Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Που ειναι ο νικος ρε παιδια να βαλει και τους νεους συμετεχοντες?τις πιασαμε τις 60 συμετοχες μαλλον.:firstprize:

Αγαπητοί πελάτες,

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας καθώς και για τη συμμετοχή σας στο Power Buy.

Η κατάθεση των χρημάτων και η παραγγελία σας για το Xtreamer Prodigy έχουν γίνει δεκτές.

Θα ενημερωθείτε μέσω e-mail όταν παραλάβουμε το προιόν, το οποίο και θα σταλεί σε σας μεσω Courier της ACS (Στο ποσό της προπληρωμής δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).

Σας παρακαλώ όπως μας στείλετε την διεύθυνση αποστολής που επιθυμείτε να παραλάβετε το προιόν, καθώς και τα αναλυτικά στοιχεία σας αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Έφη Θεοδωράτου

:aktion033::aktion033::aktion033:

Ναι έλαβα και γω το mail πριν λίγο , πολύ σωστοί και ευγενικοί , μπάβο τους.
Το απαντάμε άμεσα το mail , δηλαδή τους στέλνουμε απο τώρα τα στοιχεία μας ή περιμένουμε να παραλάβουν και ύστερα ;;;

Το απαντάμε άμεσα το mail , δηλαδή τους στέλνουμε απο τώρα τα στοιχεία μας ή περιμένουμε να παραλάβουν και ύστερα ;;;

εγω απαντισα φιλε αμεσα!!!!!!!!!!

εγω απαντισα φιλε αμεσα!!!!!!!!!!
Μου ηρθε και εμενα!!!!μια ερωτηση!!!στο ιμαιλ που εστειλες!!!εβαλες διευθυνση κατοικιας!!!ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο εποκοινωνιας?επειδη εγω αυτα τους εστειλα!!!χρειαζοτανε τιποτε αλλο?ευχαριστω.

Πηρα τηλεφωνο!!!και μου ειπε οτι τους στελνουμε τα στοιχεια μας απο τωρα!!!

Ευρώ πλήρωσα, e-mail έλαβα, στοιχεία έστειλα...!
Περιμένουμε λοιπόν:coool:

Καλησπέρα παιδιά.
Βάλτε και εμένα στην λίστα +1.
Για τη διαδικασία πληρωμής θα ενημερωθώ με Pm??

ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά.
Βάλτε και εμένα στην λίστα +1.
Για τη διαδικασία πληρωμής θα ενημερωθώ με Pm??

ευχαριστώ.

1) Το λινκ για παραγγελία μέσω του easypay :
http://elnetcom.gr/index.php?option=...mid=13&lang=en
2) Το ποσό του power buy πρέπει να κατατεθεί όλο, το οποίο μαζί με το ΦΠΑ είναι : 185 ευρώ
3) Ο κωδικός πρέπει να αναγραφεί στο πεδίο "αριθμός προσφοράς"
4) Μετά την πληρωμή θα λάβετε ηλεκτρονικά απόδειξη μέσω της τραπέζης για την πληρωμή σας.
5) Κατά την παράδοση - και αφού το δηλώσετε στο ανάλογο πεδίο - θα λάβετε απόδειξη ή τιμολόγιο.

Παρακάτω θα βρείτε ένα excel file που περιέχει τους κωδικούς των ήδη συμμετεχόντων (και άλλους ελεύθερους) ο οποίος θα ανανεώνεται από εμένα από τυχόν νέες συμμετοχές. ( Μην παίρνετε μόνοι σας κωδικό,αφού δεν θα έχει καταγραφεί η ταυτοποίηση ονόματος και κωδικού πρώτα)

http://ntfamily.myetrayz.net:8080/ra...d3c8bd1f8f2ff3

Υ.Γ. Η διαδικασία για όσους ξέρουν είναι η ίδια με εκείνη που έγινε για το Xtreamer Ultra στο παρελθόν.
Δηλαδή :

Κάνουμε την παραγγελία μέσω του easypay.gr (Τράπεζα Πειραιώς) ώστε να είμαστε κατοχυρωμένοι για; την πληρωμή μας και να πάρουμε Ηλεκτρονική απόδειξη της κατάθεσης των χρημάτων.
Συμπληρώνουμε τα στοιχεία όπου υπάρχουν ( είναι λογικό ότι αριθμό απόδειξης η Τιμολογίου δεν έχουμε ακόμη αφού δεν έχουμε παραλάβει.
Αυτό ήταν !
Μετά περιμένουμε την άφιξη του προιόντος.
Οταν έρθει η παραγγελία στην Ελλάδα θα σας αποσταλλεί μαζί με το προιόν το Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής με την ένδειξη "Εξοφλήθη" φυσικά.
Υπογράφετε , παραλαμβάνετε , πληρώνετε τα μεταφορικά τα οποία δεν θα ξεπερνούν τα 7 ευρώ ανάλογα με την τοποθεσία στην Ελλάδα , ή πηγαίνετε και το παίρνετε κατευθείαν από την αντιπροσωπεία.