Ωχ, ξεχνάμε το powerbuy για το 1000 δηλαδή;
Τελευταία ενημέρωση.....After a serious tracking....τα players βρίσκονται στην Βουδαπέστη. ( μέσα στο φορτηγό φυσικά..)
Πλησιάζουν......
Υ.Γ. Λάκη , εσύ πήρες τηλέφωνο την ώρα που μιλούσα με τον Αποστόλη ?![]()
από όσο γνωρίζω σινεμά και κινηματογράφος είναι το ίδιο (cinema = κινηματογράφος).
Απο τα γραφόμενα σου κρατάω το από όσο γνωρίζω το οποιο εμπεριέχει μια δόση αμφιβολίας και αυτο ειναι το πρώτο σκαλί (μαζι με την περιέργεια) για γνώση, πληροφόρηση.. Cinema=σινεμά αναφέρεται στο θέαμα και ειναι τα multiplex (village, ster κτλ) ενω κινηματογράφοι ειναι πχ τα αστυ ιντεαλ ελλη, δαναος αθηναιον γαλαξιας και το αττικο απολλωνας που δυστυχώς καηκε και πολλα αλλα βεβαια. Ειναι δηλαδή η επιλογή ταινιών που προβάλλουν.
παρακολουθώ την ταινία και όχι το μέγεθος της οθόνης.
αδιαφορώ για το μέγεθος της οθόνης και ενδιαφέρομαι για την ταινία και όλα τα άλλα γύρω από αυτή.
Την κινηματογραφική αίσθηση την λαμβάνω από την ταινία, το μέγεθος της οθόνης δε μου δίνει καμία κινηματογραφική αίσθηση. Ποτέ δεν κάθομαι στις πρώτες γραμμές. Δε με ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη, ίσα - ίσα που με χαλάει γιατί χάνω την ουσία προσπαθώντας να προσαρμόσω τον εαυτό μου σε αυτή.
Εσένα είνα διαφορετικά. Δεχτό.
Η κινηματογραφική αίσθηση είναι κάτι υποκειμενικό που στον καθένα μετράει διαφορετικά.
Κινηματογραφική αίσθηση ειναι τα 24 καρε και το οτι αυτο που παρακολουθεις εκτυλίσσεται μπροστα σου, αυτο πετυχαίνετε με το οτι το οπτικό σου πεδίο καλύπτετε, τελος ο προβολέας ειναι ιδιας τεχνοτροπίας (φως, πανι) με τον κινηματογραφικό προβολέα και δεν εχει καμιά σχέση με την αυτόφωτη τηλεόραση.
Το επιτυγχάνεται μόνο με προβολέα, επίσης υποκειμενικό. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν έχουμε τα ίδια γούστα, no worries, έτσι πρέπει να είναι.
Αν θέλεις ρωτά έναν επαγγελματία κινηματογραφιστή να σε ενημερώσει
Από εκεί και πέρα, το 1080p είναι 1080p είτε το δεις σε 32 ίντσες είτε το δεις σε 110' ίντσες.
Λοιπόν....αποφάσισα να πάρω κι εγώ το 600 τελικά.
Μη του δίνεις πολύ θάρρος γιατί τα βγάζει όλα σκάρτα αυτός... για ποτάκια - σουβλάκια καλός είναι... κατα τα άλλα βγάζει στη σέντρα για πλάκα το 99% των "my precious"![]()
Προσπάθησε να προμηθευτείς την ταινία (movie) και οχι φιλμ (film) εκδοσή YIFI 2,5GB (δεν αναφέρει καν bitrate) και το full bluray rip που εχει διαφορετικό bitrate...
Video: MPEG-4 AVC Video / 20852 kbps / 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
και τα 2 ειναι 1080p
Σε οσο μεγαλύτερη οθόνη τα προβάλεις, τοσο οι διαφορές θα αμβλύνονται.. Μην περιμένεις να διακρίνεις μεγάλες διαφορές σε μικρη tv..
BITRATE
Multimedia
In digital multimedia, bitrate represents the amount of information, or detail, that is stored per unit of time of a recording. The bitrate depends on several factors:
The original material may be sampled at different frequencies
The samples may use different numbers of bits
The data may be encoded by different schemes
The information may be digitally compressed by different algorithms or to different degrees
Generally, choices are made about the above factors in order to achieve the desired trade-off between minimizing the bitrate and maximizing the quality of the material when it is played.
If lossy data compression is used on audio or visual data, differences from the original signal will be introduced; if the compression is substantial, or lossy data is decompressed and recompressed, this may become noticeable in the form of compression artifacts. Whether these affect the perceived quality, and if so how much, depends on the compression scheme, encoder power, the characteristics of the input data, the listener’s perceptions, the listener's familiarity with artifacts, and the listening or viewing environment.
The bitrates in this section are approximately the minimum that the average listener in a typical listening or viewing environment, when using the best available compression, would perceive as not significantly worse than the reference standard:
Δυστυχώς η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη από την αμάθεια.
Είμαστε σε ενα τεχνολογικό forum οπού σκοπός ειναι η μάθηση και η ανταλλαγή απόψεων, οπότε επιθυμώ να δεχτείς τα γραφόμενα μου ως διόρθωση και οχι ως παρατήρηση.
Μολις πληροφορήθηκα οτι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών θα αργήσει λιγο η παραλαβή, και ο αντιπρόσωπος βρίσκεται στην Βουδαπέστη
καλή παραλαβή σε όλους!
Η άλλη ψυχή σου έλεγε ότι δεν μπορείς να κρίνεις για κάποια πράγματα για την εικόνα λόγο του μεγέθους που βλέπεις.
Δεν σε κατηγόρησε γιατί έχεις 40άρα. Ο καθένας όπως την βρίσκει και του αρέσει.
Αλλά ρε αδερφέ πρέπει να έχεις φάει πολύ κόλλημα. Δεν εξηγείται αλλιώς με αυτά που διαβάζω για το μέγεθος.
εγώ δεν έχω κόλλημα. Το κόλλημα το έχουν κάποιοι που βλέπουν σε μεγάλες ίντσες και θεωρούν τους υπόλοιπους στραβούς
Μεταξύ μας οι 40 ειναι για κανένα σήριαλ. Κινηματογραφική αίσθηση χωρίς πανί απλά δεν υφίσταται.
άντε πάλι, έχω κάτι πανιά, να τα απλώσω μπας και τη νιώσω αυτή την αίσθηση. :drummer:
γιατί δεν υφίσταται;
Μην επιμένεις στα αυτονόητα για τη χάρη του argument. Προφανώς τα παιδιά με τα πανιά...ξέρουν τι λένε. Δεν υποβιβάζουν την απόλαυση μιας ταινίας στις 40 εσύ και στις 55 εγώ , αλλά όπως και να το κάνουμε η μεγάλη οθόνη είναι καλύτερη. Αντε μέχρι 120" . Από εκει και πάνω πάμε σε ... εμπορική οθόνη κι όχι home cinema
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.