Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ήρθε και το μαιλ από την εταιρεία, και κλασσικα μπήκε στο φάκελο "ανεπιθύμητη αλληλογραφία" οπότε προσοχη σε κάποιους που δεν τους έχει σταλεί, μπορεί να έχει πάει εκεί.

Ήρθε και το μαιλ από την εταιρεία, και κλασσικα μπήκε στο φάκελο "ανεπιθύμητη αλληλογραφία" οπότε προσοχη σε κάποιους που δεν τους έχει σταλεί, μπορεί να έχει πάει εκεί.

χιλια ευχαριστω Με εσωσες

In fact, Iboum is informing that Prodigy can be released only in November, as the chipset is newly released and there is no way any manufacturer can bring out the product so soon. Please comment.

Για να μην αγχώνεστε το παραπάνω ποστ το πήρα απο το forum της xtreamer , και μας λέει οτι μπορεί όντος να πάμε για Χριστούγεννα !!! :D :D

Τι έγινε παιδια ο νίκος εξαφανίτηκε να μας πεί κανένα νέο από τον αντιπρόσωπο κι αν εξασφάλισε για όλους μας το μίνι πληκτρολόγιο.

Τι έγινε παιδια ο νίκος εξαφανίτηκε να μας πεί κανένα νέο από τον αντιπρόσωπο κι αν εξασφάλισε για όλους μας το μίνι πληκτρολόγιο.
Ποπο ειδα βιντεακι με το μίνι πληκτρολογιο!!!και το θελω σαν τρελος!!:worshippy:!νικο κανε τα κονε σου!!!:flipout:

Ποπο ειδα βιντεακι με το μίνι πληκτρολογιο!!!και το θελω σαν τρελος!!:worshippy:!νικο κανε τα κονε σου!!!:flipout:

Μη τρελαίνεσαι! Μπορεί να φαίνεται καλό αλλά πρέπει να ζυγίσεις και τα αρνητικά που δεν φαίνονται από τα video.
Το mini k/b το έχω στα χέρια μου με το Xtreamer Ultra και είναι ικανοποιητικό μόνο όταν και άμα.... δουλεύει. Έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα από άλλους χρήστες, όπως αδυναμία σύνδεσης, χάσιμο της σύνδεσης κάθε λίγο και κακή ποιότητα κατασκευής. Η δικά μου εμπειρία έδειξε πως έχει πολλά θέματα με την ποιότητα κατασκευής καθώς ξεκόλλησαν, από την πρώτη μέρα κιόλας, 2 πλήκτρα του, τα οποία ευτυχώς κολλιούνται σχετικά εύκολα. Εκτός αυτού η απόκριση του στις εντολές είναι πολλές φορές προβληματική λόγω παρεμβολών. Άλλες ασύρματες συσκευές που βρίσκονται μέσα στο σπίτι σου ή στον γείτονα μπορούν να σε ταλαιπωρήσουν με την χρήση του. Και καλά αν το θέμα σου έχει να κάνει με δικιά σου ασύρματη συσκευή που παρεμβάλει, σκέψου η συσκευή να ανήκει στο γείτονα! Αυτό βέβαια είναι γενικότερο πρόβλημα των ασύρματων RF συσκευών που δεν το έχουν οι αντίστοιχες BT, αλλά εδώ μιλάμε για RF συσκευή και συχνότητες και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίζεις προβλήματα όπως εγώ!

