Power Buy για το Xtreamer Prodigy

παιδια εκανα την παραγγελια προχτες πληρωσα 184,5 ευρω μου ηρθε το email κανονικα...τωρα κανω καμια αλλη ενεργεια γιατι ξεχασα να ρωτησω?

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

παιδια εκανα την παραγγελια προχτες πληρωσα 184,5 ευρω μου ηρθε το email κανονικα...τωρα κανω καμια αλλη ενεργεια γιατι ξεχασα να ρωτησω?

Θα σου έρθει ένα mail από τον αντιπρόσωπο, (συνήθως στο junk) που θα σου ζητάει να του στείλεις τα στοιχεία σου, στα οποία θα γίνει η ασποστολή του μηχανήματος!

Μετά είσαι οκ και απλά περιμένεις την ευλογημένη μέρα! :worshippy:

Το Σαββάτο θα ξαναπάρω τηλέφωνο στην εταιρία να τους ρωτήσω μέχρι πότε μπορούμε να πληρώσουμε (αν δουλεύουν Σαββάτο), αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα και θα σας ενημερώσω άμεσα.

Εφ' όσον ο σκληρός δίσκος είναι σε tray και μπορώ να τους αλλάζω σαν κασέτες, μπορώ και εγώ να συμμετέχω στο power buy για το PRODIGY;
+1 λοιπόν
Ευχαριστώ.

Θα ήθελα και γω να λάβω μέρος στο powerbuy +1.

Aπλά επειδή δεν έχω εμπειρία από αυτά αν μπορεί καποιος να μου στείλει με pm τη διαδικασία (Βασικά το πως θα πάρω τον κωδικό μου δεν έχω καταλάβει)

Ευχαριστώ

Το Σαββάτο θα ξαναπάρω τηλέφωνο στην εταιρία να τους ρωτήσω μέχρι πότε μπορούμε να πληρώσουμε (αν δουλεύουν Σαββάτο), αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα και θα σας ενημερώσω άμεσα.
Ευχαριστουμε πολυ φιλος :a0210:

Θα ήθελα και γω να λάβω μέρος στο powerbuy +1.

Aπλά επειδή δεν έχω εμπειρία από αυτά αν μπορεί καποιος να μου στείλει με pm τη διαδικασία (Βασικά το πως θα πάρω τον κωδικό μου δεν έχω καταλάβει)

Ευχαριστώ
Και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θα πάρω τον κωδικό
Είδα το λινκ με οδηγίες αλλά
οπότε...
Επίσης από εχθές δεν μου ανοίγει το excel με τους κωδικούς
(μπορεί να είναι προσωρινό)
flou21 +1

Αμάν κάτι να γίνει με το excel...σήμερα θα έκανα τη διαδικασία... :bang: Η αν μπορεί κάποιος που το έχει να μου πεί τον κωδικό μου παρακαλώ.

Πάντως αυτό είναι σοβαρό γιατί αν είναι να παραλάβουμε τα Χριστούγεννα ή εμπάς περιπτώση τέλος Οκτώμβρη ή αρχές Νοέμβρη να μπορούμε να το πληρώσουμε αρχές Οκτώμρη ή μέσα Οκτώμβρη για να μπορέσουμε να καλύψουμε και άλλες ανάγκες.

Σήμερα σε νεώτερη επικοινωνία με υπεύθυνο της ELNETCOM μου είπε ότι η διαδικασία πληρωμής μεσω easypay κλείνει την 20-09-2011. Ομως όποιος θέλει να πληρώσει αργότερα μπορεί να το κάνει μόνο με κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό της εταιρίας στην ALPHABANK και με αναγραφή στο παραστατικό του κωδικού του AVCLUB. Επίσης μου είπε για το μίνι πληκτρολόγιο ότι όλη η παραγγελία του έρχεται κανονικά με το πληκτρολόγιο όμως σίγουρα θα ξέρει την επόμενη εβδομάδα και θα μας ενημερώσει

Σήμερα σε νεώτερη επικοινωνία με υπεύθυνο της ELNETCOM μου είπε ότι η διαδικασία πληρωμής μεσω easypay κλείνει την 20-09-2011. Ομως όποιος θέλει να πληρώσει αργότερα μπορεί να το κάνει μόνο με κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό της εταιρίας στην ALPHABANK και με αναγραφή στο παραστατικό του κωδικού του AVCLUB. Επίσης μου είπε για το μίνι πληκτρολόγιο ότι όλη η παραγγελία του έρχεται κανονικά με το πληκτρολόγιο όμως σίγουρα θα ξέρει την επόμενη εβδομάδα και θα μας ενημερώσει
Πόσο μετά η κατάθεση στην ALPHA BANK?

Ακόμα ούτε πμ ούτε ανοίγει το excel. Αν μπορεί κάποιος που το έχει να μου πεί τον κωδικό που μπορώ να πάρω
Ευχαριστώ