Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Γνωρίζουμε αν θα βγάζει 23.976 εξ´αρχής;

Το τονίζω το εξ' αρχής γιατί μετά την "απομάκρυνση εκ του ταμείου" θα περιμένουμε τα firmware κάτι σαν την δευτέρα παρουσία.....

Θελω να συμμετασχω και εγω.
+1 απο εμενα.Περιμενω οδηγιες στο ακουστικο.......

επειδή εγώ ακόμα δεν κατάλαβα αν θα παίζει 3D iso, μπορείς φίλε onlineN να το διευκρινήσεις?
κατά τ'άλλα μιά χαρά player είναι, ειδικά για αντικαταστάτης του mk1

Επειδή ενδιαφέρομαι και 'γω να το αγοράσω θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος μπορούσε να μου απαντήσει στα παρακάτω:

1. Υποστηρίζει, δεν υποστηρίζει ή προβλέπεται για το μέλλον να υποστηρίξει υπότιτλους PGS/SUP σε αρχεία mkv; Στα αναλυτικά γράφετε ότι δεν υποστηρίζει αλλά υπάρχει υποσημείωση "Limited support currently offered". Τελικά τι ισχύει;

2. Υποστηρίζει 23.976 / 24 fps σε 720p / 1080p αρχεία;

3. Μπορεί να δεις τον εσωτερικό του δίσκο μέσω δικτύου; Τι ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης προσφέρει σε gigabit δίκτυο; Ενδιαφέρομαι για αυτό γιατί θέλω να βλέπω τον δίσκο του δικτυακά και να γράφω/διαβάζω ταινίες μεγέθους 10/20 GB η κάθε μια.

1)Λογικα ναι.Και να μην το κανει στην αρχη θα το κανει σιγουρα αργοτερα (πιστευω οτι θα το υποστηριζει απευθειας)

2)Ναι

3)Στα παλιοτερα xtreamer (νομιζω στο pro) τους εβλεπες.Δεν βλεπω τον λογο να μην γινεται το ιδιο και στο prodigy.

1)Λογικα ναι.Και να μην το κανει στην αρχη θα το κανει σιγουρα αργοτερα (πιστευω οτι θα το υποστηριζει απευθειας)

2)Ναι

3)Στα παλιοτερα xtreamer (νομιζω στο pro) τους εβλεπες.Δεν βλεπω τον λογο να μην γινεται το ιδιο και στο prodigy.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Από ταχύτητα δικτύου υπάρχει καμιά αναφορά/τεστ πουθενά;

Υπολογιζε κι'εμενα.
PM οτι χρειαζεται να ξερω η χρειαζεσαι απο μενα,ευχαριστω.

αν καταλαβα καλα αν εχουμε το 3d bluray iso μπορουμε να το μετατρεψουμε σε side by side (2x1920) x 1080 για να το παιξει το player; Γιατι διαφημιζει παντου fullhd 3d και RealD movies playback... Πως γινεται αυτο;

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

2)Ναι

Επειδή μ' ενδιαφέρει το 2) θα θελα μια διευκρίνηση για το 23,976.
Το θέμα δεν είναι αν υποστηρίζει. Ολα υποστηρίζουν 23,976
Αυτό που ρωτάω εγώ είναι αν βγάζει και στην έξοδο 23,976 .

Τα sigma βγαζουν.Τα περσινα realtek ΔΕΝ εβγαζαν.Σε φετινο realtek 1055 που δοκιμασα (crystal audio matchbox) δεν παρατηρησα judder καθε 40 δευτερόλεπτα ουτε κατι κακο στην κινηση.Απο την αλλη μονο με lumagen βγαζεις ακρη.

Καλημερα!

Μια-δυο ερωτησεις ακομα:
1) Η τιμη 150+ΦΠΑ ειναι με τα μεταφορικα μαζι?
2) Αυτο για το δευτερο OS (Αndroid) ειναι αληθεια ή εμπορικο κολπο?

Και μια ερώτηση και από μένα , ασχέτος του ποτέ κλείνει το powerbuy , ποτέ θα το έχουμε στα χέρια μας ( χοντρικα μιας και μείναμε για την xtreamer ;;; )

MICRON +1
dimosx +1
fragol +1
SWISSTEC +1
samniotis +1
xristosba +1
gPaska +1
Rido21 +1
shelter +1
kikonec +1
onlineN +1
el el +1
onisim +1
akis73+1
Βασίλης Α.+1
gkpapad+1

Συνολο 16 και συνεχίζουμε.....

Παιδιά...γυρίζω από διακοπές μεθαύριο. Δυστυχώς δεν έχω σήμα εδώ που είμαι ( τυχαίο που έπιασα τώρα...) Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα τότε. Σορρυ......

Με ενδιαφέρει και εμενα, να μας πείτε όμως για το ποτε θα το παραλαβουμε και αν θα εχει + μεταφορικα...η τιμη ειναι 150 +34,5=184 + μεταφορικά?