τα παραλάβει Δευτέρα, Τρίτη περνάει f/w και κάνει έλεγχο, από Τετάρτη ξημερώματα μας βλέπω σαν τους μηλαράδες να κατασκηνώνουμε απ έξω περιμένοντας το πράσινο φως.

Status
Not open for further replies.