Καλημέρα
ενδιαφέρομαι και εγώ για το prodigy.
Αλλά έχω κάποιες απορίες για τον τρόπο πληρωμής
1. Στο site για την πληρωμή υπάρχει ένα link προς easypay γενικώς.
Δεν αναφέρει πουθενά το ποσό για το prodigy(στο site)
Είναι 185 ξέρω.
2. Κωδικό προσφοράς από το excel ποιος μου τον δίνει?? (μιας και λέει να μην
το παίρνουμε από μόνοι μας)
Αν μπορεί ο συντονιστής ας μου δώσει.
3. Είμαστε εξασφαλισμένοι από αξιοπιστία της εταιρίας ?? (πριν 2 χρόνια είχα πρόβλημα με μια εταιρία από Κέρκυρα με προπαραγγελία ΗΥ)
Ευχαριστώ

Και γιατι το πληρωνουμε απο τωρα ρε παιδες αφου θα το παρουμε σε περιπου 3μηνες?

Δεν μπορουμε να κανουμε την παραγγελια αφου κυκλοφορησει ?

Καλημέρα
ενδιαφέρομαι και εγώ για το prodigy.
Αλλά έχω κάποιες απορίες για τον τρόπο πληρωμής
1. Στο site για την πληρωμή υπάρχει ένα link προς easypay γενικώς.
Δεν αναφέρει πουθενά το ποσό για το prodigy(στο site)
Είναι 185 ξέρω.
2. Κωδικό προσφοράς από το excel ποιος μου τον δίνει?? (μιας και λέει να μην
το παίρνουμε από μόνοι μας)
Αν μπορεί ο συντονιστής ας μου δώσει.
3. Είμαστε εξασφαλισμένοι από αξιοπιστία της εταιρίας ?? (πριν 2 χρόνια είχα πρόβλημα με μια εταιρία από Κέρκυρα με προπαραγγελία ΗΥ)
Ευχαριστώ

Κοίτα εδώ :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83050&page=22

Αυτό
( Μην παίρνετε μόνοι σας κωδικό,αφού δεν θα έχει καταγραφεί η ταυτοποίηση ονόματος και κωδικού πρώτα)
δεν κατάλαβα.
Οπότε όποιος δίνει κωδικό και κάνει ταυτοποίηση ονόματος ας μου δώσει κωδικό

flou21 +1

Ελαβα κι εγω το email απο Elnetcom για την επιβεβαιωση.Τωρα απλα απαντω με ενα email τα στοιχεια μου και τον τοπο παραδοσης;
Nομiζα οτι θα υπηρχε καποια φορμα να συμπληρωσω αλλα δεν βλεπω κατι στο email, κανω λαθος;

Μπορείς να κάνεις Post το βιντεάκι να κάνουμε όρεξη σιγά σιγά?

Και γιατι το πληρωνουμε απο τωρα ρε παιδες αφου θα το παρουμε σε περιπου 3μηνες?

Δεν μπορουμε να κανουμε την παραγγελια αφου κυκλοφορησει ?

Οχι δεν γινεται αυτο!!!γιατι ετσι χανουμε την προσφορα απο το παουερ μπαι!!!παιδια.

Εννοείται ότι ο Νίκος δεν μπορεί να είναι όλη μέρα πάνω απο ένα pc ούτε να ζαλίζει κάθε τρείς και λίγο τον έμπορο.
Δέν είναι το πρώτο power buy που κάνουμε μέσα απο το avclub οπότε μήν ανησυχείτε για τίποτα - θα γίνουν όλα και θα τα μάθουμε όλα στην ώρα τους.

"Funny Mode ON"
Ποιό είναι το nickname του Νίκου όταν δεν είναι στο ίντερνετ?

-"OfflineN"

funny Mode OFF

(Νίκο πλάκα κάνω έ!!!)

Παιδιά, εγώ μίλησα σήμερα τηλεφωνικά με υπεύθυνη της εταιρίας elnetcom και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσουμε τώρα, αφού το prodigy θα καθυστερήσει να έρθει στην Ελλάδα και δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κωδικούς μας και την προσφορά του POWERBUY αν το πληρώσουμε αργότερα που θα είναι διαθέσιμο.

Χμμ μπορεις να μαθεις μεχρι ποτε μπορουμε τοτε kasteli1 ?
Μην χασουμε την προσφορα.