Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Και να βγει application, θα χρειαστούμε πάλι τη pci wireless καρτούλα για να μιλήσει μέσω wi-fi με το smart phone.

θα μιλάει και μέσω LAN.. med600 (lan) router (wifi) phone

Με DLNA;

όχι, απλά μέσω δικτίου.. έτσι παίζει και το WDTV που έχω τώρα πάνω στο ρουτερ,
και με android εφαρμογή έχεις τηλεκοντρολ (ψάχνει το τοπικό δίκτιο, εντοπίζει το media player, και του στέλνει εντολές μέσω δικτίου)

Για δώστε τα φώτα σας...
Το μηχανάκι θα το βάλω πάνω στο δίκτυο στο οποίο όμως έχω 10 δίσκους.Πως θα τους "βλέπει"; Και τους 10 μαζί; Έναν-έναν; Και τι ρυθμίζω;

όχι, απλά μέσω δικτίου.. έτσι παίζει και το WDTV που έχω τώρα πάνω στο ρουτερ,
και με android εφαρμογή έχεις τηλεκοντρολ (ψάχνει το τοπικό δίκτιο, εντοπίζει το media player, και του στέλνει εντολές μέσω δικτίου)

Μέσω wi-fi τις στέλνει το Android application της WD, όχι δικτύου. Αν δεν ενεργοποιήσω το wi-fi, δεν βρίσκει συσκευή και δεν κάνει και τίποτε. Μέσω δικτύου δουλεύει το web application που υπάρχει αν χτυπήσεις την IP του SMP σε browser στα windows.

Μέσω wi-fi τις στέλνει το Android application της WD, όχι δικτύου. Αν δεν ενεργοποιήσω το wi-fi, δεν βρίσκει συσκευή και δεν κάνει και τίποτε. Μέσω δικτύου δουλεύει το web application που υπάρχει αν χτυπήσεις την IP του SMP σε browser στα windows.

Και το wifi δικτιο ειναι.. (ασυρματο)
Oταν συνδεονται στο ιδιο ρουτερ, ειτε με wifi ειτε με καλωδιο, ειναι στο ιδιο δικτιο

Για δώστε τα φώτα σας...
Το μηχανάκι θα το βάλω πάνω στο δίκτυο στο οποίο όμως έχω 10 δίσκους.Πως θα τους "βλέπει"; Και τους 10 μαζί; Έναν-έναν; Και τι ρυθμίζω;

δώσε περισσότερες πληροφοριες, πως είναι συνδεδεμένοι;
είναι πάνω σε PC και κάνεις share; SMB; NFS; έχεις κάνει raid;

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Για δώστε τα φώτα σας...

Μπάμπη, θα τους δει όλους , αλλά όχι μαζί. Εναν - έναν θα ανοίγεις . (εκτός κι αν έχεις server με 10 δίσκους μέσα.)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

δώσε περισσότερες πληροφοριες, πως είναι συνδεδεμένοι;
είναι πάνω σε PC και κάνεις share; SMB; NFS; έχεις κάνει raid;

Μπάμπη, θα τους δει όλους , αλλά όχι μαζί. Εναν - έναν θα ανοίγεις . (εκτός κι αν έχεις server με 10 δίσκους μέσα.)

Πάνω στο δίκτυο είναι το HTPC με 4 δίσκους και ένα άλλο PC που εκτελεί χρέη Server με 6 δίσκους (με Win 7 32bit και τα δυο). Έχουν γίνει Share και δεν έχω κάνει raid.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Πάνω στο δίκτυο είναι το HTPC με 4 δίσκους και ένα άλλο PC που εκτελεί χρέη Server με 6 δίσκους (με Win 7 32bit και τα δυο). Έχουν γίνει Share και δεν έχω κάνει raid.
Στο HTPC θα δει τα folder που έχεις shared. όχι δίκους.
Στον server όμως ...είσαι linear ...βλέπεις συνολικά και τους 6 ε?
Εχεις στημένο nfs server? Εάν όχι βάλε τον Χρήστο να σου στήσει έναν. Μακριά ...ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει από απόδοση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Εχεις στημένο nfs server?

εκατό φορές του το χω πει. Αστον εκεί με τα δισκάκια του, αφού δεν του κάνει σπασίματα μια χαρά είναι. Μην του βάζεις δύσκολα γιατί εγώ την πληρώνω μετά να του εξηγώ......:flipout::flipout::flipout::flipout:

εκατό φορές του το χω πει. Αστον εκεί με τα δισκάκια του, αφού δεν του κάνει σπασίματα μια χαρά είναι. Μην του βάζεις δύσκολα γιατί εγώ την πληρώνω μετά να του εξηγώ......:flipout::flipout::flipout::flipout:

Βα φακούλο... :aetsch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Εχεις στημένο nfs server? Εάν όχι βάλε τον Χρήστο να σου στήσει έναν. Μακριά ...ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει από απόδοση.
Παλι οι γερμανοι θα μας τα παρουν :BDGBGDB55:
aka hanewin nfs server

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Τι δεν καταλαβαίνεις ρε παιδί μου, στα χω πει. :flipout::flipout: Αν έχει ανάλογα menu με το xtreamer θα δηλώσεις ξεχωριστά shortcuts που θα κοιτάνε το καθένα το δικτυακό folder που θες π.χ. movies, tvseries, bluray , music κλπ

Αστον, θα παει σπιτι και δεν θα καταλαβει για ποτε τα ειδε ολα :ernaehrung004:

Εσυ τη πληρωνεις ??? :bang:

Εσυ τη πληρωνεις ??? :bang:

Παπαριές Μαρίτσα μου.... Σιγά μην τη "πληρώνει"... Εγώ τον ρωτάω κι αντί ν´απαντήσει μουγκρίζει και κουνάει το κεφάλι... :huh2: :blink:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

αντί ν´απαντήσει μουγκρίζει και κουνάει το κεφάλι... :huh2: :blink:
''Ωωωωω, αδιαφορο'' Τασος TM :P

Status
Not open for further replies.