Και να βγει application, θα χρειαστούμε πάλι τη pci wireless καρτούλα για να μιλήσει μέσω wi-fi με το smart phone.
θα μιλάει και μέσω LAN.. med600 (lan) router (wifi) phone
Και να βγει application, θα χρειαστούμε πάλι τη pci wireless καρτούλα για να μιλήσει μέσω wi-fi με το smart phone.
Με DLNA;
όχι, απλά μέσω δικτίου.. έτσι παίζει και το WDTV που έχω τώρα πάνω στο ρουτερ,
και με android εφαρμογή έχεις τηλεκοντρολ (ψάχνει το τοπικό δίκτιο, εντοπίζει το media player, και του στέλνει εντολές μέσω δικτίου)
Μέσω wi-fi τις στέλνει το Android application της WD, όχι δικτύου. Αν δεν ενεργοποιήσω το wi-fi, δεν βρίσκει συσκευή και δεν κάνει και τίποτε. Μέσω δικτύου δουλεύει το web application που υπάρχει αν χτυπήσεις την IP του SMP σε browser στα windows.
Για δώστε τα φώτα σας...
Το μηχανάκι θα το βάλω πάνω στο δίκτυο στο οποίο όμως έχω 10 δίσκους.Πως θα τους "βλέπει"; Και τους 10 μαζί; Έναν-έναν; Και τι ρυθμίζω;
Για δώστε τα φώτα σας...
Το μηχανάκι θα το βάλω πάνω στο δίκτυο στο οποίο όμως έχω 10 δίσκους.Πως θα τους "βλέπει"; Και τους 10 μαζί; Έναν-έναν; Και τι ρυθμίζω;
δώσε περισσότερες πληροφοριες, πως είναι συνδεδεμένοι;
είναι πάνω σε PC και κάνεις share; SMB; NFS; έχεις κάνει raid;
Μπάμπη, θα τους δει όλους , αλλά όχι μαζί. Εναν - έναν θα ανοίγεις . (εκτός κι αν έχεις server με 10 δίσκους μέσα.)
Στο HTPC θα δει τα folder που έχεις shared. όχι δίκους.Πάνω στο δίκτυο είναι το HTPC με 4 δίσκους και ένα άλλο PC που εκτελεί χρέη Server με 6 δίσκους (με Win 7 32bit και τα δυο). Έχουν γίνει Share και δεν έχω κάνει raid.
Εχεις στημένο nfs server?
εκατό φορές του το χω πει. Αστον εκεί με τα δισκάκια του, αφού δεν του κάνει σπασίματα μια χαρά είναι. Μην του βάζεις δύσκολα γιατί εγώ την πληρώνω μετά να του εξηγώ......![]()
Παλι οι γερμανοι θα μας τα παρουν :BDGBGDB55:Εχεις στημένο nfs server? Εάν όχι βάλε τον Χρήστο να σου στήσει έναν. Μακριά ...ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει από απόδοση.
Πάνω στο δίκτυο είναι το HTPC με 4 δίσκους και ένα άλλο PC που εκτελεί χρέη Server με 6 δίσκους (με Win 7 32bit και τα δυο). Έχουν γίνει Share και δεν έχω κάνει raid.
εκατό φορές του το χω πει. Αστον εκεί με τα δισκάκια του, αφού δεν του κάνει σπασίματα μια χαρά είναι. Μην του βάζεις δύσκολα γιατί εγώ την πληρώνω μετά να του εξηγώ......![]()
Εσυ τη πληρωνεις ??? :bang:
''Ωωωωω, αδιαφορο'' Τασος TMαντί ν´απαντήσει μουγκρίζει και κουνάει το κεφάλι... :huh2: :blink:
Αστον, θα παει σπιτι και δεν θα καταλαβει για ποτε τα ειδε ολα :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.